Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/webhttp://stylemania.km.ru/app/var/pub/files/14219/2.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Yoga pentru femei
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Yoga pentru femeiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cum să fii sănătos şi fericit în 70 ani Se crede că natura este o femeie a dat robusteţea lor de stres fizic şi mental. Cu toate acestea, există o limită! Daca o femeie pierde o mulţime de energie vitală, aceasta duce la probleme de sănătate. Yoga profesorii ştiu că organismul feminin are trei condiţii specifice: menstruaţie, sarcină şi naştere, menopauza. Şi au nevoie pentru a supravieţui fără pierderi. Pe unele principii de practica yoga pentru femei, am vorbit cu directorul Centrului de Yoga Iyengar Moscova, preşedintele Federaţiei "practica yoga" Elena Ulmasbaevoy.

- In zilele noastre, multe femei percep o bătaie de joc de faptul că în timpul menstruatiei ar trebui să fie mai atent la corpul tau si sa aiba grija de ei înşişi. Deci, de ce trebuie în continuare să ai grijă de tine în această perioadă?
- Daca o femeie vrea să fie sănătos şi fericit, nu numai în 20 de ani, dar în 30 şi 40, şi 50, şi, eventual, 60 şi 70, ar trebui să fie respectuos de natura lor de sex feminin.

Dacă ne întoarcem la istoria milenară multi nu numai de indieni, dar orice altă cultură, vom vedea că peste tot există limitări pentru femei într-un anumit stat - cu lunar, gravide sau care alăptează. Acest lucru nu sa făcut în scopul de a le păstra într-un fel de viaţă normală, dar pentru a salva. Pentru că dacă vorbim despre menstruaţie, o femeie în această perioadă pierde efectiv de energie. Prin urmare, nu este în valoare nu numai pentru a merge la presa sala de sport într-un club de fitness sau de a face, să zicem, de 100 de ori "Surya namaskar" (un ciclu continuu de Asana interconectate IB. -) În yoga, dar, de asemenea, de exemplu, vorbesc tare . Tu, de exemplu, ştiu că cantareti de opera nu canta in timpul menstruatiei? Acesta este un fapt real. Altfel, doar distruge sănătatea lor. Şi orice altă activitate trebuie să fie redusă în cursul lunii: nu pentru a pierde conştiinţa la magazin, pentru rezolvarea unor probleme complexe care necesită efort, inclusiv sănătatea mintală. Menstruaţia - de această dată pentru odihna.

- Pericolele de orice activitate in timpul menstruatiei?
- Dacă nu respectă acest proces, pretinzând că nu există nici lunar, şi continuă să facă totul, acest efect este lipsa de atenţie pentru a se acumulează. Apoi, femeile e de mirare: "Oh, unde problemele de sănătate, de la boli ginecologice?" Un alt lucru este că toţi oamenii au o sensibilitate diferite. Există unele persoane mai sensibile, nu este mai puţin. femeile sensibile se înţeleagă că nu au nevoie în timpul călătoriei lunar sau să facă un efort incredibil. Şi dacă o persoană este insensibil, el face ceva greşit, şi asta nu înseamnă că nu este afectată. El doar nu l-simt încă. Stii, ca să zic aşa, karma nu se coc atât de repede (râde). Unii oameni cred că karma - atunci când o persoană este un mincinos, şi imediat a ieşit şi el a aruncat o cărămidă în cap. Aceasta nu e tot se întâmplă. Există lucruri pe care le face în timpul vieţii, şi au efectul de 10-15 de ani.

- Ceva care le puteţi face în această perioadă?
- Dacă vorbim despre yoga, puteţi efectua ridică, care promovează de recuperare şi de recreere.

- În yoga Iyengar se crede că în timpul ciclului nu se poate face poziţii inversate (headstand, umeri, brate) - de ce?


