Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/ecohouse/ecoroof/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Acoperis Ecologic
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Acoperis EcologicAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cabana pitoresc in arhitectura care prezenţa motive etnice - obiectul visele multor locuitori ai urbane. Creaţi o casă de la spiritul de "vechi dulce va ajuta acoperisuri materiale naturale.

Lemn utilizate pentru fabricarea de acoperisuri din timpuri imemoriale. În Rusia vechi utilizate pentru acoperisuri TEN (bord skate lung) sau social (scânduri scurt). Capetele exterioare ale plug făcut amintit, rotunjite sau crenate (cu un model în formă de proiecţii trepte). Reţineţi că pentru lemn arhitectura rus se caracterizează printr-o funcţie de corelare strânsă şi frumuseţe. Consola acoperisuri model, pe de o parte, animat de arhitectura sumbru de cladiri vechi, pe de altă parte - oferă o uscare rapida dupa un acoperiş ploaie.

Corect să spunem că, în calitate de lemn acoperisuri material este folosit în mai multe ţări cu climă rece şi forestiere bogate resurse. titluri precum "zona zoster", "Schindele", "şindrilă", care astăzi sunt folosite pentru acoperiri pe bază de bitum, de fapt, reprezintă elemente de acoperiş din lemn încrustat. Din păcate, în ţara noastră, plug de achiziţii de artă sau zona zoster (chips-uri de acoperis, nabivaemy pe o ladă în două sau mai multe straturi) peste jumătate de secol trecut, a căzut în degradare. Ca de obicei, a ajutat peste hotare. Cu uşor de europeni de copaci în mediul privat de dezvoltatorii interne de statutul de prestigiu şi materiale de acoperire promiţătoare. acoperiri de lemn, ca şi în cele mai vechi timpuri, recrutaţi din plăci sau plăci din lemn de stejar, fag, cedru rosu, larice, etc Materialul este produs în principal de tăiat mâna sau cioplit fel. Graţios şi delicat, acoperisul cu sindrila poate rezista la zăpadă severă, ploaie si vant. Panourile sunt amplasate pe o scară de peşte "sau conuri de molid. În vreme ploioasă de lemn "fulgi" umfla si formeaza un strat impermeabil la precipitaţii. După uscare, scăderea şindrilă în mărime, luând forma unei burta. Prin lacune sunt formate naturale sistem de acoperisuri de ventilaţie. Copac este cunoscut pentru a retine caldura bine. Acoperisuri de sindrila sunt o barieră excelentă de a fluxului de caldura din interiorul casei. De asemenea, în vreme caniculară, acoperiş de lemn nu supraîncălzi, menţinând în acelaşi timp prospetimea dimineaţă în pod în timpul zilei.

Acoperis Ecologic

Promovarea tehnologiilor tradiţionale şi construirea de case de lemn cu acoperiş de lemn sunt angajate în limba rusă mai multe firme de constructii.
Cu toate acestea, materiale lemnoase, există două semnificative minus - inflamabilitate foarte, precum şi expunerea la daune biologice. Pentru a reduce riscul de aprindere a permite impregnarea diferite: substanţe ignifuge şi impregnate cu impregnants. De la insecte, mucegai şi licheni "salva" antiseptice. Nu sunt membru universale. sindrila de acoperis nu sunt considerate a fi durabile. străine mai importanti furnizori de a conferi produselor lor o garanţie de la 5 la 20 de ani. Cu toate acestea, experienţa istorică arată în mod concludent că acoperişurile din lemn sunt capabili să depăşim şi centenari.Acoperis Ecologic De fapt, pentru a crea stuf pentru acoperişuri moderne utilizate de trestie de zahăr râu, Heather şi papură. O astfel de acoperiş nu este ca o pălărie din paie. Pentru textura si forma, se pare mai mult ca o căciulă pufos.

Reed, sau stuf, acoperis aparţine unei clase de acoperire de elita. Materialul este costisitoare, şi instalarea necesită cheltuieli financiare semnificative. Costul de "paie" pe acoperiş - de la 100 euro/m2.

materii vegetale au proprietăţi unice. acoperiş de paie oferă un minunat de micro-climatice în podului, fără a deţine nici o suplimentare de aerisire, hidroizolare, măsurile de izolare. Grosime strat de 30-35 cm - perfect "haina" pentru acoperis. Rezistent la apa pentru a oferi ziruyuschie hidro-impregnare şi "ingenioase" metode de instalare. structura Fingery sus pentru a permite "sa respire". capacitatea fonic acoperiş de paie - mai presus de orice laudă. Adaugă că, odată cu instalarea dreptul şi prevenirea regulate moderne îmbătrânire "de paie" va dura mai mult de 50 de ani.

Acoperis Ecologic

Între timp, principalul avantaj al acoperis de stuf - expresie uimitoare sale artistice. Materialul ataşat la conturul acoperisului din farmecul delicat netedă şi emoţionant. "Paie" acoperiş se potrivesc armonios în peisajul rural, în mod natural să devină o parte integrantă a naturii. Materiale de acoperise din stuf sunt livrate în mănunchiuri de recoltate într-un mod special. De stabilire necesită îndemânare şi răbdare. Snopi aranjate în două sau trei straturi şi anexat la lada cu sârmă, cârlige speciale sau cuie. Accentul se pune pe primul rând al snopi pe consolă cornişă, care este baza pentru toate panta de acoperire. Când de stabilire a realizat textură omogenă a suprafeţei. La capacul finit nu este chiar un indiciu de fixare sau snopi articulaţiilor. Reţineţi că, "de paie" acoperire acoperiş nu este recomandat să se stabilească de pe pante cu o pantă mai mică de 35 °. Pe ansamblul acoperiş mai este complicat materialul. În plus, la pante mici îngreunată fluxurilor de furtuna doilea tur de scrutin, ceea ce poate duce la acumularea de umiditate de pe suprafaţa şi se dezintegrează de stuf. Pe acoperişurile de configurare complex de zonele critice "de paie", ţiglă sau de acoperiş, armatura de otel. tema speciala - jungla de siguranţă la foc de acoperire. Pe parcursul producţiei, snopi sunt tratate cu medicamente speciale solubil în apă, inofensiv pentru om şi mediu. Cu toate acestea, impregnarea nu poate exclude complet riscul de incendiu. Materialul trebuie să fie protejate de scântei emise de hornuri. În acest scop hornuri căptuşite cu plasă de metal. În plus, acoperişurile din stuf ia măsuri speciale pentru sistemul de fulgere.

