ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

„Viorica-Cosmetic” susține tradițiile portului național

Sîmbătă, 8 iunie, toți acei îndrăgostiţii de portul popular, de la mic la mare, s-au adunat în s. Holercani, r-ul Dubăsari, unde a avut loc Festivalul “IA MANIA”, un festival al artelor născute din tradiţii.

Și pentru că promovează mereu frumosul, unul din participanții la eveniment a fost și cel mai mare producător de Cosmetice din Republica Moldova, „Viorica Cosmetic”, care a ținut să-i bucure pe vizitatori cu oferte inedite, produse cosmetice de calitate la prețuri avantajoase, dezvăluindu-le secretele frumuseții.

Liliana Tatarciuc, manager marketing online „Viorica Cosmetic”, susține că deja al doilea an la rînd compania participă la Festivalul „Ia Mania”, care promovează portul popular ce reprezintă una dintre cele mai importante forme de cultură ale unui popor.

Potrivit ei, de rînd cu ia, mîndria poporului moldovenesc sînt și strugurii iar din acest considerent, compania nu a putut rata șansa de crea linia de produse cosmetice „Viorica Grapes”. Această gamă de produse este creată pe bază ulei din semințe de struguri ”Viorica” și extract din frunze de viță de vie ”Viorica”, precum și vitamine și multe alte componente naturale de ultimă generație, destinate îngrijirii eficiente a tenului, corpului și părului.

De asemenea, din produsele nelipsite prezentate în cadrul festivalului au fost și cremele de protecție solară “Viorica SOLAR”, care au un spectru larg de protecție a pielii împotriva razelor UVA / UVB.

Produsele sînt ideale pentru toți acei care doresc să obțină un bronz sănătos și uniform în timpul băilor solare, precum și pentru persoanele, care au un stil de viață activ și o mare parte din timp sînt expuși la razele solare.

Întreaga gama de produse expuse în cadrului festivalului o puteți vedea accesînd aici.

Liliana Tatarciuc, le-a mulțumit organizatorilor evenimentului pentru oportunitatea de a participa și în acest an la aceasta ediție a Festivalului “IA MANIA”.

 

"Viorica-Cosmetic" поддерживает традиции национального костюма (+Фото)

"Viorica-Cosmetic" поддерживает традиции национального костюма (+Фото)

Marţi, 11 iulie 2017
Vizualizări: 979

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
72
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
96
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
75
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
188