Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/04/health_eda01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Alimentar împotriva sănătăţii umane
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Alimentar împotriva sănătăţii umaneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Privare de statisticile medicale arată că oamenii pot fi pe cale de dispariţie. Motivul pentru aceasta - nu un război nuclear, şi ceea ce mâncăm.

Nu există un răspuns la întrebarea de ce oamenii se nasc cu patologii teribil, mutanţi au început să apară prea mult si nu atat de aproape numai la zonele de fond mare de radiaţie. modificări mutatii Statistica închise. Vina nu este numai factori naturali - oamenii sunt deja crearea şi distribuirea de organisme transgenice - ne-am devenit victimele unor tehnici biotehnologice.

Deja, mulţi oameni de ştiinţă susţin că OMG-urile sunt introduse în alimente, produse alimentare noastre pot fi arma invizibil că mai devreme sau mai târziu, să distrugă aproape întreaga populaţie a planetei.

Fondator al geneticii Mendel curios călugăr la mijlocul secolului al-19. imaginat niciodată ceea ce ar putea duce el pentru a găsi. El a trecut doar un bob de mazăre, pe baza de Analiză matematică şi a adus dreptul de ereditate şi variaţie. Concluziile sale nimeni nu ia în serios, pentru ochii mei numindu-l "rege al mazăre. După 40 de ani de la începutul anilor 20, când a devenit la modă argumente despre particulele elementare, aşa cum a amintit oamenii de stiinta au recunoscut valoarea ştiinţifică a muncii şi a descoperit "atom de" ereditatea, situate în cromozomi. Prin 1909 a inventat termenul de "gena" şi acolo a fost o ştiinţă tânără a geneticii care studiază teoria cromozomiale ale eredităţii.

Aceasta este doar faptele uscat al istoriei, dar în spatele lor sunt sute de timp laboratoare secrete deschise. Toate marile puteri s-au pregătit pentru război şi oamenii de ştiinţă din aceste ţări muncit foarte mult pe crearea de noi arme biologice.

Direcţii au fost foarte diferite, dar unul dintre ei a fost asociată cu animalele împerechere de diferite specii - caini, pisici, tigri, lei, maimuţe şi la om. Un astfel de interes nesanatos in genetica a fost legat de reproducere mamifere noi, himere ascultător-criminali, care ar putea fi adăugate la armata. Apoi oamenii de ştiinţă nu au de lucru, deoarece în natură totul este echilibrat, nu poate exista de reproducţie interspecies, pisicile nu poate da naştere la câini, şi oameni de la animale.

Dacă da, încrucişării apare între specii similare - de trecere un cal cu un magar a lua un catâr de trecere un leu si un tigru - Liger. Catâr, precum şi mutante Liger, steril, ele sunt o defecţiune genetice, ele nu pot procrea suplimentare. În natură există este un mecanism natural care previne reproducerea acestor himere.

biotehnologia modernă a fost un mecanism natural al naturii. Oamenii de ştiinţă au învăţat cum să introducă orice gene în genomul de plante, insecte, animale şi oameni.

Pe de o parte este bună - Ingineria genetica a permis medicament pentru a face un vârf ascuţit, în lupta cu diverse boli grave. Există progrese în tratamentul de orbire congenitale - în ochii de o persoană oarbă cu introducerea de copii ale genelor deteriorate, şi că începe să se vadă. Riposta şi cancer al sangelui ...

Cu toate acestea, o întrebare legitimă - dar unde este asigurarea că dezvoltarea rapidă a tehnologiei va servi întotdeauna ca un scop uman?

USA Today este unul dintre liderii de inginerie genetică. companii de renume de azi cultivă legume şi fructe, care poate rezista şi dăunători, şi seceta şi temperaturile scăzute. Fructe pot fi depozitate pentru luni. În plus, uzinele GM produce randamente uriaşe. Unul ar putea crede - este timpul pentru a sărbători mintea umană a câştigat foame,? Dar nu există dovezi că produsele alimentare modificate genetic de montaj poate provoca mutatii ale organismelor vii.

viţei Hexapoda nu mai este surprins de către un sătean. Mistress de viţel-mutante susţine că, învacile gestante din toamnă până în primăvară hrănite ei hrana animală importate, a cumparat simplu avantajos într-un sat vecin. Şi născut apoi Dawn - hexapod "Beauty".

