ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Uleiuri esenţialeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateUleiurile esentiale - cele mai vechi remediu

Omul este parte integrantă a naturii. Chiar şi în cele mai vechi timpuri este perfect înţeles că l-au înconjurat. De milenii, a trecut de experienţa strămoşilor, care ia permis să pricepere co-exista cu natura: pentru a obţine hrană, medicamente, să se bucure de viaţă - mirosul de ierburi şi flori, pentru a vedea albastru munti, stepele nesfarsite, auzi tăcerea de noapte, sunetul de surf, cântând a pădurilor, au puterea, agilitatea, de sănătate.
Uleiuri esenţiale
Printre varietate de floră în antichitate oamenii au atras atenţia asupra plantelor cu sau picant aroma placuta, lipicios la atingere. Aplicarea lor într-un amestec cu plante, şi mai târziu, când oamenii au învăţat să unică în aromatice anumite substanţe din plante, el a găsit cele mai valoroase proprietati ale acestor substanţe - uleiuri esenţiale şi răşini aromatice. Ştiinţa de uleiuri esenţiale a ajuns la un nivel ridicat în Egipt şi alte ţări în care vechiul le-a folosit pentru îmbălsămare şi vindecare.

Odată cu dezvoltarea rapidă a chimie, s-ar părea, utilizarea de uleiuri esenţiale în medicină ar trebui să fie extins. Dar acest lucru nu sa întâmplat. produse chimice pentru industrie umbrită medicamente naturale, în special uleiuri esenţiale. Şi doar în ultimii ani a început să vorbească despre medicina pe bază de plante, aromoterapie, şi a reveni la gloria umanităţii uitat nemeritat de uleiuri esenţiale.

Uleiuri esenţiale
Deci, ce este "ulei esential"?

Uleiurile esentiale - parfumat, uşor de substanţe volatile conţinute în diferite părţi ale plantelor, în special în flori, frunze, fructe, rădăcini. Uleiurile esentiale sunt pur distilat din prime vegetale cu abur.

În prezent, mai mult de 2.000 de purtătoare de plante oleaginoase. Conţinutul de uleiuri esenţiale în plante depinde de mai mulţi factori şi variază de la 4% la 0,1%. Să ne discuta unele proprietăţi de uleiuri esenţiale, care le-a permis să ocupe un loc important printre instrumente preventive şi terapeutice folosite de către om. Uleiuri esenţiale
Din proprietăţile farmacologice ale cele mai caracteristice ale prezenţei uleiurilor esenţiale de-inflamatoare, antimicrobiene, antivirale, şi antihelminthic activitatea anti. În plus, unele uleiuri esenţiale au un efect pronuntat asupra sistemului cardiovascular şi a sistemului nervos central, au proprietăţi tranchilizante şi liniştitor.

Ele stimuleaza sistemul nervos, opriţi tensiune nervoasa, scuti de stres. Reducerea iritabilitate, excitabilitate emoţionale, şi se normalizează somnul, elimina-compulsiv tulburare obsesiv, creşterea eficienţei.

aromatice florale (acestea includ uleiuri esentiale, extrase, betoane, absolute ") afecta în mod pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Ar putea fi un efect benefic asupra bolilor coronariene, aritmie cardiaca, deoarece unele componente ale plantelor substanţe aromatice şi compoziţia lor sunt capabili să crească vaselor de sânge coronarian, care contribuie la îmbunătăţirea ofertei a muşchiului inimii cu oxigen şi glucoză.

Uleiuri esenţiale
arome florale, care posedă activitate antiritmicheskoy, pentru a îmbunătăţi procesele de conducere, să dispenseze aritmii. Energie electrică şi de observat îmbunătăţiri balistokardiogramme. Când hipertensiune arterială tranzitorie a tensiunii arteriale normale.

arome florale va normalizarea metabolismului lipidic. Este cunoscut faptul că prevenirea aterosclerozei, nu numai că măreşte speranţa de viaţă, dar de asemenea, întârzieri la vârsta debut.
De monitorizare a proceselor de imbatranire a organismului nu poate fi OSUestvlen cu o substanţă unică, deoarece îmbătrânirea - procesul de pluricausal. În prezent, există un geroprotectors grup. Acestea sunt cunoscute. Fără a nega rolul geroprotectors, arome pe bază de plante completează preparate complexe geroprotective.

Prevenirea şi tratamentul persoanelor în vârstă, cu utilizarea de arome de legume în vederea menţinerii echilibrului dinamic al unui organism de îmbătrânire cu natura, de formare şi de reabilitare a mecanismelor sale de adaptare şi de protecţie, mobilizarea rezervelor potenţiale şi creşterea stocului de puterea lor.

Crimeea Republican de Institutul de Cercetare. Sechenov constatat că uleiurile esenţiale şi alte substanţe vegetale aromatice poate fi privită ca o prevenire universală a substanţei, având un număr de avantaje faţă de alte intervenţii de sănătate preventivă.

Luni, 07 mai 2007
Vizualizări: 6415

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
27
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
18
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
304
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
275