ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Alexei Martynov: să devină un om trebuie să fie o vegetarianaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Alexey Martynov - MC de afaceri - fondator al celebrei la mijlocul lui de hip-hop echipa de 90 "Pomul Vieţii. Vocalistul de fuziune fantastic-duo Stsenakardiya ", castigator al Grand Prix la Concursul Naţional Prima artiştilor interpreţi sau executanţi tinere" de cinci stele "
Vegetariana - Alchemycal.HAINE Nu am nevoie deVITA: Alex, cati ani ai vegetarianstvuesh?

Alex. Martin ani.: Şapte Eu nu mănânc nici carne, nici un peşte, nici ouă, nici lapte. Si nu purta haine din blana naturala si piele.

VITA: Deci, nu purta şi nu mănânc nimic ...

Alex. Martin Em.:! Dar ceea ce mi-am bucătar. potabilă Fericit proaspăt stoarse sucuri şi fructe manca. În seara - salate cu nuci sau avocado. Miere-l. În cafenele şi restaurante, de asemenea, prin care se dispune numai de fructe şi sucuri. Şi în sezonul din iulie până în octombrie, produse alimentare este, practic, numai pepeni galbeni şi pepeni verzi.

VITA: Unii adversari ai vegetarianismului susţin că acest lucru este pe bază de plante dieta prea afectează în sens negativ şi zone diferite. În special, un ... Ei bine, te-ai înţeles?

Алексей Мартынов - вегетарианец, человек Alex. Martin amenzii. C potenţă: tot ceea ce este:) Are cineva dubii - se poate verifica!

VITA: Si despre haine ... Toată lumea ştie că tu zăpadă topish jurul lor. Scăldat în gheaţă de iarnă şi îngheţ du-te în haine de vară. Cum sa întâmplat?

Alex. Martin simplu. Foarte:. Prima dată am devenit vegetarian, un an mai târziu a început să înoate în gaură. Scopul speciale să meargă în gol timp de iarna nu a fost. Doar pentru anumite motive nu am nevoie de haine. Evenimente desfasurate astfel: a început în vara înota în râu în fiecare zi. Vine toamna: Eu nu sunt rece într-un tricou. Primul inghet: încă nu rece! Am gravat în memorie un moment din copilărie. Am fost cinci ani. A fost iarna, am stat cu mama mea la o staţie de autobuz, şi a fugit în jos pe calea un tip vechi într-o cămaşă roşie şi pantaloni scurţi de sport. Sau chiar nu tricouri ...

VITA: Aceasta a fost, probabil, un spectacol deprimant.

Alex. Martin Nici unul.:. Le-am admirat! M-am gândit atunci că atunci când voi creşte, voi alerga doar în timpul iernii.

VITA: de iarnă "striptease spiritual, cu siguranţă, este un şoc pentru alţii?

Alex. Martin.: Este o etapă trecut. alegerile mele, stilul meu de viata, iniţial a dus chiar la o schimbare majoră în termeni de comunicare. Unii oameni s-au exprimat, arată modul în care simţi cu adevărat despre mine. Apropo, saxofonistul "Stsenakardii" Timotei Khazanov - un om care nu sa dovedit departe de mine. Deşi el mănâncă carne şi poartă piele, şi cu el este inutil privire la acest subiect pentru a vorbi. Timothy A. asistat la trecerea mea la noua cale.

VITA: Cum aţi ajuns la această cale?

Alex. Martin.: A fost o căutare internă dur. Înainte, am cântărit 120 kilograme. Apoi, el a scăzut în greutate. Adevărat, a scăzut la o astfel de măsura în care a fost de a se cântăreşte 55 kg. La un moment dat, această căutare ma condus la ascetism. Am mâncat aproape nimic. El a fost difuzate douăzeci mile pe zi. El a fost într-adevăr epuizat. Tim a văzut pe toate, şi se uită la ea calm. Am mers împreună pentru a înregistra melodia. Când am revenit la forma normală, el doar simţea fericit pentru mine. Şi noi suntem încă implicaţi în creativitatea comune.

