ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un cîine şi-a salvat de la moarte stăpînul rănit




Herbert Schutz, în vîrstă de 76 ani se întorcea la ferma sa îndepărtată, cînd automobilul său s-a ciocnit de un copac. Bărbatul grav rănit, zăcea sub dărîmîturile maşinei, se pregătea de moartea inevitabilă.

 

 

Ferma lui Herbert Schutz, se află la mare distanţă de locuinţele altor proprietari de terenuri, astfel încît australianul nu conta pe apariţia salvatorilor. După spusele sale, el a încercat să iasă de sub dărîmîturi, însă pînă la urmă şi-a provocat şi alte leziuni.

 

 

 

Mistuit de durere şi senzaţia de neputinţă, Schutz şi-a luat adio de la viaţă, însă el nu a luat în considerare că în preajmă se afla cîinele său fidel, pe nume Boydi.
Cîinele care a scăpat nevătămat, nu şi-a părăsit stăpînul: animalul nu s-a mişcat de lîngă fermierul grav rănit. În nopţile reci, cînd temperatura ajungea la 4 °C, animalul deştept se lipea strîns de Schutz, încălzindu-l cu corpul său.

 

Собака спасла от смерти раненого хозяина

Собака спасла от смерти раненого хозяина

 

 

Priveghea lui Boydi a durat 4 zile şi s-a sfîrşit cu apariţia vecinilor fermierului, alarmaţi de sunetul fiicei lui Schutz.

„Fiica lui Herbert mi-a zis că deja de trei zile îşi sună tatăl, însă nimeni nu-i răspunde. Femeia mi-a comunicat temerile sale şi m-a rugat să-i vizitez tatăl”,- spune Eric Merritt.

 

Sursa: goodnewsanimal.ru

 

Joi, 02 mai 2013
Vizualizări: 2299

Citiţi de asemenea

Obiectul este situat în orașul turc Egil. Conform istoriei oficiale, se crede că Egil este "leagănul" multor civilizații...
53
1. Eu nu știu calea spre succes. Dar știu că calea către eșec este dorința de a mulțumi pe toată lumea.2. Nu există logi...
87
Cascada de centrale electrice de pe Nistru va distruge în totalitate acest rîu, deoarece el deja acum nu este foarte adî...
86
Autorul acestui articol este reputatul savant rus Valentin Catasonov, pronosticurile căruia privind situația cu pandemia...
81