ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vaccinarea – optimizarea populației. „Eu nu am întîlnit cancer printre oamenii nevaccinați” – doctorul Clark

De obicei, noi nu facem legătura dintre vaccinuri și cancer, dar în literatura medicinală sînt multe mărturii despre faptul că vaccinurile provoacă cancer. Uneori cancerul apare în locul injecției, iar alteori, tipul limfatic de cancer poate apărea mulți ani mai tîrziu. Vaccinurile provoacă cancer. Da, nu fiecare se îmbolnăvește de cancer după imunizare, dar organismul oricum a fost îmbibat cu ingrediente ce pot contribui la dezvoltarea cancerului. Închipuiți-vă că cancerul stă după ușă. Odată ea va fi deschisă și cancerul va intra. Studiile doctorului Vincent în cadrul secției studiilor biologice (Biologic Terrain Assessment — BTA) au arătat că în fața tuturor copiilor, care s-au îmbolnăvit de cancer, vaccinurile au deschis această ușă. Acum acei copii, care nu au dezvoltat cancer (în formă vizibilă), pot să reducă la zero această posibilitate, datorită alimentației bune. În primul rînd, este nevoie de un anumit mediu pentru creșterea cancerului, iar vaccinurile creează acest mediu. E greu să negi legătura cauzală cînd cancerul apare în locul injecției. Incredibil, dar și atunci, medicii le explică pacienților că aceasta e o coincidență și că maladia canceroasă nu are legătură cu vaccinul!

Totodată, încă în secolul XIX se cunoștea faptul că vaccinurile impurifică fluxurile limfatice și conțin substanțe toxice, ce pot conduce la îmbolnăvire și chiar la cancer. Însuși Jenner avea probleme cu vaccinurile lui, deoarece ele provocau boli și decese. El a fost la un pas de a fi linșat într-un oraș pentru invențiile lui. Sistemul nostru limfatic este construită pentru transportarea limfocitelor prin organism și de menținere a controlului prin intermediul imunității celulelor. Astfel, injectarea unor molecule mari de proteine (țesuturilor străine, ce se conțin în vaccinuri) impurifică nodurile noastre limfatice și creează probleme pentru sistemul limfatic. Prin urmare, nu este nici un secret că există legătura dintre vaccinuri și maladiile limfatice, așa ca leucemia și limfomul.

Vaccinurile pentru copii provoacă cancer la maturitate?

Printre cele mai răspîndite cauze ale maladiilor oncologice, medicii numesc ereditatea, ecologia și viciile. Însă în unele cazuri, diagnoza de CANCER nu este dictată de nimic: tumorile apar la oameni absolut sănătoși, plini de forță și energie. Cu alte cuvinte, nimeni nu este asigurat. Și chiar dacă trăiți într-un mediu ecologic curat, duceți un mod de viață sănătos, iar toate rudele voastre au trăit o viață lungă și fericită, asta nu înseamnă că sînteți protejați de această maladie.

Sursa: odessit.ua

Societatea de luptă împotriva cancerului publică date înspăîmîntătoare

Din prospectul editat în 1955 de către societate americană anti-cancer:

Potrivit unor estimări, de cancer se poate îmbolnăvi fiecare al patrulea locuitor al țării.

De cancer mor mai mulți copii cu vîrste de la 3 pînă la 15 ani, decît de orice altă maladie.

Situația este cu atît mai șocantă și mai tristă dacă ne amintim că acum 50 de ani, despre cancerul la copii nimeni nu a auzit. Chiar și atunci cancerul era o maladie a bătrîneții. Însă astăzi, cînd campaniile de vaccinare a elevilor se desfășoară de cîteva ori pe an, morbiditatea prin cancer a crescut în așa măsură, încît numărul copiilor ce mor de cancer șochează.

În raportul societății americane anti-cancer se menționează că „în perioada din 1900 pînă în 1948, mortalitatea prin cancer a crescut de la 65 pînă la 134,8 la 100000 de oameni”.

Revista „Newsweek” (ediția din 25 aprilie 1955) scria că doar în 1933 cancerul a provocat moartea a 128 de mii de oameni. 20 de ani mai tîrziu, în 1953, numărul morților a constituit deja 224 de mii. Potrivit estimărilor, suma facturilor medicale a constituit 175 de milioane de dolari, iar pierderile anuale, legate de pierderea capacității de muncă –12 milioane de dolari.

A fost demonstrat demult că vaccinurile nu protejează de boli, ci doar infectează și schilodesc oamenii. Campaniile de imunizare sînt adevărate atacuri cu arma biologică! Dacă vrem să supraviețuim trebuie să ne protejăm singuri.

În realitate, situația cu vaccinurile nu este așa cum e descrisă în presă. Anterior, cauza epidemiei era situația antisanitară în oraș. Antisanitaria era atît de acută, încît în apa potabilă ajungeau apele reziduale ce conțineau bacterii și virusuri. Iar vaccinurile, inițial, aduceau doar daune. Însăși ideea vaccinurilor era greșită. Numărul celor care au murit în urma vaccinurilor de variolă este mai mare decît numărul celor care au murit de variolă. Însă ideea imunizării în masă a fost preluată de companiile, ce produc armă bacteriologică și chimică. Ele au înlocuit vaccinarea cu sterilizarea forțată în așa-zisele țări ale lumii a treia. În spatele acestor companii stătea „guvernarea mondială”. Scopul – genocidul omenirii – să rămînă „Miliardul de aur”, iar restul oamenilor să fie distruși cu banii lori. Iar în paralel să-i facă pe oameni și mai bolnavi și dependenți de medicamente. Și să cîștige în urma vaccinării în masă și din vînzarea medicamentelor pentru tratarea maladiilor apărute în urma aplicării vaccinurilor.

Citiţi de asemenea

Ş. A. AmonaşviliMereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, ...
141
Tavanul sălii hipostilului din templul Hathor din Dendera, Egipt....
125
La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
179
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
115