ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vedete „verzi” din RusiaVedete „verzi” din Rusia


Topul eco-vedetelor ruse.


Anton Komolov

 

 

Prezentator de radio şi tv, actor, DJ, showman. Împreună cu Olga Şelest a luat parte la acţiune "Punga stelară", realizată în cadrul proiectului "Dieta de carbon", organizat cu sprijinul WWF, National Geographics şi EcoLounge. În 2010 dlui s-a alăturat consiliului de administrare WWF Rusia, tot atunci a participat la eco-proiect „Re: [construcţia viitorului]”, dedicat problemei de utilizare mai eficientă a produselor din hârtie. Actualmente Anton Komolov conduce  ziarul on-line "Panda Times»,  sprijinit de WWF.


Artemie Troiţki

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Ziarist, critic muzical şi ecologist activ. În 2009 a luat parte la proiectul Greenpeace STOPMSZ.ru împotriva construirii fabricilor incineratoare şi pentru instalaţii de prelucrarea deşeurilor. Tot atunci a fost implicat în mai multe proiecte ecologice - "Punga stelară" şi "Să dăm pinul în mâini bune!". În 2010 Troiţki a participat activ la acţiunile în apărarea pădurii Himki.


Eugeniu Grişkoveţ

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Scriitor, autor dramatic, regizor şi actor şi, printre altele, protector al mediului înconjurător. A participat la proiectul Greenpeace „Punga stelară”.


Jeanne  Friske

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Cântăreaţă, prezentator tv şi actriţă. Este implicată activ în eco-proiecte. În anul 2009 - "Punga stelară," în 2010 – acţiunea  WWF Rusia "Să salvăm tigrii". Pentru acest proiect, ea a urlat în protecţia tigrilor intr-un film realizat de WWF. În acelaşi an a devenit ambasador al proiectului "Ora Pământului".


Ilie Lagutenko

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Muzician, liderul formaţiei "Mumi Troll" ecologist activ. Conduce fundaţia ruso-britanică "Amour", a cărei principala sarcină  este colectarea  surselor şi  desfăşurarea măsurilor caritabile în sprijinul proiectelor pentru a salva leoparzii şi tigrii Amur pe cale de dispariţie. Împreună cu Harrison Ford a participat la crearea " Coaliţiei Internaţionale în apărarea tigrilor". În 2011, cu participarea  Lagutenko, a avut loc un concert de caritate în beneficiu tigrilor. Ca şi Jeanne  Friske,  a urlat în filmul WWF în protecţia tigrilor.


Nikolai Drozdov

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Moderator al programelor educaţionale şi de divertisment la TV, dedicate naturii sălbatice. Dlui participă activ la proiecte Greenpeace şi WWF în apărarea mediului înconjurător. A participat la proiecte "Să salvăm tigrii", la acţiuni în apărarea pădurii Himki şi Lacului Baikal, precum şi în susţinerea proiectul "Ora Pământului".


Olga Şelest

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Prezentator tv şi radio. Participă activ la programele Greenpeace şi WWF. În 2010, ea a luat parte la eco-proiect „Re: [construcţia viitorului]". Pentru a atrage atenţia asupra acestui proiect s-a dezgolit  în faţa camerei celebrului fotograf rus Sacha Gusov. În acelaşi timp, a luat parte la  acţiune "Dieta de carbon".  Înainte de aceasta, împreună cu alţi reprezentanţi de vază ai afacerilor în domeniul businessului show, a participat la proiect "Punga stelară".


Tina Kandelaki

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Jurnalist, prezentator TV, producător şi activist social, se ocupă de probleme legate de educaţia copiilor. A participat la mai multe proiecte ecologice. Printre ultimii – o eco-acţiune naţională „Blogger-ul împotriva deşeurilor". În cadrul acestui proiect pe întregul teritoriu al ţării au fost organizate colectări coordonate de gunoi.


Tutta Larsen

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Prezentator tv şi radio. Este implicată în eco-proiecte Greenpeace. Ea a jucat în film, dedicat problemei OMG în alimente pentru copii. A participat la acţiune de distribuire a de materialului săditor din pin, "Să dăm pinul în mâinile bune" şi în proiectului "Punga stelară".


Iurie Şevciuc

 

Vedete „verzi” din Rusia

 

Muzician şi poet. El a participat la un concert de binefacere în apărarea Lacului Baikal - "Pentru Baikal fără fabrica de celuloză şi hârtie". A sprijinit apelul Greenpeace adresat preşedintelui Rusiei de a restabili garda forestieră. A luat parte la un miting-concert în apărarea pădurii Himki.

 

 

Sursa: thegreenville.ruMarţi, 22 noiembrie 2011
Vizualizări: 3581

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
33
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
39
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
39
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
123