- Intotdeauna mi-am recurs la gândirea public. Noi trebuie, mai întâi de toate cred. Există un astfel de lucru ca o reacţie reflexă. De exemplu, menstruaţia încetează reflex, în cazul în care o femeie merge în apă şi înoată, care este, până când ea a fost în apă, lunar expirarea ei se întâmplă. Şi aceasta nu înseamnă "Ura, să înot în timpul perioadei de meu!". În schimb, de ce nu trebuie să înoate în timpul menstruaţiei. Iar atunci când este perioada de dumneavoastră, aveţi nevoie pentru a face acest proces a mers repede, toxinele au fost eliminate şi în continuare am trait cuAucoin. Când facem un lucru sau altul de acţiune, care suspendă procesul menstrual, şi dacă vom face în mod regulat, atunci vom distruge treptat mecanismul prin care organismul dispune de toxine. Deci, suntem în mod constant de interferenţă în cursul natural al procesului şi încercaţi să-l schimbe. Daca o femeie face postură inversat, sau chiar ridică picioarele în sus, culcat pe podea, opriţi lunar reflex. Dacă o femeie are hemoragiilor uterine sau a alerga lunar pentru 12 zile, într-adevăr poate fi folosit cu susul în jos prezintă pentru a schimba această situaţie, pentru a opri pierderea de sânge. Dar dacă acest lucru este perioadele normale, executarea de posturi inversat duce la faptul că se opresc doar. Deci, nu este nevoie să tulpina in timpul menstruatiei, motiv pentru care această practică ar trebui să fie moale. Un poziţii inversat noi nu, nu pentru a distruge mecanism.

- Care este specificul practica yoga femeilor?
- Principala caracteristică a practicilor de femei care o femeie ar trebui să ia în considerare natura femeii ei şi să ia în considerare în faza a ciclului menstrual.

Pe parcursul lunii a fost implicat într-un mod special, se concentrează asupra ridică care sunt necesare în această perioadă. În primele două zile după menstruaţie, de asemenea, au un anumit accent. Apoi, undeva în cursul săptămânii inainte de ovulatie, ea poate face totul perfect. E timpul pentru a realiza un progres în practică, face poziţii dificile, fizic tensionată şi etc După ovulaţie, în timpul căreia sindromul multe femei este ovulatia, care necesită, de asemenea, o abordare specială. Cineva înainte de menstruaţie PMS - nu este nevoie pentru a asculta mai mult la mine şi solicită mai puţin. Acest lucru nu înseamnă că noi nu ar trebui să facem complicate reprezintă, ei doar au de a face cu inteligenţa. Înainte de menstruaţie schimbare hormoni şi o femeie sunt de multe ori nu foarte bine. În cazul în care ea a fost o practică regulat, ea ştie că ei fapte bune. Cineva bine înainte de menstruaţie la devierea traficului în urmă - piept deschis, cineva bun să o faceţi entorse, cineva trebuie să facă restabilirea postură.

Dacă o femeie are probleme de sănătate, ginecologie, ea poate merge întotdeauna la o clasa speciala, care, în centrul nostru se numeste "femeie", şi să se ocupe cu programul de femei.

- Helen, ce va pot consilia femeile care fac în mod regulat de yoga şi ia în serios nu numai sănătatea lor, dar, de asemenea, practica de yoga, în general?
- Nu vreau să se vedea doar ca o gramada de muschi si oase. Omul este mult mai dificil este amenajat. Noi trebuie să acorde atenţie aspectelor de practici de femei, nu pentru că nu poţi nici stretch muşchii în anumite situaţii, dar, deoarece creează tensiune.

De exemplu, o femeie incepe sa practici yoga. Dar, dacă manualul de practică, dacă o femeie este rigid obiective specifice, cum ar fi scăderea în greutate, procesul de grăsime în muşchi, acesta violuri organismului propriu. Dacă se tratează corect, ea începe să se înţeleagă, că viaţa ei nu este aşa. De exemplu, nu locuiesc împreună cu omul sau de lucru nu este interesant, sau rude ale celor asupriţi. Asta este, ea începe să se intreaba la întrebarea: "Cine sunt eu în această viaţă" Apoi? Schimbarile fizice sunt doar începutul calea care duce nu numai la sănătate, dar, de asemenea, mentală şi echilibru emoţional.

Intervievat de Irina Bulacheva
chaskor.ru
Marţi, 24 martie 2009
Vizualizări: 4445

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
144