ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

4 motive pentru a nu consuma castraveți și roșii împreună

1. Castraveții sunt alimente alcaline, iar roșiile – acidifiante. Când le combinăm se formează săruri, care precipită și nu pot fi digerate.

2. Castraveții conțin ascorbinază – o enzimă care distruge vitamina C. Este cunoscut faptul că roșiile sunt foarte bogate în vitamina C, așa că consumând salata din aceste legume, organismul n-o va putea absorbi. Și astfel salata noastră devine inutilă.

3. Castraveții combinați cu roșiile formează gaze în intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare: astfel, stomacul secretează un anume tip de acid pentru digerarea unei legume – sau castravetelui sau roșiei, prin urmare, una este digerată, iar cealaltă - nu.

4. Însă în primul rând noi blocăm funcția normală a ficatului, care de zi cu zi lucrează la greu pentru a elimina consecințele digestiei produselor alimentare incompatibile. Timp de mulți ani ea se uzează și încetează să funcționeze în mod activ.

 

Sursa: 4mama.com.ua

Miercuri, 09 septembrie 2015
Vizualizări: 1472

Citiţi de asemenea

Sănătatea feminină depinde în cel mai direct mod de starea florei vaginale. Acest ecosistem la scară mică funcționează p...
33
Cufundați-vă în atmosfera Scandinaviei: ceață groasă frecventă, bolovani uriași de mușchi gri, care arată ca niște troli...
100
În tribul Himba Namibia din sudul Africii, data nașterii unui copil este fixă nu în momentul sosirii sale pe lume, și nu...
58
Peșterile cu  viermi luminoși sînt împrăștiate peste tot în lume.Cerul de noapte sub pămînt este uimitor, datorită ...
75