ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

4 motive pentru a nu consuma castraveți și roșii împreună

1. Castraveții sunt alimente alcaline, iar roșiile – acidifiante. Când le combinăm se formează săruri, care precipită și nu pot fi digerate.

2. Castraveții conțin ascorbinază – o enzimă care distruge vitamina C. Este cunoscut faptul că roșiile sunt foarte bogate în vitamina C, așa că consumând salata din aceste legume, organismul n-o va putea absorbi. Și astfel salata noastră devine inutilă.

3. Castraveții combinați cu roșiile formează gaze în intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare: astfel, stomacul secretează un anume tip de acid pentru digerarea unei legume – sau castravetelui sau roșiei, prin urmare, una este digerată, iar cealaltă - nu.

4. Însă în primul rând noi blocăm funcția normală a ficatului, care de zi cu zi lucrează la greu pentru a elimina consecințele digestiei produselor alimentare incompatibile. Timp de mulți ani ea se uzează și încetează să funcționeze în mod activ.

 

Sursa: 4mama.com.ua

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 09 septembrie 2015 11:00
Vizualizări: 1928

Citiţi de asemenea

Prima fotografie: tufișurile cresc direct pe construcție, totul este acoperit cu pământ și dărâmături, pe jos sunt bucăț...
59
Un videoclip nou de la Ze Frank despre modul de răspândire a semințelor plantelor prin încolăciri.  ...
48
Când o persoană deja știe să vorbească, apare nevoia de a împărtăși cu ceilalți ceea ce știe, fie planuri și fantezii. D...
289
Socrate a învățat să cânte la multe instrumente muzicale la vârsta de 70 de ani și a reușit să stăpânească această artă ...
252