ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

4 motive pentru a nu consuma castraveți și roșii împreună

1. Castraveții sunt alimente alcaline, iar roșiile – acidifiante. Când le combinăm se formează săruri, care precipită și nu pot fi digerate.

2. Castraveții conțin ascorbinază – o enzimă care distruge vitamina C. Este cunoscut faptul că roșiile sunt foarte bogate în vitamina C, așa că consumând salata din aceste legume, organismul n-o va putea absorbi. Și astfel salata noastră devine inutilă.

3. Castraveții combinați cu roșiile formează gaze în intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare: astfel, stomacul secretează un anume tip de acid pentru digerarea unei legume – sau castravetelui sau roșiei, prin urmare, una este digerată, iar cealaltă - nu.

4. Însă în primul rând noi blocăm funcția normală a ficatului, care de zi cu zi lucrează la greu pentru a elimina consecințele digestiei produselor alimentare incompatibile. Timp de mulți ani ea se uzează și încetează să funcționeze în mod activ.

 

Sursa: 4mama.com.ua

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 09 septembrie 2015 11:00
Vizualizări: 2045

Citiţi de asemenea

În cultura tradițională, percepțiile de frig și căldură nu sunt doar parametri fizici. Ele sunt semnale, imagini, simpto...
126
Într-o cultură apropiată de pământ, chiar și o piatră poate vorbi. Ea poate fi graniță, semn, casă pentru un spirit, ins...
85
„Când o persoană trece o graniță, corpul ei poartă nu doar durerea, ci și metodele de vindecare.” — Ina VandebroekI. Un...
150
În cultura populară, ciupercile nu sunt doar hrană. Ele reprezintă mister, trecere, semnal al schimbării timpului și mar...
123