--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

YMCA Moldova acordă asistență și servicii refugiaților ucraineni

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul Centrului pentru refugiați Daac-Hermes – YMCA Moldova, în sectorul Botanica al capitalei, iar altul este un Hub Mobil, și își desfășoară activitatea deplasîndu-se în mai multe raioane ale țării. Hub-urile YMCA includ servicii integrate precum: asistență juridică, asistență psihologică sau angajare asistată în cîmpul muncii, cărora li se alătură și o echipă de animatori ce desfășoară activități pentru copii.

Astfel, YMCA Moldova a desfășurat o întrunire cu peste 70 refugiați ucraineni în cadrul sălii de festivități a Preturii Botanica. În cadrul întrunirii, specialiștii din cadrul organizației au avut discuții comune și separate cu refugiații, pentru a lua la control și executare mai multe probleme cu care se confruntă aceștia, dar și pentru a discuta cum YMCA Moldova poate să-i ajute în general în această perioadă deloc ușoară pentru ei.

YMCA Moldova este o organizație cu statut de utilitate publică din Moldova, care desfășoară proiecte în diferite domenii, dar care promovează misiunea creștină de a ajuta pe cei neajutorați.


ABONAȚI-VĂ
Vineri, 01 decembrie 2023 13:30
Vizualizări: 703

Citiţi de asemenea

Încă în uz astăzi, în Anglia....
55
 Recent am povestit aceste povești unei prietene și am decis să le scriu acum. Copiii sunt profesorii noștri, nu mă...
33
Descoperiți proprietățile uimitoare ale semințelor de măr cu vitamina B17, capabile să distrugă bolile ca prin magie. Mă...
197
"Suntem Creatorii, Domnul ne călăuzește, iar noi îl simțim prin Conștiință, aceasta este Domnul în noi, mergi cu Conștii...
150