ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Acesta nu este garantată a fi fericit!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ne place tuturor, uneori, sa ma uit la un film, citeste un roman fascinant. Numai rareori se gandeste la întrebarea: Ce suntem de fapt, caută pentru asta? De ce avem nevoie de asta?

Şi scoate-ne bau la cineva carte sau de televiziune viaţa altceva dorinta de a experimenta emotii intense.

Şi toţi s-ar face, dar ne dorim doar sau nu, vom începe aceste poveşti ciudate, cum ar fi picioare de pământ, măsură viaţa ta. Şi cum poţi tu nap it - tot ceea ce nu este în favoarea noastră!

Deoarece orice scriitor competente şi directorul ştie că povestea s-au dovedit interesante si incitante de a bea oamenii săi emoţionat, ca apa rece de la un izvor pe o zi fierbinte, este necesar să se facă concentrat! Avem de a face cu evenimentele de artificii, festivalul luminoase de emotii, conflictele şi pasiunile de un uragan.

Şi viaţa noastră constă în zile şi nopţi, care urma una după alta, şi nu mult diferit de cel anterior.

Dar dacă viaţa oricărei persoane de a comprima la 2 ore sau 300 de pagini, de stoking toate punctele-cheie la limita - ar putea întâmpla, şi comedie şi dramă şi poveste de dragoste şi thriller.

Am fost şocat când a calculat o de câte ori m-am îndrăgostit. Şi cât de mulţi tineri mi-au dat o favoare.

Deci, în 26 ani, am realizat că viaţa mea se dovedeste, o afacere continuă. Am avut eu considerat un eşec deplin de a iubi, nu frumos, putin interesant. Dar sa dovedit că tot felul de lucruri, dar atenţia de sex opus şi dragoste în viaţa mea a fost surprinzător de mare. Dar am vazut numai eşec, frustrare şi perioadele de singurătate.

Pentru a ne asigura că nu vor deveni fericit - du-te pe pentru a compara viaţa lor cu alţii "concentrat".

Şi dacă totuşi doriţi să realizezi că viaţa ta e plina de culoare şi de distracţie, trimiteţi-vă gândurile despre roman în sine. Ia ceea ce sunt cele mai lipsesc: dragoste, bani, aventura, prietenie, loialitate. Şi ţine minte, acele momente în viaţă când aţi avut. Ai fi surprins cât de des aţi prezintă viaţa. Te admir, sentimentul ca protagonistul romanului fascinant.

Dar acest lucru este trecut. Şi ce să facă în viitor?

Toate acelaşi: selectaţi gen dorit, de a crea un script de activităţile de zi cu zi şi de a scrie roman fascinant, o viaţă fericită.
Mult noroc pentru a vă în crearea fericire!

Marina Ginther
http://marina.ginter.ru


Luni, 07 iulie 2008
Vizualizări: 1766

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
95
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
306
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
64
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
238