ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

„Viorica-Cosmetic” susține tradițiile portului național

Sîmbătă, 8 iunie, toți acei îndrăgostiţii de portul popular, de la mic la mare, s-au adunat în s. Holercani, r-ul Dubăsari, unde a avut loc Festivalul “IA MANIA”, un festival al artelor născute din tradiţii.

Și pentru că promovează mereu frumosul, unul din participanții la eveniment a fost și cel mai mare producător de Cosmetice din Republica Moldova, „Viorica Cosmetic”, care a ținut să-i bucure pe vizitatori cu oferte inedite, produse cosmetice de calitate la prețuri avantajoase, dezvăluindu-le secretele frumuseții.

Liliana Tatarciuc, manager marketing online „Viorica Cosmetic”, susține că deja al doilea an la rînd compania participă la Festivalul „Ia Mania”, care promovează portul popular ce reprezintă una dintre cele mai importante forme de cultură ale unui popor.

Potrivit ei, de rînd cu ia, mîndria poporului moldovenesc sînt și strugurii iar din acest considerent, compania nu a putut rata șansa de crea linia de produse cosmetice „Viorica Grapes”. Această gamă de produse este creată pe bază ulei din semințe de struguri ”Viorica” și extract din frunze de viță de vie ”Viorica”, precum și vitamine și multe alte componente naturale de ultimă generație, destinate îngrijirii eficiente a tenului, corpului și părului.

De asemenea, din produsele nelipsite prezentate în cadrul festivalului au fost și cremele de protecție solară “Viorica SOLAR”, care au un spectru larg de protecție a pielii împotriva razelor UVA / UVB.

Produsele sînt ideale pentru toți acei care doresc să obțină un bronz sănătos și uniform în timpul băilor solare, precum și pentru persoanele, care au un stil de viață activ și o mare parte din timp sînt expuși la razele solare.

Întreaga gama de produse expuse în cadrului festivalului o puteți vedea accesînd aici.

Liliana Tatarciuc, le-a mulțumit organizatorilor evenimentului pentru oportunitatea de a participa și în acest an la aceasta ediție a Festivalului “IA MANIA”.

 

"Viorica-Cosmetic" поддерживает традиции национального костюма (+Фото)

"Viorica-Cosmetic" поддерживает традиции национального костюма (+Фото)

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 11 iulie 2017 12:48
Vizualizări: 1279

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
5
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
51
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
49
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
42