ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un cîine devotat timp de o lună aşteaptă stăpîna decedată (+Video)
În suburbia oraşului Perm, un cîine devotat așteaptă cu răbdare întoarcerea bătrînicii cu care a trăit timp de 7 ani. Animalul nu poate să creadă că femeia nu mai există.

 

O adevărată poveste de dragoste și de devotament a zguduit orașul Kungur din regiunea Perm. O lună întreagă, locuitorii unei case dintr-un orăşel mic observă cum un cîine fără rasă aşteaptă cu răbdare stăpîna sa.

Prietenul miţos nu bănuieşte că bătrâna nu se va mai întoarce acasă. Cu o lună în urmă, inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

 

 

 

Pensionara Margarita Kirillova, l-a luat în posesie pe cîinele cu numele Bim, cînd acesta era ţînc. Prietenul devotat a salvat femeia de singurătate.

- El a fost singura ei consolare, - spune vecina Tamara Varlamova. - În fiecare zi, se plimbau mult. Bim ca o coadă alerga pe urmele stăpînii.

Câinele, ca şi stăpâna lui, nu a putut suporta singurătatea. În acele cazuri rare, când rămânea singur acasă, vecinii auzeau cum Bim, schelălăia jalnic în prag. Când Margarita Stepanovna se întorcea, bucuria lui nu-şi avea limite.

- Au fost două suflete native, - este sigură Tamara Varlamova. - Se spune că câinii devin o copie a proprietarilor şi într-adevăr a fost aşa.

O lună în urmă, inima pensionarei de 74 ani s-a oprit. Cîinele credincios a bătut alarma. Într-un apartament gol, Bim schelălăia și lătra tare lîngă corpul neînsuflețit, încercând în zadar să-şi trezească stăpîna. Medicii de la asistenţa medicală sosiţi la apelul vecinilor, au constatat că pensionara a decedat.

- Când au venit medicii, câinele alegra agitat prin cameră, - îşi aduc aminte vecinii. - Bim schelălăia jalnic parcă cerea ajutor pentru iubita lui Margarita Stepanovna. A fost foarte regretabil.

 

 

 

 

Autoritățile locale, care au intrat în posesia apartamentului pensionarei decedate, au aruncat câinele în stradă.

Vecinii au reacționat diferit la tragedia bietului cîine. Cei compătimitori hrănesc cîinele de curte, iar alţii încearcă din răsputeri să alunge căţelul în afara casei.

Din aceasta cauză, câinele tot mai des se află în curte sub ferestrele apartamentului, în care a trăit cândva, în speranța că unica persoană apropiată se va întoarce și îl va lua înapoi acasă.

Și în ploaie și în zăpadă, cîinele este legat de un lanț invizibil de locul unde recent a lătrat fericit în timpul plimbărilor cu Margarita Stepanovna.

Animalul devotat, nu poate să creadă că niciodată nu-şi va vedea stăpâna iubită.

 

 

Sursa: goodnewsanimal.ru

 

Vineri, 30 noiembrie 2012
Vizualizări: 2290

Citiţi de asemenea

Nu am putut trece cu vederea această informație utilă. Deși datele se referă la pădurile din Ucraina, pentru noi acest...
7145
Odată cu venirea frigului schimbăm garderoba, dar și rutina de îngrijire a pielii. Vîntul și temperaturile scăzute de af...
49
  Creșterea kombuchei din ceai negru Dacă aveți nevoie de kombucha doar pentru a obține o băutură gustoasă c...
39020
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
107