Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/yablokov/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Academice Yablokov de case de rudenie
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Academice Yablokov de case de rudenieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aproape trei ani de când am decis să creeze o facţiune de "Green Rusia" în partid Iabloko. Această decizie a fost corectă. Îmi amintesc că la început am încercat să îşi creeze propria Partidul Verde. Când a devenit clar că nu ne 16,000 membrii să se înregistreze de partid, a apărut întrebarea: ce să fac? După discuţiile interne, ne-am decis pentru a crea o facţiune de "Green Rusia" în partid "Iabloko" şi în acelaşi timp a creat "verde Rusia". Mişcarea nu a putut fi stabilit, care poate fi bun: facţiunea trebuie să se bazeze în activitatea sa cu privire la multe mişcarea verde diferite. Conferinţa privind "Mişcarea Verde Rusia - provocările legate de mediu" au demonstrat că fracţiunea îndeplineşte misiunea, rolul aripa politică a mişcării verde. Am auzit si simt problemele de mediu, şi să le traducă la nivel politic, suntem ajuta Rusia şi mişcarea verde ideologic şi organizatoric.

După formarea fracţiunii "Iabloko" a fost adoptată de către programul de mediu, care a repetat, practic, programul nu a partidului "Verde Rusia". Două Congrese "Apple» - XIV-lea Congres al d în 2007 şi XV-lea Congres, în 2008, sublinia în mod clar importanţa deciziilor lor componenta de mediu. Şi lider de partid G. Iavlinski, şi preşedinte al partidului cu Mitrokhin sprijinit activ Verzilor. S. Mitrokhin - el însuşi un participant activ şi organizator de verde numeroase stocuri.

În scrisoarea RODP abrevierea "O" inseamna "unite". Acesta a schimbat numele partidului Iabloko, după ce am intrat în ea. Trei ani în urmă, Iavlinski a spus: Hai, nu Partidul Verde. Şi it works: trei birouri regionale sunt conduse de lideri ai Partidului Verde regionale. Aş dori să văd acest proces de "verdeata" "Apple" a continuat. Noi nu numai că a supravieţuit, dar a câştigat, de asemenea, experienţă politică. Până în prezent, cu toate acestea, rezultatele noastre electorale sunt foarte modeste: doar Dmitri Rybakov ocupă un birou ales proeminent, în calitate de şef al comisiei de ecologie a Consiliului Municipal Petrozavodsk.

Am fost un pic la putere, deoarece alegerile nu este concurenţei loiale, accesul egal la mass-media, iar rezultatele cu totul fals. Dar suntem câştigând experienţă de a participa la campaniile electorale, care lucrează cu persoane cu experienta mass-media cu pregătirea de materiale promoţionale şi de studii ... În contul grupului Verzilor, condus de O. Tsepilova la alegerile locale din Sankt-Petersburg 39 studii în termen de o lună! Această experienţă este foarte important, el - ca de oţel călit.

Programului de Mediu "Apple" este o adâncime de perspectivă şi de a începe programul de lucru. De exemplu, o nouă sucursală Lipetskoe a partidului creat, după cum am înţeles, pentru că o linie în programul nostru: "ancestrale case de sprijin" a prins-ne entuziaşti cu ochii de ardere. Şi pentru toate celelalte linii ale programului nostru - necomplicate valori fundamentale ale vieţii, veşnică ecologice adevărul. Şi, cum se spune, "Dumnezeu nu este în vigoare, şi în adevăr."

Anul trecut a fost dificil pentru partid, şi facţiunea. În timpul aşa-numita "alegeri" în 2007 în unele regiuni, "Apple", sub pretexte false, în general, scos din alegeri, dar în altele - "pictat" rezultatul ei este mai mică de două procente. Acest lucru nu lipsit doar partidul de sprijin financiar de stat, dar se confruntă, de asemenea, necesitatea de a plăti alegerilor de televiziune timp de pre (partidul care a primit mai puţin de 3%, trebuie să plătească pentru "liber", campania electorală). Kremlinul agăţată pe cârlig financiare noastră, acum pe teren pentru a închide un partid mare nu au fost de lucru. Probleme financiare partea afectată şi facţiuni - am transformat majoritatea programelor noastre în cursul anului trecut. Acum facţiune a fost reluată de reglementarede lucru si Oficiului Biroului facţiune a decis ca primul pas va fi conferinţă alegerilor raport-spate, facem, şi că de conferinţe prin satelit non-părţii de verde circulaţie, care a avut loc în faţa conferinţei noastre. Mai mult de 150 de activişti şi lideri în mişcarea verde pentru prima dată în mulţi ani, au întâlnit pentru a discuta despre modalităţile de acţiune pe frontul de mediu.

