ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

4 motive pentru a nu consuma castraveți și roșii împreună

1. Castraveții sunt alimente alcaline, iar roșiile – acidifiante. Când le combinăm se formează săruri, care precipită și nu pot fi digerate.

2. Castraveții conțin ascorbinază – o enzimă care distruge vitamina C. Este cunoscut faptul că roșiile sunt foarte bogate în vitamina C, așa că consumând salata din aceste legume, organismul n-o va putea absorbi. Și astfel salata noastră devine inutilă.

3. Castraveții combinați cu roșiile formează gaze în intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare: astfel, stomacul secretează un anume tip de acid pentru digerarea unei legume – sau castravetelui sau roșiei, prin urmare, una este digerată, iar cealaltă - nu.

4. Însă în primul rând noi blocăm funcția normală a ficatului, care de zi cu zi lucrează la greu pentru a elimina consecințele digestiei produselor alimentare incompatibile. Timp de mulți ani ea se uzează și încetează să funcționeze în mod activ.

 

Sursa: 4mama.com.ua

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 09 septembrie 2015 11:00
Vizualizări: 1970

Citiţi de asemenea

La Detail Garage oferim o gamă completă de servicii de detailing auto, pentru ca mașina dvs. să arate mereu ca nouă și s...
188
Deși toamna este în plină desfășurare, la XOstudio FLOWERS am început deja să ne pregătim pentru magia sărbătorilor de i...
304
Astăzi dorim să vă prezentăm o băutură naturală de casă, care este excelentă pentru organismul dumneavoastră. Dacă beți ...
420
Pentru toți amatorii de muzică bună! Pe 15 noiembrie, la Arena Chișinău, la ora 18:30, va avea loc mult-așteptatul conce...
283