ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Amazing animale, care nu maiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Fauna a planetei noastre este bogat şi variat. Cu toate acestea, unele surprinzator de locuitori traiesc mai vedea. Iată câteva dintre ele:

Tyrannosaurus Rex (dispărut 65 milioane ani în urmă)

National Geographic

Una dintre cele mai mari carnivore care au existat vreodată pe Pământ. Lungimea acestuia ajunge la 13 de ani, înălţime - 4 m, iar greutatea - 7 tone. El a umblat pe două picioare, Tyrannosaurus, şi a avut un craniu masiv echilibrat, grele coada lunga. membrelor Hind erau mari si puternice, şi pe faţă - mici şi dvupalye.

Тираннозавр рекс

Rămâne de rex Tyrannosaurus rex au fost găsite în America de Nord, în straturi de roci legate de sfârşitul perioadei cretacice, erei mezozoice. Gasit total mai mult de 30 exemplare ale acestui animal, iar printre acestea se afla schelete aproape complet, şi chiar ţesuturile moi.

Irlandez (sau Giant) cerbul (dispărut aproximativ 7700 ani în urmă)

Ирландский олень

Wikipedia

Cea mai mare cerb care a trăit vreodată pe planeta noastră. A trăit în Eurasia, din Irlanda la Lacul Baikal, în Pleistocen sfârşitul şi începutul Holocen. Aceasta din urmă rămâne încă găsit data inapoi la 5700 î.Hr., care este, de aproximativ 7700 ani. Red Deer irlandez este cunoscut pentru impresionant dimensiunilor sale (mai mult de 2 metri la greaban) si, desigur, coarnele gigant (scară de aproximativ 3, 65 metri inaltime si o greutate de peste 40 de kilograme).

Гигантский олень скелет

Wikipedia

Motivele dispariţiei sale sunt încă în discuţie. Unii oameni de stiinta cred ca aceasta a distrus sezonul de vânătoare pe oameni.

Quagga - poluzebra, poluloshad (dispărut în 1883)

Квагга
Unul dintre ultimele quaggas, fotografii de la Gradina zoologica din Londra. Wikipedia

După ce la un moment dat a fost distribuită larg în Africa de Sud. Jumatatea din fata a corpului ei pictate ca o zebră dungi normală în mijlocul trupei a fost de lichidare în jos, şi înapoi - pur Bay, ca un cal.

Pentru o lungă perioadă de timp pentru a quaggas vânate de oameni - pentru carne şi prelucrate, precum şi pentru a menţine păşune pentru animale. Interesant, de păstorii, chiar domesticit, folosind ca un îngrijitor al turmelor lor. Ea a simţit toate abordarea unui prădător şi vă anunţă că, rostind ceva de genul "Kuaehu. Se pare că, din această cauză, şi a luat numele său.

Sălbatice Quagga ultima a fost, probabil, împuşcat la sfârşitul anilor 70 de IES al secolului al XIX-lea şi ultimul exemplar din această specie au scăzut în Amsterdam, Gradina zoologica 1883-8-12.

Ar trebui remarcat faptul că Quagga a fost primul dintre cale de disparitie animale al caror ADN, oamenii de stiinta au trebuit să investigheze. Deci, sa stabilit că aceasta nu este o specie separate, dar numai o subspecie de zebră simplă.

Entelodont (dispărut aproape 25 de milioane de ani în urmă)

Энтелодонт (череп)

În aproape 20 de milioane de ani, aceasta bestie a primit numele neoficial de "porc infernala", ravagii în Asia şi America de Nord. majore Reprezentanţii acesteia au concurat în mărime cu taur, avândinaltimea la greaban de 1,8 m, greutate aproximativ o tona, iar lungimea craniului, până la 75 centimetri.

Энтелодонт

Wikipedia

Entelodonty a avut un corp puternic, cu un gât puternic, incisivi ascuţite şi canini, maxilarul puternic şi muşchii gâtului. Au fost hrănite de carne de porc infernal ca alte animale care sunt victime sale, şi putred, precum şi produsele alimentare de plante. Aceste animale trăiau în grupuri familiale mici, rătăcit în căutare de hrană.

