ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aerator economiseşte până la 60% apăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Pe planeta noastră putin aglomerat, apă proaspătă în fiecare zi devine tot mai valoroasă resursă. Şi ca întotdeauna la întrebarea de conservare a apei poate fi abordată din două părţi. Pe de o parte vă poate creşte producţia de apă, la fel ca, de exemplu, în Arabia Saudită, apa de mare desalinized. Cu cealaltă mână, în condiţiile noastre, puteţi reduce pur şi simplu de nivelul de consum, fără a compromite confortul, desigur.

Aceasta ne va ajuta un dispozitiv simplu şi ieftin numit aerator. Aerator - este, într-adevăr, jet de apă, care se datorează structurii reţelei sprijină presiunea apei în conductă şi măreşte suprafaţa cu jet, amestecul cu aer, crescând astfel suprafaţa spălată cu apă.

Şi, deşi de apă dulce suntem norocosi, economiile ei nu ar vrea mai mult, astfel încât mulţi dintre noi deja plata pentru apă, în conformitate cu citirea contorului. Doar gândeşte-te cât de des putem folosi apa de la robinet: ras, spalat pe dinti, fata se spală, se spală pe mâini, se spală vasele şi fructe şi legume, şi mult mai mult. În pauze între diferitele acţiuni ale apei de multe ori, doar fluxul merge în scurgere, fără a îndeplini orice altă funcţie decât crearea de zgomot si turatie de lame contra.

Putini remarca faptul ca apa in casa ta nu este doar apă, este de asemenea un consum de energie, pentru transportul la casa ta, de multe ori cu o precizie de zeci de kilometri.

apă de la robinet ordinar petrece aproximativ o rată de 15 litri pe minut. Şi aerator poate salva până la 60% din apa descărcarea de gestiune zilnic, că este, cu aerator consumul de apă de aproximativ 6 litri pe minut sub aceeaşi presiune a apei.

Аэратор экономит до 60% воды
De asemenea, un aerator poate fi instalat pe partea exterioară a ţevii robinet


Multe robinete de uz casnic scumpe sunt livrate cu built-in aeratoare, dar dacă macara dvs. nu este echipat cu astfel de dispozitiv, este foarte uşor de instalat cu un set Aerator DIY Kit, care vă permite să seta aparatul la aproape orice robinet.

Aerator este disponibil separat sau combinate cu un set care facilitează instalarea. Principalele avantaje ale acestui produs special: economii de pana la 60% apă, preţ redus relativ de $ 6, instalare usoara pe aproape orice macara moderne, capacitatea de a instala atât în afara şi în interiorul macara tub, aerator materiale previne formarea de plăci, care este principalul duşman al unei soluţii simple.

"Distruge oameni nu este bere, este distrugi de apă de oameni ..."


Sursă

Joi, 29 aprilie 2010
Vizualizări: 4946

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
68
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
199
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
87
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
89