--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un remediu uimitor împotriva țânțarilor

Astăzi vă voi povesti despre o rețetă foarte eficientă împotriva țânțarilor. Acum seara puteți lucra în liniște în grădină sau se relaxa în curte sau livadă.

Toate ingredientele pentru acest preparat de minune probabil se pot găsi în orice casă. Și nu doar probabil, ci chiar sută la sută. Pentru că ne folosim cu aceste lichide aproape în fiecare zi. Deci, care sunt componentele acestea?

E vorba despre ulei vegetal (de orice fel), șampon și oțet cu concentrație 9% (a nu se confunda cu esență).

Este necesar să se ia toate aceste lichide în cantități egale și să se amestece împreună. Veți obține un lichid similar cu o emulsie omogenă de culoare albă. Perioada de valabilitate a sa este nelimitată. Dar nu e necesar să pregătiți cantități în plus. La urma urmei o porție proaspătă poate fi preparată în orice moment.

După preparare vă va rămâne doar s-o aplicați pe toate zonele expuse ale corpului și puteți rămâne liber afară chiar și până târziu.

 

Citiţi de asemenea

Încă în uz astăzi, în Anglia....
168
 Recent am povestit aceste povești unei prietene și am decis să le scriu acum. Copiii sunt profesorii noștri, nu mă...
121
Descoperiți proprietățile uimitoare ale semințelor de măr cu vitamina B17, capabile să distrugă bolile ca prin magie. Mă...
279
"Suntem Creatorii, Domnul ne călăuzește, iar noi îl simțim prin Conștiință, aceasta este Domnul în noi, mergi cu Conștii...
165