VITA: Pe scenă eşti, de înţeles, a fost obişnuiţi în atenţia publicului. Şi interesul crescut de spectatori pe strada la persoana dumneavoastra motiv fiind că nu aveţi o mulţime de haine, nu deranjează?

Alex. Martin.: Acum este momentul mică surpriză pentru cineva. Desigur, se holbeze. Bunica-mi tot timpul în ghidul de biserică. Pentru şosete:)

VITA: Dumnezeu este cu ei, cu bunica. Un ordin dokumentiki custodie nu a cerut să producă?

Alex. Martin Niciodată:.. În general, nu reacţionează. Numai o dată a fost întrebat: Nu-mi împart tâlhari, în loc de a emite o pereche de pantaloni scurţi şi papuci. Acum oamenii în stiu. De transmisie de televiziune sunt pe cale de revenire. Despre Porfir Ivanov. Îl respect. Lucrarile sale au, de asemenea, o influenţă puternică asupra mea. El a descris în detaliu cum a redus treptat cantitatea de îmbrăcăminte. La început, a scos şapca. Atunci ei bluza. Ultimul - a fost pantofi. A mers descult.

VITA: Spune-mi sincer, nu-i rece?

Alex. Martin: temperatura. Se simte:)Nu deranjaţi de pace


Алексей Мартынов - вегетарианец, человек VITA: Ei bine, părerea dumneavoastră, este contra-publicitate vegetarianismul?

Alex. Martin: Mai întâi de toate. - Un aspect nesănătos, baie. Cine te convinge, dacă vă e frică să vezi? gândire fanatică, uneori se transforma în agresiune, de asemenea, previne explice în mod clar poziţia lor. De asemenea, fumatul de tutun, alcool şi alte droguri. Dar, de fapt, vegetarianismul nu este un produs inutil pentru a face publicitate aceasta. Vegetarianismul ca un seminţe fundamental de viaţă, este necesară pentru a semăna în inimile oamenilor din jurul nostru. Avem nevoie să acţioneze cu prudenţă şi atenţie. Fără pace, dar numai suscită atenţia ...

VITA: Deci, nu deranjează liniştea ... Şi cum te simţi dousing despre straturi de vopsea şi alte metode similare?

Alex. Martin: blana Dousing inutilă şi, în plus., Se discreditează zoozaschitnikov. Oamenii au început să se vină ca adversarii de asasinarea extremismului şi alte boli ale omenirii. Şi aici este o scurtă broşură informativă şi ochi prinderea imagine, din nou, pentru a oferi nu doare. Oamenii se vor vedea - s-au citit.

Aşa cum se spune, unul care caută vor găsi!OAMENI panică frică NATURAVITA: a deveni un vegetarian poate fi absolut unul? Sau este numai pentru "unii"?

Alex. Martin.: Pentru a deveni un vegetarian, doar pentru a fi un om. Dar, pentru a deveni un om, trebuie să fii vegetarian.

VITA: Cum pot fi acestea? Omul - un vegetarian ...

Alex. Martin.: Există două tipuri de persoane: lideri si cei care sunt în urma lor. Dacă liderii, care sunt ghidate de a deveni vegetarieni, oamenii vor merge automat la ele. Cei care crede în mod serios despre el, multe intrebari: Nociv? Nu e rău? Ce este? Ce să poarte? În cazul în care să ia? Ce să fac despre el? Odată ce aceste probleme sunt rezolvate, acestea devin vegetarieni. Şi acolo sunt alte persoane care au un ego uriaş, în partea greşită de dezvoltare. Ei cred că ştiu totul, şi în cazul în care animalele sunt crescute pentru produsele alimentare, atunci ele sunt în ordine şi a înfiinţat. Omul master natura şi tot ce. Dar atunci cand astfel de oameni sunt de natura singur, ele devin o privelişte rău.

VITA: Natura începe să se răzbune?

Alex. Martin.: Nu să se răzbune. Ele sunt pur şi simplu frică de el. Oamenii se tem de panică a naturii. Şi frica duce la agresiune. Dacă oamenii nu se tem de natura lor, dar nu s-ar fi înfăşurat în mantouri de blană, nu ar fi frică de frig. Nu vânt ar lua marame. Nu închideţi ferestrele la casa. Totul vine de la frica.

