ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

4 motive pentru a nu consuma castraveți și roșii împreună

1. Castraveții sunt alimente alcaline, iar roșiile – acidifiante. Când le combinăm se formează săruri, care precipită și nu pot fi digerate.

2. Castraveții conțin ascorbinază – o enzimă care distruge vitamina C. Este cunoscut faptul că roșiile sunt foarte bogate în vitamina C, așa că consumând salata din aceste legume, organismul n-o va putea absorbi. Și astfel salata noastră devine inutilă.

3. Castraveții combinați cu roșiile formează gaze în intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare: astfel, stomacul secretează un anume tip de acid pentru digerarea unei legume – sau castravetelui sau roșiei, prin urmare, una este digerată, iar cealaltă - nu.

4. Însă în primul rând noi blocăm funcția normală a ficatului, care de zi cu zi lucrează la greu pentru a elimina consecințele digestiei produselor alimentare incompatibile. Timp de mulți ani ea se uzează și încetează să funcționeze în mod activ.

 

Sursa: 4mama.com.ua

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 09 septembrie 2015 11:00
Vizualizări: 1803

Citiţi de asemenea

Fostul studio în aer liber al unui pictor a fost transformat într-o casă ecologică-colibă printre copaci de eucalipt. Du...
221
Mările și oceanele sînt locuri pitorești și unice ale planetei noastre, bogate în biodiversitate și surse de viață. Cu t...
167
Ambalajele din plastic au devenit o parte integrantă a vieții noastre cotidiene și, din păcate, cresc excesiv impactul n...
205
O gîscă salvată refuză să zboare de la bărbatul care i-a salvat viața cu mulți ani în urmă...
600