ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un savant a inventat formula frumuseţii şi tinereţii veşnice! Trebuie să vă începeţi dimineaţa cu aceste produse

Starea părului, tenului şi aspectul exterior depinde în totalitate de faptul ce mîncaţi şi cum vă începeţi ziua. Hristo Mermerski - un profesor bulgar, medic, precum şi autorul a zeci de cărţi privind alimentaţia corectă – consideră că bătrîneţea este o boală provocată de alimentaţia incorectă. Noi singuri ne aducem organismul la o stare deplorabilă, lăsîndu-l pradă diferitor afecţiuni. Iată cum trebuie să ne alimentăm pentru a arăta splendid.

Hristo Mermerski a evidenţia cîteva grupuri de bază a produselor care trebuie să fie prezente în meniul zilnic al fiecărei persoane: legume, fructe, iaurt şi vin. Da, anume această băutură alcoolică, dar nu trebuie să faceţi abuz de ea. Profesorul este convins că o asemenea alimentaţie contribuie la accelerarea metabolismului şi, drept urmare, la slăbirea treptată.

Alimentaţie sănătoasă pentru slăbire

1. Iaurtul

Pregăeşte un iaurt de casă din maiaua bulgărească. Vei fi miraţi cînde vei afla că mulţi oameni în Japonia, China şi Coreea îşi încep ziua anume cu acest produs.

Adaugă 1 lingură de pectină de mere, 1 lingură de miere, o linguriţă de scorţişoară şi 40 de picături de tinctură de propolis. Dacă eşti foarte flămînd, poţi adăuga şi o banană.

2. Legume

Pregăteşte cu regularitate salata de morcov, usturoi şi smîntînă naturală. Această salată va înlocui cele mai scumpe vitamine din farmacie. Pentru a pregăti salata, rade un morcov mare şi toacă 2-3 căţei de usturoi. Amestecă ingredientele şi adaugă smîntînă.

3. Sucuri

Subsanţele din sucurile proaspete pot încetini procesele de îmbătrînire nu doar a tenului, dar şi a întregului organism.

4. Fructele

În primii 10 ani ai secolului trecut, oamenii consumau de 5 ori mai puţin zahăr decît în prezent. Noi am devenit ostaticii carbohidraţilor. Zahărul este peste tot, în băuturile carbogazoase, în sucuri, dulciuri şi patiserie. Profesorul ne cheamă să renunţăm la consumul excesiv de carbohidraţi nocivi şi să preparăm zilnic suc din morcov cu pulpă.

Începeţi să vă alimentaţi corect şi veţi fi uimiţi de rezultate – nu doar veţi încetini procesul de îmbătrînire, dar şi veţi ameliora sănătatea.

 

Sursa:fithacker.ru

Citiţi de asemenea

1. Mugurii de hrișcăÎn mugurii de HRIȘCĂ se găsesc proteine, carbohidrați, mult magneziu, fosfor, zinc, cobalt, mangan, ...
105
Construiesc în interiorul copacului pentru a economisi materiale de construcție....
245
Filmele despre prostituate, uneori, sunt difuzate ziua, sunt difuzate devreme seara, la fel ca și filmele cu dezbrăcări,...
195
Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
234