Impas în care puterea motor "Apple" ne obligă să reevalueze situaţia politice generale. O declaraţie politică privind necesitatea de-stalinizatsii Societate, adoptat de partid politic în februarie - cel mai important document politic în ultimii ani mai multe. La conferinta, verde Am vorbit deja despre ţări fasciste. Această legislaţie, care ne aduce înapoi în timpurile staliniste. Acum, împotriva oricăruia dintre noi care sunt implicaţi în programe internaţionale de mediu, puteţi să deschideţi carcasa faţă de spioni şi trădători. Un "Apple" pentru a schimba situaţia politică din ţară nu poate - poate şi ar trebui să se angajeze cu toate forţele politice, cu excepţia fascişti şi naţionalişti. Mă înscriu, de exemplu, în conformitate cu o prezentare profundă şi clară la o conferinţă de verde LA Komogortsevoy. Formal, este - un membru al unei Doar Rusia ". La unele de fundal politic, trebuie să lucrăm pe? Preţul petrolului este puţin probabil să crească puternic. Aceasta înseamnă că preţurile de pe piaţa internă va creşte, scăderea salariilor şi va scădea realizate în cursul perioadei de preţurile ridicate la petrol standard relativ ridicat de trai. Implicite sociale perioada contractului Putin - (populaţia refuză să cererile politic, nu s-au opus politicilor Kremlinului în schimb pentru o viaţă mai stabilă şi un salariu bun) este deja distrus. Va reduce cheltuielile guvernamentale în domeniul educaţiei, ştiinţei, sănătăţii, militare. Neîncredere în guvernul de la întreprinderi şi cetăţeni va creşte. Şi pentru a distrage atenţia de putere chinuitoare va forma o imagine a unui duşman extern, pentru a organiza un fel de urgenţă create artificial.

Planuri pentru Factions. De la strategii de retenţie pentru a muta situaţia de a unei strategii de dezvoltare aripa verde a partidului. În cazul în care partidul va continua să existe, atunci unele sprijin pentru birourile regionale ale fracţiunii va fi necesar. Nu este un concurs de lucru şcoală, el a atras un mare interes în multe regiuni. 6.05 se va rezuma rezultatele sale. Vom continua publicarea de literatura de mediu. O broşură minunat privind protecţia drepturilor cetăţenilor de mediu a fost publicat pentru conferinţe, "Bellona" în cooperare cu facţiuni. În producţia de carte de L. Fedorova de mediu, sociale şi consecinţe politice sovietice pentru a preparatelor de război chimic. Continua să publice o serie de "politicii de mediu" (în termeni de gestionare a deşeurilor, biodiversitatea, ecologie urbana, a aerului şi climei, securitatea alimentară). La reuniunea cu liderii de la Green ONG ani Iavlinski în urmă, în Pushkin, a fost sugerat, de asemenea pentru a pregăti o analiză a schimbărilor adverse în legile mediu şi de resurse naturale care, dacă vă schimbaţi situaţia politică, fără acumulare de ţara înapoi în politicile de mediu orientate (atelier de ecologişti, avocaţi, organizat de Bellona - un bun început această lucrare). Va continua ghid fracţiune de călătorie regiune, în contact cu euro-verde. Ori de câte ori este posibil, vom participa la alegerile regionale şi municipale în toamna acestui an, va câştiga "cicatrici luptă" - avem nevoie de ele, verde politic, mediu curat pentru viitorul Rusiei.

***

De ideologie, conducerea partidului sa Iabloko - partidul cu oameni cumsecade. Acum sunt intr-o companie bună - intelectualităţii, intelectualii ... Este o parte a populaţiei active din Rusia, care ar trebui să conducă restul. Din păcate, nu peste tot în regiunile este. În birouri regionale şi APPLE este coruptă, şi oamenii cu muşchi pasiv. Că acestea îndeplinescly verde cu neîncredere. Dar, pentru că în verde "Apple" aici pentru a rămâne, avem în aceste cazuri să ducă situaţiei regionale într-o stare normală. Astfel, aşa cum sa întâmplat la Novosibirsk, Amur, Volgograd, în cazul în care verde a început să se confrunte cu filialei regionale a partidului. Să folosească fiecare ocazie de a aborda problemele de mediu şi, în această perioadă dificilă. Sloganul nostru: "Pentru a supravieţui şi de a câştiga!". Şi nu se sparge, nu jertfa principiile - nici de mediu, nici democratice.

Din discursul lui A. Yablokova privind raportul şi conferinţe alegerea fractiunii "Rusia verde" RODP "Apple", 23 martie 2009.
http://vpomestie.ru/news/2009-04-28-16


Joi, 14 mai 2009
Vizualizări: 2165

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
61
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
37
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
113
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
292