Ziua "Independenței" parcului Rîșcani de gunoi

/ Vizionări: 1618

День "Независимости" парка Рышкань от мусора!

Am hotărît să sărbătorim ziua Independenței în parcul Rîșcani. Evenimentul nostru oricum va fi dedicat zilei Independenței ... parcului Rîșcani de gunoi.

Acesta va fi cel mai bun cadou pentru Chișinău și locuitorii săi de ZIUA INDEPENDENȚEI!

Ne adunăm Duminica, 27 august 2017, la 5 adrese:

• str. Sadoveanu, 3 (Baby-Park)

• str. Braniște, colț cu Alecu Russo (

• str. Costin, colț cu str. Dimo, 28/1 (Torro Gril)

• str. Dimo 32

• str. Vieru - colț cu Sadoveanu (stația terminus a microbuzului nr. 129)

Tsunami de gunoi a acoperit întreg oraşul
Tsunami de gunoi a acoperit întreg oraşul

SCOPUL COMUN - în fiecare din cele 5 zone de parcul Rîșcani, de îmbunătățit un pic situația generală și de a atrage oameni noi în echipă.

SARCINILE PROPUSE DE NOI – colectarea gunoiului masiv; eliberarea parcului de mașinile parcate neregulamentar (în fiecare echipă va fi o persoană care este capabilă să comunice cu conducătorii auto și poliția); comunicarea cu oamenii despre proiectul "Parcul Rîșcani, Renașterea".

LA ORA 13.00, coordonatorii vor distribui participanților mănușile, sacoșe pentru gunoi și pliantele, vor desemna împreună cu voi zonele aproximative de recoltare. Acolo vom face schimb de telefoane pentru o mai bună coordonare.

LA ORA 14.30 vom finaliza curățenia.

LA ORA 15.00 la colțul străzilor Dimo și Alecu Russo vom organiza o сonferință de presă pentru mass-media. În cadrul conferinței vom explică de ce am decis să facem curățenie, despre proiect si rezultatele așteptate ale acestuia. Vom ruga solicita susținerea proiectului nostru în procedura de vot, care va avea loc în perioada 1-15 septembrie.

INVITĂM locuitorii sectoarelor Rîșcani și Ciocana (și din alte sectoare), Ong-uri, cluburi sportive etc. și pur și simplu persoane interesate.

REGULĂ IMPORTANTĂ - nu vorbim despre politică, miliarde furate, limbi și etnii.

SĂ NE REUNIM FORȚELE PENTRU UN CHIȘINĂU MAI CURAT!

*Organizatorii - grupul de inițiativă "Parcul Rîșcani"

Contacte: 076-718-687 - Olga

069-334-107 - Vitalie