--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Viorica Cosmetic cucerește Londra la concursul Global Green Beauty Awards ©

Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.

Crema cu canabis pentru corp și crema cu canabis pentru mâini de la Viorica Cosmetic au obținut recunoaștere internațională în cadrul concursului Global Green Beauty Awards, desfășurat în capitala britanică. Crema de corp cu 10% unt de canabis a fost distinsă cu două premii prestigioase în cadrul concursului Global Green Beauty Awards, fiind onorată cu titlul de „Gold Winner” în categoriile „Cel mai bun produs din cânepă” și „Cel mai bun produs nou pentru îngrijirea corpului”. De asemenea, crema de mâini cu 15% unt de canabis a fost desemnată „Silver Winner” la categoria „Cel mai bun produs din cânepă”. Aceste distincții subliniază nu doar calitatea produselor, ci și angajamentul profund al companiei „Viorica Cosmetic” în promovarea produselor naturale și sustenabile în domeniul frumuseții.

Ingredientul de bază pentru aceste produse este untul de cânepă, obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă. Această metodă asigură păstrarea tuturor componentelor valoroase din materia primă și calităților nutritive. Untul de canabis oferă o hidratare profundă, elimină deficitul de substanțe nutritive și îmbunătățește elasticitatea pielii. Produsele cu unt de canabis de la „Viorica Cosmetic” au o textură densă, hidratânt eficient atât pielea uscată, cât și cea predispusă la deshidratare. Efectul hidratant puternic asigură o senzație de confort de lungă durată.

De asemenea, este important de menționat că produsele cu unt de canabis ale companiei "Viorica-Cosmetic" nu conțin siliconi, uleiuri minerale și parabeni. Concursul Global Green Beauty din Londra recunoaște cele mai bune mărci de frumusețe ecologică. În anul 2023 au fost înregistrate peste 650 de cereri, evidențiind o competiție acerbă. Experții internaționali evidențiază produsele de frumusețe Green & Clean care sunt naturale, organice, vegane și nu generează deșeuri.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 28 noiembrie 2023 20:19
Vizualizări: 800

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
70
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
76
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
70
Încă în uz astăzi, în Anglia....
243