Piatra natura
Acoperis Ecologic ardezie naturală este doar începutul pentru a cuceri piata din Rusia. Între timp, acoperisuri acest material excelent are o istorie lungă. În Europa, ardezie, sau cum este numit, ardezie naturale, acoperite cu multe clădiri istorice, inclusiv Tower, Palatul Buckingham, Muzeul Louvre, etc

Şisturile bituminoase - rock se extrage ca metoda deschisă (de exemplu, gropi grupul spaniol "Samac"), şi de sub pământ (de exemplu, în minele din sud-vestul Germaniei). În domeniile recoltate blocuri imense dreptunghiulară, care sunt trimise la ateliere specializate. Acolo sunt tăiate pe farfurie. Acestea din urmă sunt împărţite de mână, pe grosimea plăcii de 3-8 mm. Apoi, viitorul "scara" acoperiş "Shell" anexată la formularul şi se pisa. Materiale produse într-o gamă largă de dimensiuni. În plus, producătorii oferă modele diferite de tigla. De exemplu, compania germana Theis-Boger (bunuri ardezie din 1907) produce curbat (Bogenschnittdeckung), solzos (Scheppendeckung), dreptunghiulară (Rechteckdeckung) şi romboidale (Rhombusdeckung) placă. ardezie naturală de origine europeană - diferite nuante de gri: de la fumul de la perla de argint-negru. Material moale shimmering luciu aparte, nu devenind dim cu timpul. Din ţările de peste mări (Canada, Marea Britanie, America de Sud) vine straluceascaardezie e roz pal, verde smarald culori, teracotă. În plus faţă de excelente calitati estetice ardezie naturală şi are calităţi tehnice de neegalat. Şisturile bituminoase nu absoarbe umezeala, care îi conferă rezistenţa la îngheţ excelent - caracteristici esenţiale pentru acoperisuri, reflecta pe plan intern "atac" ierni ruseşti.

Acoperis Ecologic

ardezie naturală nu se teme de geros, sfârâit de căldură, uragane, precipitaţii, schimbările de temperatură şi influenţe mecanice. In timpul iernii, acesta păstrează căldura în spaţiul acoperişului, iar vara - se răcească. ardezie elastice adaptează perfect la deformări ale structurilor schela, rezultând, de exemplu, atunci când precipitaţii naturale a cladirii. acoperişuri de ardezie cu rezistente de incendiu şi de incendiu (flame-retardant. Nu e de mirare că garantie pe materialele furnizate de producătorii germani Theis-Boger şi Rathscheck Schiefer, 50 de ani. În această viaţă reală a ardezie mai mult de două secole.
Ardezie naturală este montat pe acoperiş, cu o pantă de cel puţin 22 °. Când de stabilire material de pe suprafete plate sub acoperişuri hidroizolare scândură suplimentare. Fixare tigla pentru a face naveta cuie speciale de cupru-zinc sau de titan. Din aceste metale ar trebui să fie efectuate accesorii pentru acoperişuri şi componente. Alegerea de cupru şi zinc-titan, datorită durabilitatea lor, comparabil cu longevitatea acoperişuri de ardezie. Sistem de stabilire a suprafeţei depinde de forma de placi. Cu toate acestea, în orice caz, ar trebui să fie respectate "cântare rybey, oferind o închidere completă a acoperişului şi evacuarea apelor atmosferice într-o anumită direcţie.

"The gazon pe acoperis

Acoperis Ecologic

SOD este greu mai vechi de acoperire. Plante sol bine protejate şi acoperiş cald colibe primitive în aşezări antice. Cu toate acestea, sub atacul de acoperis progresul tehnologic SOD cedat până la locul său la alte materiale de acoperire. În secolul al XIX-lea de către arhitectului german Karl Rabittsu gazon înapoi pe acoperişurile caselor. Tehnologiile moderne au făcut "acoperişuri verzi" win-win element de arhitectura peisagistica.

Acoperis Ecologic Baza de gazon acoperisuri - membrana de inalta rezistenta polimer elastic, care are o rezistenta chimica excelenta (RV de turism Trocal-uri, Sika, etc.) La membrana este plasat "ecologizarea" truse, care includ mat vegetativă, substrat sol, plante, etc (de exemplu, seturi de BAU-Trade).

Reţineţi că acoperişul "verde" mai ambiţios pentru construirea a capriorilor acoperisului. Pentru a ridica aceasta din urmă este recomandat să folosiţi structuri usoare din otel, care scândură de lemn, care sunt baza pentru sistemul de acoperis intreaga. Ca o sursă de încălzire utilizate materiale izolante pentru acoperisuri plate.

vedrussa.org.ua
Marţi, 24 martie 2009
Vizualizări: 7845

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
183
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
166
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
160
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
149