ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Wi-Fi-ul dăunează sănătății noastre
Ce daune poate provoca sănătății Wi-Fi-ul?

Și este oare în genere dăunător Wi-Fi-ul?

În privința aceasta medicii fac dezbateri pe parcursul a mai multor ani. Și doar elevele din Danemarca au putut demonstra repede emanarea dăunătoare.

Ele au testat influența Wi-Fi-ului asupra semințelor plantelor. Inițial au luat containere cu pământ.  În două din acestea au sădit un creson obișnuit. Peste 12 zile în unul din containerele ce nu se afla în zona de acces la Wi-Fi au răsărit lăstarii. În celălalt, care a nimerit în zona de acces, ei așa și nu au răsărit.

Munca fetelor e aprobată de experți. Ei sunt dispuși să continue cercetările lor, ca să confirme sau să infirme concluziile făcute.

Internetul fără fir nu e atât de inofensiv pentru sănătate precum pare

Toți sutem informați despre daunele telefoanelor mobile, notebook-urilor, cuptoarelor cu microunde în privința emanării de unde. Dar de internetul fără fir am uitat. Se dovedește a fi că de la un astfel de tip de internet există de asemenea un pericol asupra sănătății.

E foarte comod să folosești internetul fără fir Wi-Fi în cafenele, în centre comerciale și chiar de curând această funcție va fi accesibilă și în metrou. Dar puțini știu că e cu fir (modem cu fir).

Desigur pericolul deplin al internetului fără fir nu e demonstrat încă, dar e cunoscut și demonstrat că existența în apartament, încăpere a routerului Wi-Fi are o influență asupra stării de sănătate a omului. Aceasta poate să nu se observe imediat, dar cu timpul poate să dea de știre prin dureri de cap, ridicarea tensiunii fără motiv, în unele cazuri intensificarea bătăilor inimii.

De asemenea, internetul fără fir poate acționa asupra memoriei, aceasta poate cu timpul să se înrăutățească. Emanarea de unde ale routerului poate să ducă la dezvoltarea diverselor tumori, modificarea genelor (deteriorarea ADN-ului) și desigur un astfel de internet poate să influențeze îmbătrânirea prematură.

Pericolul routerului este la fel ca și cel al telefonului mobil. În primul rând emanarea undelor routerului acționează asupra creierului. Dacă nu dorim să schimbăm routerul cu internet fără fir pe un modem cu fir, trebuie cel puțin să luăm măsuri de siguranță. Nu e recomandat să ținem routerul alături de pat, mai exact să-l atârnăm de perete alături de pat sau lângă peretele unde se află patul. E necesar să ne clarificăm cu setările, atunci când nimeni nu se folosește de internet, să-l deconectăm. 

 

Sursa

Duminică, 10 august 2014
Vizualizări: 3687

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1021
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
365
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
480
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
389