ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un om de afaceri a promis să construiască în întreaga Crimee așezări ecologice

Rețeaua de așezări ecologice s-ar putea să fie construită în Crimeea pînă în anul 2022. Despre acest lucru a anunțat în culoarele Expoziției Сonneсt Construct Crimeea directorul general al SRL «MJK-Story» Krîm, președintele organizației publice interregionale "Asociația antreprenorilor din Crimeea și a orașului Sevastopol" Ivan Hutornoi.

Potrivit antreprenorului, acordul privind construirea primei așezări ecologice va fi semnat astăzi, 27 octombrie. Construcția acesteia va începe în primele luni ale anului 2018. Suprafața totală a construcțiilor este de 140 de hectare.

"Aceasta va fi o întovărășire pomicolă și de grădinărit, proiectată și construită în conformitate cu un nou principiu. Proiectul va fi implementat în regiunea Bahcisarai", citează agenția Hutornoie.

Potrivit explicațiilor omului de afaceri, în cadrul așezărilor ecologice este planificată producerea alimentelor ecologic pure, pentru consum propriu și vînzare în orașe. Noile comune vor fi complet autonome, construite în baza tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic.

Pînă în anul 2022 este planificată crearea a două așezări ecologice în fiecare dintre regiunile Crimeii, a subliniat Hutornoi.

Așezarea ecologică este considerată una dintre formele comunității ideologice, locuitorii ei sînt, de obicei, uniți nu numai de interese ecologice comune, ci și de interese spirituale. În Occident, așezările ecologice au început să apară în mod activ la începutul anilor 1960. În Rusia, primele astfel de așezări au apărut la începutul anilor 1990.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 10 noiembrie 2017 12:00
Vizualizări: 784

Citiţi de asemenea

În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
214
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
398
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
368
Am ascultat cîndva o înregistrare audio a unui sunet la 911, în America. A sunat un bărbat. Dintr-un avion care se prăbu...
335