ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Ural este confecţionată mobilă din sticle de plastic reciclate

Un tînăr întreprinzător din Ekaterinburg, Iulia Klimova, produce mobilă pentru grădină şi terenuri dejoacă pentru copii din materie procesată. Deşeurile sînt livrate de la fabrica de prelucrare a gunoiului. Pentru producerea unei bănci sînt necesare 80 kg de plastic.

Fabrica se află în oraşul Aramil. În stradă, faţa atelierului, stau mormane de plastic presat şi polietilenă – deşeuri, livrate de la fabrica de procesare a gunoiului.

„Tehnologia noastră este unică prin faptul că uzina de la Aramil poate topi diferite tipuri de plastic, polietilenă la un singur strung. Este o tehnologie de peste hotare, în Rusia nu e folosită nicăieri în afară de uzina „Uraltermoplast”, a relatat directorul întreprinderii Iulia Klimova. Din plastic, la întreprindere sînt confecţionate garduri, tomberoane, bănci, foişoare, tobogane etc.

„Sînt deşeuri ecologice, menţionează Iulia. Articolele nu putrezesc, nu sînt atacaţi de dăunători, nu necesită a fi vopsite. Iar la exterior, formele seamănă cu cele din lemn”.

Iulia mai spune că pentru producţia unei bănci necesită 80 kg de plastic. Asemenea bănci deja au fost instalate în Ekaterinburg.

întreprinderea Iuliei are deja patru ani. „Ne extindem, dar deocamdată, cheltuim mai mult decît cîştigăm. Totuşi, deja se deschis reprezentanţele noastre la Hantî-Mansiisk, Surgut, Ufa şi alte oraşe, adaufă Iulia Klimova.

Садовую мебель из пластиковых бутылок делают на Урале

Садовую мебель из пластиковых бутылок делают на Урале

Садовую мебель из пластиковых бутылок делают на Урале

 

Sursa: rodovid.me

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
186
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
194
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
466
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
199