ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Vindecătorul din Chișinău, omul care aduce foloase țării și calea spre sănătate...

În ajunul sărbătorii bărbaților, m-am întîlnit cu un reprezentant unic al jumătății de sex masculin al populației orașului nostru – Vasile Zabun. Profund și foarte precis, el scufundă omul în propriile sale lamentări și înclinații. Știe cum să ajute la orice nevoie. Și acesta e unicul început al căii spre vindecare, pentru toți, fără excepție, susține Vasile.

Avicenna

Prietenul nostru și al tuturor cititorilor interesați în mod serios de sănătatea lor, începe vindecarea prin a identifica cauzele personale și sursele bolii. El întîlnește omul și vede, în primul rînd, biotipul lui. Biotipul are caracteristica cu care s-a născut omul, iar aceste informații reprezintă o bază pentru obiceiurile lui sănătoase, pe care Vasile Zabun vi le va „prescrie“, dar nu vă va forța să le urmați. Numai interesul dumneavoastră în durabilitatea rezultatelor vă va face să acționați și să fiți sănătos.

Desigur, Vasile are remedii pentru fiecare persoană care îi trece pragul. Acestea sînt colecții de plante, pe care le vinde în mod individual.

Am fost martoră a unui caz cînd o fată tînără, care cîțiva ani nu se decidea să facă unele investigații foarte scumpe în medicina tradițională, fiind examinată de Vasile, a primit un astfel de diagnostic, încît efectuarea investigațiilor a fost anulată ca fiind inutilă. El a mers mai departe decît aceste investigații – a examinat cauza principală a bolii ei și i-a explicat modul în care lucrează organul ei principal. Din moment ce ea a devenit curioasă și atentă, ei împreună au efectuat un tur al multor stimuli si activatori interconectați ai manifestării bolii. Și după vizita la Vasile, ea își studiază corpul deja cu înțelegerea unui vindecător. Multe s-au schimbat, inclusiv abordarea problemei sale. Ea nu mai fuge pe la farmacii și nu utilizează substanțe chimice, eliminînd posibilitatea efectelor nocive ale unei astfel de intervenții interne, care este de obicei practicată de medici în spitale și clinici. În afară de tratament, fata se ocupă de autoexaminare și de profilaxie. În plus, ea a devenit mult mai veselă!

Și acesta este doar începutul. Pentru că noi intenționăm să publicăm în continuare cîteva metode simple pentru o viață sănătoasă relatate de Vasile.

Fitoterapia bioenergetică de reactivare

Aceasta nu e doar o grămadă de ierburi și proprietățile lor benefice. Aceasta este o analiză serioasă, care poate fi pusă în aplicare numai de către o persoană cu studii medii medicale și fiziologice, care lucrează cu oamenii. El se autonumește ”erborizator”. Eu însă am văzut în acest dar și un beneficiu profund, o legătură cu lumea. Examinînd meticulos și constant lanțul logic al caracteristicilor fiziologice, mentale, emoționale, genetice și dietetice ale structurii corpului, Vasile vă poate ține un curs de viață sănătoasă.

Fiecare plantă de pe pămînt este un set de bioenergie unic, cu potențialul său, cu energia sa specifică și irepetabilă. Dar în natură există principiul similitudinii, care permite salvarea caracteristicilor bine-cunoscute inițial ale întregului. Acest tip de tratament se bazează în special pe faptul că fiecare parte a întregului poartă semnele întregului și, după părțile separate ale întregului, poate fi determinat însuși întregul.

Adică frunza mierii-ursului, de exemplu, își păstrează relația cu planta mamă, din care a fost luată la o anumită perioadă de creștere, conform calendarului lunar. Deci, dacă frunza este separată de întreg, ea păstrează proprietățile întregului. De aceea, planta poate fi utilizată atît ca întreg, cît și ca părți separate.

La primire ...

L-am întrebat despre stres, psihoză, ca amenințare pentru sănătatea umană. Dar Vasile mi-a spus că nu există o asemenea formă a bolii, precum nu există nici un panaceu pentru stres și anxietate. Nu există nicio pilula magică. Și fiecare persoană trebuie să descopere motivele anxietății personale, să învețe să îndepărteze de ele, și să devină imun și rezistent la greșelile anterioare. Dar așa, să ajute toată lumea, în mod sigur și identic, nu va funcționa. Omul trebuie să muncească, să analizeze și să se bucure ei înșiși și pe alții. Și nimic altceva.

Am aflat...

Am învățat multe lucruri interesante despre biotipul meu. Sînt o cercetătoare. Prin ce am meritat un astfel de biotip? Prin nimic. Mama Natură m-a răsplătit cu acest lucru și a spus – vei merge departe în lume! În aer era o tăcere ciudată, care, în curînd, a fost întreruptă de vindecătorul meu magic, iar eu, care pînă acum nu știam nimic, am început să reacționez. El a scos niște hîrtii și colecții de plante.

„Asta este pentru a nu dormi!” Și mi-a dat-o. Eu, după ce m-am uitat la pachet, am citit cuvîntul ciudat "sănătate" și i-am mulțumit.

El mi-a dezvăluit tainele mele. Tainele corpului meu. A arătat cum afectează acest lucru starea mea. Și apoi, a transferat ușor acest set de factori în viață, în ceea de ce sîntem capabili și ceea ce nu se poate să suprimăm în noi înșine.

Dacă cineva vrea să învețe ceva nou și util despre sine, să vină la Vasile Zabun. De acolo va pleca un pic mai sănătos, cu o grămadă de rețete și un pachet greu de ierburi uscate.

Анна Кунц

Citiţi de asemenea

Fundația ECODAVA, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru, va organiza la data de 24 septembrie 2022 o acțiune ecolo...
414
Fundația pentru dezvoltare ecologică ECODAVA din Republica Moldova a devenit parte a proiectului Euroasiatic „Cupa Curăț...
543
Autoritățile moldovenești trebuie să caute alte surse de energie decît lemnul - cărbune, gaz, surse alternative. Pădurea...
619
Fundul oceanului arată foarte diferit de uscat. Apar multe întrebări la care vrem să găsim răspunsuri, dar cel mai mul...
426