ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vasile Chirtoca intenționează să participe la alegerile locale

Consilierul independent al Consiliului Municipal Chișinău, președintele DAAC Hermes, Vasile Chirtoca, planifică să participe la viitoarele alegeri locale programate pentru 20 octombrie.

Despre acest lucru el a vorbit în cadrul unui interviu la postul de radio Europa Liberă, transmite Noi.md. Vasile Chirtoca a menționat că el nu este membru al vreunui partid și că nu are propriul său partid.

"Am cîteva propuneri privind participarea la alegeri, avînd în vedere faptul că eu, împreună colegul meu Ghenadie Botnaru, în calitate de consilieri municipali independenți, am avut rezultate bune și multe lucruri au fost făcute la Consiliul Municipal la inițiativa noastră. Voi examina aceste propuneri și voi lua o decizie în viitorul apropiat", a spus Vasile Chirtoca.

El a spus că nu este supărat pe Partidul Comuniștilor, din partea căruia a candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a fost în capul listei candidaților PCRM în Consiliul Local, iar PCRM a decis ulterior să dizolve fracțiunea Partidului Comuniștilor în Consiliul Local.

"Eu nu mă supăr. Ei s-au supărat. Noi cu Vladimir Nicolaevici Voronin ne-am înțeles ca eu în Consiliul municipal să rezolv doar problemele orașului și ale locuitorilor orașului, dar nu și problemele membrilor de partid. Dar se pare că unii membri ai partidului s-au supărat", a concluzionat Vasile Chirtoca.

Marţi, 23 iulie 2019
Vizualizări: 450

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
25
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
46
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
64
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
179