Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/mem_albatros/1255356142.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Albatrosul fotografiate furnizorii lor prada alimentare
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Albatrosul fotografiate furnizorii lor prada alimentareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ornitologi cred că mărimea unui tub de ruj de buze, doar putin schimbat aerodinamica de albatros. Fotografie arata doua specii reprezentative alte melanophrys Thalassarche şi dorsale fin balene

Albatroşi zbura câteva sute de mile pe zi în căutare de hrană. Uneori ele de călătorie pe suprafaţa apei nu este o zi. Dar cum pentru a găsi hrană, în grosime de ocean tăcut? Pentru a afla mai multe despre obiceiurile a acestor păsări, oamenii de ştiinţă din Japonia şi Marea Britanie au sprijinit pe spinarea de albatroşi camere miniaturale, echipate cu senzori mai multe speciale.

În experiment, în sine, nu pe propria sa, au participat de patru-sprâncene albatros negru ( melanophrys Thalassarche ), care trăiesc în Bird Island, Georgia de Sud ( Bird Island, Georgia de Sud ), situată în Oceanul de Sud. Această specie de albatros sunt susceptibile de a fi fost ales pentru că aceasta este cea mai comună.

Biologii au luat în considerare trei moduri: fie păsări marine găsi hrană prin, sau miros (care se dovedeşte că au albatroşi olfactiv organe foarte sensibile), sau uitam la alte animale de pradă de vânătoare (cum ar fi păsări şi animale). Cu toate acestea, să spun ceva sigur, a fost necesară pentru a obţine informaţii fiabile.

Este uşor de ghicit, plutitoare în oceanul (se pare ca ia pentru kril ), ceea ce duce la Early Decese pasăre (foto British Antarctic Survey)." width=478 height=315>
După cum s-ar putea ghici ", sprâncene Albatross numit pentru pene negre deasupra ochilor. În sălbăticie aceste păsări vii de până la 70 de ani, deşi mai multe şi mai pui recent, şi a avut chiar şi bărbaţii adulţi şi femei otrăvit
de plastic care plutesc pe ocean (poate-l iau pentru kril ), ceea ce duce la moartea timpurie a păsărilor (foto de British Antarctic Survey ).

În ianuarie 2009, în timpul unei perioade de creştere a puilor de biologi capturat şi consolidate pe spinarea lui T. melanophrys de grame camera 82, dotat cu senzor de altitudine şi de temperatură.

Reţineţi că astfel primul dispozitiv cântăreşte prea mult şi a lucrat pentru o perioadă scurtă de timp, care nu este permis să le atârnă de astfel de "îndepărtat" păsări, cum ar fi albatroşi. Dar mai târziu, în japoneză Institutul National de Cercetare Polar ( NIPR ) au fost dezvoltate dispozitive miniaturale, care poate capta informatii despre animale "viaţa de zoologi nu a putut observa direct. Aparat foto compact, face fotografii la intervale specificate, în acest sens a devenit aproape un înlocuirea completă a camerei video.

Blocaţi aparat de fotografiat de pe spinarea de păsări a fost simplu: în habitatul lor natural albatros creaturi picioare nu îndeplinesc, ci pentru că oamenii nu sunt percepute ca o ameninţare (foto PLoS ONE).
Blocaţi aparat de fotografiat de pe spinarea de păsări a fost simplu: în habitatul natural al albatroşi picioare creaturi nu îndeplinesc, ci pentru că oamenii nu sunt percepute ca ameninţărişi (foto PLoS ONE).

În timpul experimentului ianuarie, păsări făcut trei "călătorii" durată 1,9, 3,2 şi 4,4 zile. Fiecare 30 de secunde, aparatul are o imagine, să ia temperatura a mediului şi a altitudinii la care pasăre zburând. În total, albatros Camerelor a fost făcut 28 725 de imagini cu o rezoluţie de 1280 x 1024 pixeli.

După revenirea de păsări pentru teritoriile lor natale, oamenii de ştiinţă le scoase din aparatul de fotografiat, iar imaginile obţinute prelucrate. Serios informativ au fost doar 45% din acestea, restul s-au făcut fie pe timp de noapte sau o revizuire blocat pene de albatroşi.