Se crede că hrana pentru animale importate au fost modificate genetic sau transgenice, dar nu există nici o dovadă - studii pe această temă nu este făcută, şi, prin urmare, din punct de vedere ştiinţific, naşterea unui viţel cu şase picioare simpla coincidenta, o eroare a naturii.

Potrivit şefului departamentului de inspecţie de patologie VGSKA Alexandru Shinkarenko în cazul în care această mutaţie unică, nu este aşa de rău, dar daca faptul va fi securizat, cum ar fi impactul asupra productivităţii, impactul asupra puilor, atunci acesta va fi un rezultat complet diferit.

Între timp, în 2000, zoologi germani au arătat că gena modificată de nap maslyanichnogo pătrunde în stomac de albine începe să evolua. Oamenii de stiinta au facut un motiv rezonabil să creadă că bacteriile sa intre in stomacul uman, de asemenea, să înceapă să transforme sub influenţa produselor care conţin gene străine. Dispozitivul este simplu - ca rezultat al activitatii celulelor străine produse proteine străine, şi el la rândul său, acţionează asupra corpului este imprevizibilă, ca orice otravă. "

În timpul războiului din Vietnam, firma americana Monsanto a furnizat arme armatei sale chimice, sub titlul "defoliant Agent Orange, care a fost pulverizat peste jungle, apoi vegetaţie bogată a murit. Acest lucru a ajutat SUA urmări în jos şi de a distruge trupele Viet Cong. Sute de mii de hectare de pădure au fost distruse, dar, mai important, 2 milioane de persoane vietnamez au simţit efectele acestui drog. Victime au fost deformate de cap, părul căzut şi dinţi. Până în prezent, în domeniile de pulverizare chimică în Vietnam cel mai înalt nivel de tulburări genetice.

Structura armelor chimice a intrat de dioxid de - o substanţă care provoacă mutaţii (care se dovedeşte că de fapt domnul Iuşcenko mutaţii). Firma Monsanto, este furnizarea de arme chimice, douăzeci ani mai târziu a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de produse transgenice! Ce este - coincidenta sau un paradox sinistru?

Experimentele de la războiul din Vietnam a permis firmei Monsanto merge înainte pentru a crea modificate produsele transgenice. Apoi, legea le prezintă următoarea întrebare - şi nu dacă alimentul este un nou tip de arme, bombe, explozii va simti următoarea generaţie?

Toate tehnologiile pentru produsele alimentare modificate genetic clasificate şi nu o companie nu va permite experţi independenţi a studiat lor alimentare în etapa de modificare - nu merg la fel faţă de propria afacere! Corporaţii interesate în propria lor de profit, dezvoltatorii - pentru a vinde tehnologie, companiile agricole - să-şi vândă mutanţi.

Prin urmare, picături un element de control. În aceasta, nimeni nu investeşte, inclusiv de stat, cu oficiali ai căror "pot fi aranjate. Şi atunci când există copii douăzeci-şase degete, tot nedumerit umeri - "greşeala de a" naturii "," congenitale anomalie ", nu vă îngrijoraţi - vă puteţi tăia inutile ... Aceste probleme - consecinţele genetice ale eşecului în momentul de formare a unui fetus.

Există studii ştiinţifice care au determinat cauzele acestui eşec - boli respiratorii, utilizarea de droguri farmacologice. Dar în timpul sarcinii, mama copilului nu a fost bolnav de vreo boală, nu a luat nici o medicaţie - doar ea a schimbat priorităţile în produsele alimentare şi că e bine. Ei dorul de chipsuri de cartofi, mazăre, fasole, porumb în conserve, muraturi. Faptul că băncile ar putea fi produse alimentare transgenice nu este menit să fie. În plus, acest nicăieri pe ambalaj pentru noi, şi nu scrie.

