ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un remediu foarte puternic pentru tratarea durerilor de articulații și oase


Durerea a dispărut din senin!

Durerile de oase și articulații duc adesea la dezvoltarea unor procese inflamatorii cronice sau a altor boli grave. Pentru a rezolva această problemă, este necesar să lubrifiați articulațiile, să preveniți înțepenirea lor, să întăriți oasele și să reduceți inflamația.

Unii oameni spun că durere de osoase nu există. Numai articulațiile dureroase și nervii care le înconjoară, deoarece oasele nu au sensibilitate.

Dacă suferiți de dureri de oase și articulații, faceți acest remediu popular foarte puternic, care va reduce inflamația, va întări oasele, va curăța și lubrifia articulațiile.

Această rețetă conține morcovi, o legumă care conține multe substanțe nutritive importante pentru îmbunătățirea oaselor și articulațiilor.

Ingrediente:

5-6 morcovi (în funcție de dimensiune).

1/2 linguriță piper negru

2 cm rădăcină proaspătă de ghimbir

1 cm rădăcină de turmeric (sau 1/2 linguriță pulbere de turmeric)

Preparare:

Dacă doriți, puteți curăța morcovii.

Dați prin răzătoare ghimbirul și turmericul.

Adăugați toate ingredientele într-un blender sau storcător.

Se amestecă pînă la omogenizare.

Administrare:

Proporțiile sînt indicate pentru o singură administrare. Beți de la 50 la 60 ml, de trei ori pe zi: cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, prînz și cină.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 10 februarie 2022 8:22
Vizualizări: 618

Citiţi de asemenea

Ce oamenii cunosc despre lupi? Că sunt feroce şi periculoşi, trădători şi insidioşi. Că ar trebui să fie exterminaţi. As...
53313
1 Dublul adăpost Pepenii galbeni și verzi sînt semănați la o adîncime de 3-4 cm: pepenii verzi la o distanță de 1,5- ...
9562
Open Call pentru Rezidenţă Artistică în Chișinău, aplică până pe 10 iulie.   Au Gust în colaborare cu Facult...
281
Președintele comisiei jurnalului Lancet, profesorul Jeffrey Sachs, a spus că COVID-19 a fost cel mai probabil creat într...
240