ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Un studiu a demonstrat că toate aceste maladii sunt provocate de cuptoarele cu microunde!

Tuturor ne plac cuptoarele cu microunde. Microundele sunt o metodă simplă și comodă de preparare a bucatelor pentru oamenii din întreaga lume. Cuptorul cu microunde a fost popular în SUA timp de peste 30 de ani.

Dar acum noi avem de gînd să răspundem la o întrebare de un milion de dolari – cuptoarele cu microunde este o variantă benefică pentru prepararea bucatelor? Și răspunsul la întrebarea de un milion de dolar – nu, exist metode mai bune, datorită cărora substanțele nutritive vor rămîne în mîncarea voastră.

Cuptorul cu microunde este una dintre formele de radiație non-ionizantă. în contrast, radiațiile ionizante modifică natura electromagnetică a atomilor sau le ionizează. Aceasta schimbă metoda în care ei interacționează cu alți atomi și molecule din jurul nostru. Razele Roentgen, gamma-radiația și medicina nucleară sunt moduri de radiație ionizantă. Bucatele voastre în prezent sunt saturate de unde de frecvență înaltă, iar unii oameni afirmă că această radiație ar putea fi nocivă pentru sănătatea voastră. Precum am menționat, potrivit unor studii, cuptoarele cu microunde sunt periculoase pentru sănătatea noastră.

Cum cuptoarele cu microunde prepară mîncarea?

Cum acestea funcționează – iată ce trebuie să cunoașteți: atomii curentului alternativ schimbă polaritatea. Aceasta creează forța de frecare, determinînd bucatele să se încălzească.

De ce cuptoarele cu microunde sunt periculoase?

Experții spun că în interiorul cuptorului cu microunde sunt 2450000000 Hz. Iar cel mai strașnic că frecvența ce dăunează omului este de 10 Hz. Fiți atenți, nu stați niciodată lînsă un cuptor cu microunde ce funcționează. Nu veți ști dacă organismul vostru din cauza scurgerii pînă cînd defectul nu va fi înlăturat.

Cum dăunează organismului cuptorul cu microunde?

Aceasta provoacă defecte ereditare.

Provoacă cancer.

Cataracta.

Slăbește sistemul imunitar.

Rezistența mică față de infecțiile virale și bacteriene.

Poate cauza maladii mai serioase.

Ce face cuptorul cu microunde cu mîncarea noastră?

Distruge legăturile chimice și moleculare.

Mulți experți spun că cuptorul cu microunde reduce substanțele nutritive din alimente, creînd legături radioactive periculoase.

În cuptorul cu microunde, laptele matern pierde 96% din anticorpi.

Structura mixurilor pentru sugari se schimbă, creînd deficiențe imunologice.

În 1992, cercetătorii au studiat impactul asupra participanților, care consumau legumele din microundă.

Ei au depistat următoarele:

Se schimbă rapid nivelul de colesterol.

Reducerea hemoglobinei provoacă anemia.

Reducerea celulelor albe din sînge.

Majorarea cantității leucocitelor (fapt ce indică intoxicația și deteriorarea celulelor).

Notă: trebuie să fiți foarte atenți și să știți că chiar dacă cuptorul cu microunde este ermetic, oricum vă supuneți acțiunii cîmpurilor electromagnetice. Ele pot pătrunde în corpurile umane (anume din acest motiv ele sunt utilizate în aparatele Roentgen), dar pot cauza și probleme serioase de sănătate. Dacă stați la o distanță de 4 în timpul pregătirii bucatelor, veți fi supuși la 100-500 mg. Stînd la o distanță de 3 picioare de cuptorul cu microunde, veți fi iradiați cu 1-25 mg.

Precum am mai spus anterior, cuptoarele cu microunde pot fi mai rapide și mai comode, decît cuptoarele obișnuite, dar valoarea nutritivă a alimentelor și sănătatea familiei vor plăti un preț înalt pentru aceste comodități.

 

Susra: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
165
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
275
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
404
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
216