Acum, în diferite ţări au primit rezultate negative din utilizarea de cartofi modificate genetic, porumb, mazare, soia, după ce le mănâncă hrană la animale, în plus, acest SKASe întoarse şi descendenţi ai acestora. Evidenţiat modificări patologice diverse, inclusiv organele interne.

Chiar şi în Germania nazistă au fost de lucru pentru a stabili aşa-numita "arme etnice". Germanii au învăţat să gestioneze "virus ucigaş" la "natural" de a distruge evreii şi alte "naţiuni străine". Naziştii Oamenii de stiinta motivat fel - fiecare cursa deosebit de caracteristicile lor imunitar - Europenii au degenerat, dacă va absorbi nu banane, ananas si alte fructe tropicale ca un desert, şi de zi cu zi pentru micul dejun, prânz şi cină; yakuts nu enzimă care descompune spiritele, apoi Aveţi posibilitatea să le distrugă vodca chinezi nu le digera laptele, asa ca o zi înainte de lupta pentru bacterii otrava lor de lapte, care provoca diaree, asa ca incapacitatea de a lupta. Epidemia pot fi aranjate prin pulverizare germenii din aer sau punerea infecţiei în instalaţii sanitare. Fasciştii apoi nu sa întâmplat nimic, dar este curios faptul că astfel de experimente au fost efectuate în laboratoarele secrete ale ţărilor NATO.

În timpul Războiului Rece, a fost o mare dorinta de a crea o bacterie care ar fi ", calculat de către comuniştii" şi le-a distrus. Dar comuniştii nu au avut codul de ereditare, astfel încât sarcina sa dovedit a fi evaziv. Dar, lucru pe armă, care ucide pe motive genetice, este încă în curs de desfăşurare. La un moment dat, «Financial Times» a informat că "în Africa de Sud a oprit de lucru care pot face negri steril, şi în 1998, fostul U. S. Secretarul Apărării, William Cohen a făcut o declaraţie senzaţională că, în Israel, câţiva ani este crearea de arme biologice, care ar afecta doar pe arabi.

Cu toate acestea, natura rezista la crearea în laborator viruşii şi bacteriile infectează doar un singur grup etnic, pentru că fiecare dintre noi este un model genetic şi aceste modele sunt vitale pentru "matrice" a planetei. Conform uneia dintre versiuni, virusul SIDA a fost iniţial testate în braţele etnice din Africa, dar a ajuns că această boală incurabilă a lovit oamenii de pe alte continente. Poate că focarele recente de antrax şi SARS, gripă aviară, gripă porcină -, de asemenea, rezultat al experimentelor cu grupuri distincte de oameni. Dar chiar dacă aceste boli nu sunt cauzate de evoluţiile militare şi mutaţie naturală a virusului viaţă arată că bacteriile moarte nu poate fi selectivă, acestea afectează toată lumea, indiferent de culoarea pielii si forma ochilor. Între timp, în fiecare an acolo până la cinci sau şase noi viruşi ale căror origini stiinta nu poate explica.

Ce sa se astepte de la "frankeshteyna mananca" următorii 50 de ani?

Istoria civilizaţiei arată că toate ţările din lume au căutat să păstreze armatele lor puternice şi soldaţi rezistente. Până în prezent, unităţi speciale în armatele multe distribuit droguri, care ajuta pentru a oferi oamenilor de frica şi să ridice aptitudinile lor fizice şi mentale. soldatii georgieni într-un atac asupra Oseţiei de Sud au fost sub influenţa stupefiantelor. Deşi trebuie să recunoaştem că toate aceste pastile şi medicamente din trecut. Odată cu introducerea de organisme modificate genetic, nu este nevoie de un soldat universal, din moment ce a apărut perspectiva de a câştiga fără a trage un foc - cu ajutorul virusilor.

