ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Înainta unui atac de cord, organismul vă dă de știre – iată 5 simptome!

Atac de cord

Nu ignorați aceste simptome!

Din păcate, milioane de oameni suferă de probleme de inimă, iar infarctul este o cauză frecventă a deceselor.

A crescut brusc numărul atacurilor de cord mai ales din cauza modului de viață, a stresului, inflamațiilor și alimentației nesănătoase.

Astfel, este important să cunoașteți simptomele, pentru a preveni cu succes complicațiile ulterioare.

Găsiți o metodă de a scăpa de stres și de a trăi sănătos – este primul lucru ce puteți face pentru a preveni un atac de cord. Totodată, dacă veți putea distinge simptomele dinaintea infarctului, semnalele ce ni le transmite organismul, atunci vă veți putea salva viața!

Dispnee

Este semnalul pe care organismul îl poate trimite înainte de atacul de cord, în legătură cu reducerea fluxului de sînge către arterele îngustate. Și anume, plămînii nu primesc cantitatea suficientă de sînge pentru a funcționa corect. Deoarece plămînii și inima funcționează împreună, dacă funcția unuia dintre aceste organe se îngreunează, atunci acest fapt va influența asupra altui organ.

Slăbiciune

Dacă arterele se îngustează, ele reduc fluxul de stînge și circulația se înrăutățește. Aceasta conduce la slăbiciunea mușchilor și la slăbiciunea generală a corpului. Trebuie să fiți atenți, dacă aveți acest simptom, deoarece el este unul dintre cele mai răspîndite și precoce semne ale atacului de cord.

Presiune în piept

Pe măsura apropierii atacului de cord, durerea și presiune în piept se va acutiza și poate trece în mîini, spate și umeri.

Amețeli și transpirație rece

Fluxul de sînge spre creier se reduce în legătură cu circulația proastă, ceea ce provoacă amețeli și transpirație rece. Deoarece creierul nu poate funcționa în mod normal, vă veți simți prost.

Oboseală

Reducerea fluxului de sînge spre inimă generează oboseală, deoarece inima nu va avea suficient sînge pentru a funcționa în modul corespunzător. De acea, dacă vă simțiți mereu obosit, trebuie să mergeți la medic pentru un consult.

Aceste simptome ar putea indica asupra unor probleme serioase de sănătate și la probleme ale inimii, de aceea nu le ignorați. Dacă vă veți schimba modul de viață, puteți evita acest pericol și să vă salvați viața.

 

Sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
68
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
63
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
223
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
319