VITA: Şi cum te simţi în legătură cu vânătoarea? Ei, de asemenea, se dovedeşte, sunt ucişi de frica?

Alex. Martin: Ei - la fel de urât..Diferenţele în MENU

Алексей Мартынов - вегетарианец, человек

VITA: Pentru tine poate fi o relatie romantica cu o nevegetariankoy fata? În general, în raportsheniya printre vegetarieni şi carnivore, în opinia dumneavoastră, au o şansă de succes?

Alex. Martin: o astfel de relaţie. Ar avea loc dacă, de exemplu, fata nu a fost un vegetarian ", in ignoranta". Dar, după învăţare adevărul amar de produse de origine animală de viaţă, a devenit astfel. Cred că oamenii cu mod diferit opuse de viaţă şi, mai important, o modalitate de gândire, este puţin probabil să atingă înţelegerea reciprocă. Clemenţă faţă de celălalt - acesta este maximă pe care acestea străluci.

VITA: Cum sunt colegii nostri - actori si muzicieni - sunt vegetariene?

Alex. Martin: Aşa cum am spus, oameni cu opinii opuse este dificil să se ajungă la o înţelegere.. În tema noastră colectivă de putere este închisă, aşa cum multe dispute cu privire la acest lucru sau a eşuat. Munca noastra ne aduce mult mai mult decât împartă diferenţele în meniul J

VITA: Exista vegetarieni mulţi dintre muzicieni ruşi?

Alex. Martin.: În show business din Rusia, aşa cum vom vedea în orice alte vegetarieni foarte, foarte putin. Este trist, dar adevarat.

VITA: Ei bine, apropo, credeţi despre show-business gradina zoologica? Circuri, grădinile zoologice şi mai mult.

Alex. Martin.: Pentru cineva care respectă viaţa altor oameni, astfel de afaceri este dezgustator. Dar vorbesc cu oamenii de îndepărtată de idei de vegetarianism, că afacerea zoo-show photobusiness cu animalele - josnic şi lucruri inacceptabile - chiar mai mult aruncare margele, mai degrabă decât dousing haine din blana cu vopsea. Publicul - pentru partea cea mai - aşa, din păcate, nu le pasă.

VITA: vegetarianismul are o anumită influenţă asupra procesului de creatie?

Alex. Martin: vegetarianismul meu., În primul rând, nu-mi dea posibilitatea de a NU scrie cântece în protecţia animalelor J Acesta oferă chiar şi entuziasmul de colegii mei - nu sunt vegetarieni - care să mă ajute pentru a traduce ideile vegetarian! Un proces foarte creativi ... cum putem explica ce influenţează? Creativitatea - este o revelaţie de sus.

IGNORE Evil


VITA: Crezi ca vegetarienii sunt mai bune decât altele? Ei - speciale?

Alex. Martin: noţiunea de bine sau mai rău, nu este destul de adecvată.. Dar faptul că oamenii respins conştient dăuna alte fiinte vii, vorbind despre calităţile sale spirituale. O astfel de persoană nu prezintă nici un rău şi nu se deda rău. Din vine vorba de o energie cu totul diferite de cele de indiferenţi la durerea altora.

Poate că astfel de oameni în special a celor din lume în care domneşte violenţa, ipocrizie şi degradarea prin inducerea în eroare a Numele de cod al "progresului", au găsit puterea şi curajul să se opună. Dar chiar şi astfel de "speciale" de oameni, uneori, cad în mândrie ... Sarcina noastră este de a rezista răului stratageme, ignora-l şi, prin urmare, de a distruge. Mai întâi de toate, în noi înşine!VKUSNOTA de la Alexei Martynov: pepene galben în toate manifestările sale


Дыня cocktail special de pepene galben, miere şi şofran

Sursă

Sursa 2

Vineri, 05 martie 2010
Vizualizări: 4757

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
79
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
72
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
231
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
321