În opinia unor cercetători cu importul în Rusia a produselor alimentare modificate genetic şi materii prime, a început un atac masiv biologic asupra locuitorilor din ţara noastră. Potrivit Greenpeace, produsele transgenice pot fi găsite chiar şi în alimentele pentru copii. Mutanţi suferă de nu numai copiii - GM soia, care conţine fitohormoni, afecteaza la orice varsta, cauzand impotenta. Există un element de rău augur în importurilor alimentar - în partea de vest a produselor modificate genetic sunt etichetate, iar cumpărătorul poate decide să se cumpere sau nu, aşa-numita si laquo-ului; alimente Frankenstein, noi nu.

Alimentele modificate genetic pot provoca mutaţii de gene, în special atunci când a le utiliza în decurs de 2-3 ani, pot cauza nu a crescut doar alergie, apariţia de toxicoza şi tumori.

Doctor în Biologie Irina Ermakova din proprie iniţiativă, a realizat un experiment - a hrănit GM soia şobolani nou-născuţi. Rezultatul uimit - puii primul şobolani au supravieţuit mai mult de jumătate nu au, totuşi, şobolani supravieţuitori au fost neroditoare, şi printre supravieţuitorii a fost o mulţime de şobolani imaturi. Rezultatele experimentale sunt confirmate de către observatorii internaţionali.

Astăzi avem dovezi incontestabile că aceste produse afectează sistemul imunitar al animalelor. Sistemul nostru imunitar reactioneaza întotdeauna la noi gene, şi ceea ce mâncăm nu ne afectează, dar numai pentru posteritate noastre.

În 2007, scandalul SUA - au vândut porumb GM, care conţinea o gena responsabila pentru producerea de pesticide-distruge vierme de porumb.

Această proteină este un alergen puternic umane, nu de digerat, nu distruse la temperatură înaltă şi conduce la o reacţie alergică severă, până la şoc de inconştienţă. Timp de 10 ani înainte de faptul că, în statele din medicament vândut eltriptofan japoneze, cu condiţia de artificial, creat de bacterii. Acestea au fost prezente, agenţi patogeni pentru a penetra sistemul imunitar. 10.000 de persoane au fost infectate, 37 au murit, mai mult de 1000 de persoane au fost permanent cu handicap. Apropo, 20% din populaţia SUA astăzi recunoscute ca fiind cu handicap, care au nevoie de un oarecare ajutor din partea statului.

Până când vom avea o rezervă de timp, şi bacterii care nu mai sunt - a început să dispară bacterii care sunt responsabile pentru formarea de sol - este devine deja o problemă pentru Europa. Resturi de plante modificate genetic nu va putrezi, la fel se va întâmpla cu oamenii morţi - cadavre vor rămâne în sol, fără de cotitură "în praf ...

În ultimii ani, o reducere bruscă a numărului de albine. Ei au fost incapabile de reproducere după contactul cu plante gene mutante în care gene sunt introduse meduze, cambulă, păianjeni, etc

"Prostii, care trăiesc de miere?", Dar albinele sunt unul dintre mecanismele naturale majore in natura, care face posibilă polenizarea incrucisata a plantelor, care afectează productivitatea nu numai, ci şi pentru reproducerea speciilor. Albert Einstein a spus odată că, după patru ani de la moartea de albine devin rasă dispărută umane ...

Dacă aceste personaje care modificarea fondului genetic de plante, în speranţa că acestea vor angaja personal lucrătorilor migranţi în ţările terţe, care se va derula prin câmpuri şi polen obtryasyvat în saci Michurinists pentru polenizarea, atunci ele sunt greşite - nici o ţară terţă nu va fi - oamenii lor mor de foame.

Cât timp vom rezista, în cazul în care producţia de alimente modificate genetic va continua - nu este cunoscut. Poate cineva şi eşti norocos, copiii lui va comunica cu nepoţii lor, care va zbura pe aripi de zboară la părinţii lor şi să le lipească în trompă lor de a bea sânge ...


Sursă

Luni, 05 aprilie 2010
Vizualizări: 2154

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
144