(Lup dispărut aproximativ 16000 ani oribil în urmă)

Ужасный волк

Aceasta este o specie de mamifere carnivore Canis dirus a trăit pe teritoriul de Nord şi America de Sud în Pleistocen târziu (2.588 mil. euro - 11,7 mii de ani în urmă) la aproape 2 milioane de ani.

Un lup teribil a fost mai mare decât relativă sale apropiate, lupul gri, ajungând la 1,5 metri în lungime şi 80 de kilograme de greutate. dinţii lui erau mai lungi picioare este mai scurt şi mai puternică, şi mai mici craniului. Cu toate acestea, lupul gri a fost mai rapid şi nimbler ruda mea.

Oribil lupi şi gri au coexistat în America de Nord pentru aproape 100 de mii de ani. dirus Canis a dispărut în timpul perioadei glaciare de frig constantă şi lipsa de hrană.

Elasmotherium (dispărut circa 12 mii ani în urmă)

Эласмотерий

Wikipedia

Acest strămoş al moderne de rinocer are o dimensiune foarte mare - o lungime de aproximativ 6 metri, înălţimea de până la 2,5 m, greutate aproximativ 5 tone. Trupul său a fost acoperit întreg cu blana groasă.

Caracteristica principală a Elasmotherium a fost lung si gros corn, ajungând la o lungime de aproape 2 metri. În ciuda masei sale mari, animalul ar putea dezvolta într-un ritm foarte ridicat.

El a trăit un vechi vegetaţie rinocer, dar cornul atac prădători ia servit protectie excelenta.

Este posibil ca Elasmotherium a servit ca prototip al unui unicorn mituri, basme şi legende.

de vacă mare Steller (dispărut în 1768)

 Морская корова Стеллера

Înfiinţată în 1741 de coasta din Asia din Marea Bering de naturalistul Georg Steller cine a luat parte la expediţia ale Federaţiei Ruse, explorator polar Vitus Bering.

Acest animal este Manatee mult mai mare şi dugong, in lungime ajunge la 8 metri, greutatea merge până la trei tone. În aparenţă seamănă cu un sigiliu lui Steller Marea Vacă, dar are doua aspecte bine dezvoltate de sus si coada, ca o balenă.

După cum este descris de către Steller, "nu vine de pe uscat de animale, care trăiesc numai în apă. Pielea lui este gros şi negru, ca o scoarţă de stejar bătrân ... capul este disproporţionat de mici ... în gură în loc de dinţi, două plăci plane os - una deasupra celeilalte, mai jos ". Naturalist a spus că vaca mare de acest gen este absolut inofensiv şi lipsit de apărare.

Săpături arată că, o dată o vacă Steller era răspândită în Pacific de Nord, reuniţi chiar la sud, în Japonia şi California. Mai degrabă, aceasta a contribuit la dispariţia de invazia în aceste părţi ale omului.

Din când în când fulgeră mesaje despre apariţia în Marea Bering şi în apropiere de Groenlanda de animale cum ar fi Marea Vaca lui Steller. De aceea, unii oameni de ştiinţă cred că populaţii mici din această specie ar putea supravieţui până în ziua de azi.

Tilatsin (dispărut în 1936)

Тасманский тигр (Тилацин)

> Wikipedia

Lui patriei - Australia şi Noua Guinee. "Tigru tasmanian", aşa cum este denumit în mod obişnuit ca o culori cu dungi, sau "lupul tasmanian" a fost cel mai mare pradator marsupiale, singurul reprezentant al unui Miocenului timpuriu pe scară largă (23-5,5 milioane de ani în urmă) specii tilatsinov care a reuşit să supravieţuiască până aproape de mijloc din secolul XX.

Ultimele Tasmania Tiger, a murit în 1936

În Australia se tilatsin dispărută de mii de ani inainte de aparitia europenilor pe acest continent, numai supravieţuitor de pe insula Tasmania. Motivul pentru dispariţia eventuala nu au fost doar vânători, dar au fost aduse pe insula de câini, precum şi diverse infecţii şi invazia de drepturi în habitatul său. Trebuie remarcat că rapoartele de întâlniri cu cei vii "tigru tasmanian" a apărut până acum.

Duminică, 07 martie 2010
Vizualizări: 8781

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
65
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
29
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
58
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
105