ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Agricultor stabilite satAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pe harta din Rusia este un nou punct - sat Azatlyk în zona Argayashskaya din regiunea Chelyabinsk. Nu pe ordinele de sus. Satul a fost fondat de la zero şi a construit un agricultor Gibadad Suleiman. Un ţăran simplu, fara ceremonie, şi link-uri.

Zece ani în urmă Gibadad a decis să părăsească ferma "marxist". În acel moment a fost o revoltă.
- Eşti nebun? - A strigat la director. -Ce sunt rele? Cele mai bogate economiei. Chiar şi pisici în locuinţele strălucitoare de grăsime.
- Va dorim!
- Cum ar fi greu de muncă dvs. nu vor privi înapoi.
- Să vedem ...
- În genunchi crawl - inapoi nu va lua ...

Suleimanov dat mână liberă: un tractor vechi, astfel părăsite din apropierea lacului Tiptergi. Piatră, nisip, sare Marsh. Unsprezece km depărtare de satul unde locuia familia sa.

El a arat terenul, udare-l cu lacrimi şi transpiraţie. Dumnezeu a răsplătit pentru munca lor. Decupaţi sa dovedit a fi fără precedent pentru aceste locuri.

Gibadad cumparat de recoltat Niva. El a predat linie de putere. In timpul iernii, fire şi staţii de transformare dispărut - cineva a furat şi vândut la fier vechi.
- Să ne Gibadad acum terenuri - bîzîit în sat. - Dă-up.
El a venit înapoi, ca din cenuşă. Scenă bungalou. Mi-am luat două coli de hârtie. La un program scris. Tot ce are de a face pentru a doua zi. Impartim minute în fiecare zi cu cel mai apropiat. Pentru a se potrivi toate cazurile în conformitate cu "Ascent" a adus în sus: "5 dimineata". De atunci, programul său, el nu sa schimbat nici măcar o dată.

A doua foaie, de asemenea, dreptul Gibadadu. Ea - raţia zilnică a acestor produse, pe care el însuşi a permis să mănânce. Nimic de prisos. Pâine, cereale, legume, ulei vegetal. Şi 50 de grame de vodcă.
- Rece - el ne-a explicat.
- Eu nu pot fi bolnav ...

Credinţă
Pentru a sprijini aceasta a fost ocupat. Gibadad săpat un şanţ. Apoi, el a blocat-o jurnalele. O clădire - mic, slab, subţire. Neobosită, ca o furnică. Groapă a fost cowshed.

La noapte lupi urlat. Suleymanov a luat puşca şi a ieşit în stepă. Ochii ei erau prădători arderea cărbunilor. A fost groaznic - se părea că el a fost singur în univers. Pentru a speria lupii şi majorete mine cântând melodia. Tot ceea ce este amintit.
- Noi, nostru, vom construi o lume noua - a zburat în noapte, cuvintele "internaţional". - Cine a fost nimic nu va deveni tot!

El a crezut în comunism, ca în cazul în Dumnezeu. În 1973, după ce a servit în trupele de frontieră imediată (acesta sa întors cu gradul de sergent, sa oferit să rămână, a refuzat: "Pământul numit!"), A devenit un cultivatorilor de brigada. Randamentul ajunge bogat - 160 de chintale de cartofi pe hectar. Eliminat, pune în grămezi. Dar cartofi sverplanovaya nu a fost corect de stat. Gibadad apoi a mers la District Partidul Comitetul:
- Ajutor!
- Ce? - A răspuns. - Nu cotă nu-l va trimite oriunde. A vinde pe piata - furt, penal articol
O mie de tone de cartofi congelaţi în domeniu. Împreună cu ea pentru totdeauna a murit la Suleimanova credinţa în cuvintele pe care şefii de partid din standuri. În agricultori, el nu merge pentru avere. Pentru credinţa în libertate:
- Omule, dacă mintea şi vor să trăiască de bizon, muta muntii!
În iarna Suleimanov pierdut 4 oi. Autoritatea purtat de lupi. Trei - oameni. El nu a trage:
- Allah este judecător ta!
Agricole extinse. Mîngîie pe pământ în fiecare an, cu generozitate răspuns la îngrijorarea. Fiii Cultivate - Marat Khabir şi Sabir.
Bătrân, cucerit în Cecenia, sa întors la tatăl său:
- Voi sa ma casatoresc, sa punem casa!
Ei au pus toată strada. Pentru Khabir şi Sabir, selhozuniversiteta studenţi pentru toate rudele care au decis să se mute în Azatlyk.

Falimentar
Suleimanov nu sun rudele ei. Sami întrebat. Cazurile înainte de fermă înfloritoare "marxist" - acesta a fost redenumit SA numele Salavat Yulayev - a mers din rău în mai rău. Din cele 14 mii de hectare de teren arabil însămânţate doar şase. Zece mii de vaci au fost doar 340.
Director, supus mândria, a venit la agricultor Suleymanova:
- Ajutor!
Gibadad bailed de combustibil, seminte.
Aceasta nu a salva ferma. Prăbuşit Câştigător - patruzeci şi doi de metriIllion datoriei. Dintre acestea, 480 de mii de ruble. - Gibadadu. Despre faptul că bandiţi lung proznali Chelyabinsk. A constatat că Suleimanov - milionar.
Trei "Strokes" a venit atunci când Gibadad cu fiii cinat. În fruntea incapatanat botul rece al arma:
- Omule, rost de bani!
- Eu nu. Toate avere - terenuri, cereale, animale ...
- Atunci lasă-ne toate şi du-te. Şi ucide atunci!
- Nu pleca. Acesta este pământul meu. Kill.
La foc bandit nu a fost dat. Fiii s-au grabit la accident vascular cerebral ". Doi tâlhari s-au temut, a fugit. Dar şeful a fost prins, a smuls o arma. Bandit a fost judecat, a fost dat de probaţiune trei ani.
Un Gibadad dus la autorităţi, regionale Duma:
- Vreau să legitima satul lor!
- Numirea crezi? - A întrebat cine a luat o hîrtie oficială.
- Azatlyk.
- Cum-cum?
- Azatlyk. Prin başkiră înseamnă "libertate".


Sursa: http://nazarovoleg.narod.ru/gibadad.htm

Marţi, 27 noiembrie 2007
Vizualizări: 3241

Citiţi de asemenea

Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
48
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
94
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
133
Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
243