ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Zkoposelenie Nebo Ekovil. Obiective.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Nebo Ekovil. Asociaţia Obştească Centrul pentru Iniţiative de mediu Nebo EKOVIL "(rezumat). Localizare.

Rusia, Republica Karelia, Sortavala, POS. Reuskula - coasta de nord-vest al Lacului Ladoga. 250 km nord de Sankt-Petersburg, 250 km vest de Petrozavodsk -. districtul cel mai apropiat centru-Sortavala 20 km, orasul Lahdenpohja - 20 km. Avem 26 de hectare de teren din partea organizaţiei şi 16 de hectare de proprietate privată pentru colonişti.

Cine suntem noi?

Am avut 40 de persoane. la 3 luni la 77 ani. - Numărul de familii 10 (23 pers. Adulţi, 17 persoane. 17chelovek copiilor de vârstă). reşedinţa. Avem specialişti în diverse domenii de activitate umană: arhitecti, ingineri de pădure, geografi, profesori, cei. ingineri, gradinari, etc ideea de a construi un "Nebo Ekovil" a apărut în 1987., primele studii efectuate în 1993. Construirea de punere în aplicare din 1994. Vor fi anunţate în ce priveşte organizarea în 1995.

Noastre de înţelegere a problemei.

Activităţi ale civilizaţiei moderne, şi, prin urmare toate consecinţele acestor activităţi au fost comparabile cu procesele planetelor, precum şi resursele şi natura relaţiilor, atât în interiorul societăţii şi a societăţii şi natura depinde soarta lumii noastre. Ar trebui să fie apariţia unui nou viziune asupra lumii ecologice, care să permită menţinerea integrităţii şi viabilitatea ecosistemului global intreaga.

Personalitate. Societate. Natura.

Pentru supravieţuirea omenirii, realizarea de creative si spirituale potenţialul său, apariţia unor calitativ noi oportunităţi de dezvoltare a biosferei în noosphere, este necesar să se rezolve doua probleme majore asociate cu "interne" şi "externe" planuri de om şi societate: Schimbare în conştiinţa umană. Schimbarea formelor şi metodelor de procese ale vieţii sale.

Noastre Agenda pentru acţiune: Scopul şi obiectivele pe termen lung ale programului.

Teritoriale ecologice program complex "Nebo Ekovil.

Scop: Crearea unei zone de cercetare de Nord Ladoga, educaţionale şi de mediu industriale Centrul Nebo EKOVIL. Obiective: Crearea de decontare compact al principiilor de sunet tehnologiilor ecologice şi autonomie funcţională. Crearea unei baze de cercetare - un laborator pentru studiul de sunet tehnologiilor ecologice. Ecologic scoala pentru formarea conştiinţei ecologice. Organizaţia de monitorizare a mediului. Studiu de fezabilitate a bioenergetice şi corectarea informaţiilor privind mediul proceselor critice. Participarea în mişcarea de mediu, organizarea de diverse forme de ecoturism. participarea activă la stabilirea şi activităţile Natural State Park Skerries Ladoga. Formarea opiniei publice, mass-media cu privire la Conservarea Naturii.

Componenţa Program.

casăcasăcasăcasă

1. Complexul rezidential. Complex rezidential ca o formă de securitate şi să respecte spirituale, sociale, culturale, nevoile interne ale rezidenţilor din sat. Este planificat ca un model de lucru din pur, autonome aşezări punct de vedere ecologic, care sunt utilizate în mijloacele de subzistenţă ale sunetului tehnologiilor ecologice. Construct: 5 case de iarna, 4 case de construcţie uşoară, 3 bai, sala de mese, plantate gradini, a avut loc linie de alimentare, parcare. Planificate pentru a construi o capela.

2 -. De afaceri. Pentru mediul de afaceri include următoarele activităţi principale care îndeplinesc scopurile şi obiectivele Centrului pentru a asigura independenţa economică şi satisfacerea nevoilor sale: construcţii, agricultură: grădinărit, horticultură, reîmpădurirea şi peisajului, turismul, comerţul. Fiecare tip de afacere alocate pentru o companie separata. Astăzi, există construcţii de afaceri, horticultura, turism.

3. Cercetare stiintifica de cercetare ştiinţifică. Trebuie să fie întreaga gamă a industriilor şi Centrul de Comunicaţii, care oferă mijloacele de existenţă a aşezării, este în formă de teren de testare pentru instituţii, organizaţii de cercetare şi întreprinderi industriale, efectuarea de cercetări şi care produce produse folosind sunet tehnologiilor ecologice. Planificate următoarele unităţi structurale de bază: Laboratorul de sunet tehnologiilor ecologice; Laboratorul de analize integrate de mediu; de energie de laborator de schimb; bancă de informaţii privind programele de cercetare.

casăcasăcasă

4 Mediu. Scoala de. (În construcţie) Schimbarea în atitudinile consumatorilor faţă de mediu - este în primul rând o schimbare în gândirea omului, prin, culturale, de mediu de educaţie morală şi de formare practică în persoană. Forme de studiu: scoala de mediu ar trebui să fie parte a unui sistem mai larg de educaţie de mediu, atât ca o organizaţie independentă, precum şi un element funcţional al sistemului. Conceptul de şcoală ecologică "Satusaari." Aceasta creează o bază de date de metodele existente de educaţie de mediu.

casăcasăcasăcasă

Goncharov, S. Ivan.

Citiţi de asemenea

Prezența urmelor de prelucrare și prezența coloanelor simetrice netede sub baza sa exclud posibilitatea unei formări nat...
68
Casele neobișnuite în stil terasă și străzile înguste și labirintice din Mardin amintesc de moștenirea arabă prin stilul...
66
Nu, nu e sfîrșitul lumii! Și nici un tsunami! Și nici Photoshop! Nu sînt nicifotografii dintr-un film apocaliptic!Aceste...
64
Scara a suferit cel mai probabil un proces de calcificare. Apa de ploaie care curge de-a lungul perimetrului calcarului,...
67