Greutate de aparatul de fotografiat, care produce un japonez Little firma Leonardo, este mai mică de 3% din greutatea corporală de păsări. Dimensiuni: 22 mm în diametru şi 132 mm în lungime. De altfel, unul din patru camere, oamenii de ştiinţă în experiment pierdut. Toate din cauza faptului că îşi desfăşoară albatros a fost du-te şi vezi rar la cuibul ei, aproximativ 10 minute după fiecare zbor pentru produsele alimentare (fotografie din nipr.ac.jp şi-tokyo.ac.jp u).
Greutate de aparatul de fotografiat, care produce un japonez Little firma Leonardo, este mai mică de 3% din greutatea corporală de păsări. Dimensiuni: 22 mm în diametru şi 132 mm în lungime. De altfel, unul din patru camere, oamenii de ştiinţă în experiment pierdut. Toate din cauza care efectuează albatros sa a fost du-te şi vezi rar la cuibul ei, aproximativ 10 minute după fiecare zbor pentru produsele alimentare (foto de la nipr.ac.jp şi tokyo.ac.jp-u).

"Aceste imagini ne arate ceva foarte interesant: în timpul vânătorii de albatroşi ataşat la mamifere marine urmaririi Carnivore victimelor. (De obicei de peşte) la suprafaţă, în cazul în care acesta devine uşor disponibile pentru păsări", - spune Dr. Richard Phillips ( Richard Phillips ) în presă de presă al organizaţiei britanice pentru Explorarea Antarcticii, unul dintre organizatorii experimentului.

Pentru prima dată sa constatat că albatroşii sunt hrana aproape de balena ucigasa ( Orcinus Orca ). Ca dovezi circumstanţiale sugerează că păsările petrecut lângă unul dintre prădători subacvatice aproximativ o jumătate de oră, oamenii de stiinta scrie in articol , publicat în domeniul public în revista PLoS ONE.

Unul dintre albatroşi experimentale mers de multe ori pentru a vedea aisbergurile. Cu toate acestea, cele mai multe fotografii participa doar suprafaţa oceanului deranjate (fund) (foto British Antarctic Survey).
Unul dintre albatroşi experimentale mers de multe ori pentru a vedea aisbergurile. Cu toate acestea, cele mai multe fotografii participa doar suprafaţa oceanului deranjate (fund) (foto British Antarctic Survey).

Mai târziu sa descoperit că albatros aduna alimente pentru colectarea lor tineri, în grupuri mici. Notă mai devreme cu senzori speciali, oamenii de ştiinţă urmărite numai albatros circulaţie . Acum, oamenii de stiinta care au înregistrat la o adâncime de mai mult de jumătate din reprezentanţii T. scufundări melanophrys nu este de prea multe ori: o medie de un zbor a avut sase care se încadrează în apă. La acea albatroşi nu a coborât sub patru metri, iar durata de a fi sub apa, nu depăşesc 11 secunde.

Dispozitivul măsoară temperatura a mediului şi păsările Nyrka adâncime (de 2,5 ore sa intamplat de 4 ori în diagrama de săgeţi). Cruci marcate cu momente de timp, atunci când fotografii au fost luate, în jurul rosu - apariţia pe balena ucigasa (ilustraţie PLoS ONE).
Dispozitivul măsoară temperatura mediului şi adâncimea de Nyrka păsări(Pentru 2,5 ore sa intamplat de 4 ori în diagrama de săgeţi). Cruci marcat momente momentul fotografii au fost luate şi rotundă roşu - apariţia pe ecran Orcas (ilustraţie PLoS ONE).

Se pare că albatros nu se teme de balena ucigasa, unul dintre cei mai temuţi prădători din Oceanul de Sud (în cazul în care mare pericol pentru ei sunt gigant mouse-ul ). Dimpotrivă, păsările, cu cea mai mare anvergură a Pământului încercând în timpul lor de vânătoare şi o apuca o bucată.

Unele albatroşi nu au nici o problemă pentru a actualiza şi de către navele de pescuit (una dintre ele, în opinia biologilor, imagine în stânga). Apropo, pe unele fotografii de noapte, există unele surse de lumină. Poate este doar luna si, probabil, o altă navă (foto de British Antarctic Survey).
Unele albatroşi nu au nici o problemă pentru a actualiza şi de către navele de pescuit (una dintre ele, în funcţie de "biologi, afişat pe imaginea din stânga). Prin modul în care, în câteva fotografii de noapte, există unele surse de lumina. Poate este doar luna, şi, probabil, o altă navă (foto de British Antarctic Survey).

Când O. Orca condus la suprafaţa de apă adâncă de peşte, şi apoi mânca prada, suprafaţa este încă o mulţime de fragmente de cadavre ale victimelor. Ei hrana pentru animale şi albatroşi. Deoarece păsările în acest caz nu trebuie să cheltui energie pentru a căuta, coborari frecvente pe apă, aruncă, şi decolare. Aproape piese nemişcat de peşte - o pradă uşoară, şi, probabil, acest "comun" vânătoarea de balene şi albatroşi sunt mult mai multe şanse decât sa crezut anterior."Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru ) "
Duminică, 13 decembrie 2009
Vizualizări: 3062

Новости наших партнеров

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
26
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
175
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
29
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
117