ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Amazing contraste naturaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/08jul09_nature/1.jpg
Natura este uimitoare. Acest lucru este deosebit începe să înţeleagă, atunci când a adus în faţa ochilor de diferite forme, uneori este greu să ne imaginăm că acest lucru este aceeasi planeta, aceeaşi substanţă, aceeaşi epocă. O schimbare uşoară a unui singur parametru poate schimba sistemul sau neînsufleţite natura vie de nerecunoscut. Uită-te la pozele prezentate mai jos, şi să fie uimit de lucrurile pe care noi nu a acordat o importanţă mult.

Omul şi cimpanzeu
Diferenţele în ADN dintre oameni şi cimpanzei este de numai aproximativ 1%, dar este suficient ca membrii unei specii care trăiesc în-a făcut urban jungle om, care arborează avioane, computere sunt produse, în timp ce, ca reprezentanţi ai maimuţe continuat să trăiască în copaci.
/ Articles/08jul09_nature/2.jpg

Diferenţele dintre ecosisteme
Diferenţele dintre Pamantului ecosistemelor sunt semnificative. Mai ales în cazul în care, ca un exemplu, să ia în deşert, care este dificil de a găsi ceva de viaţă, păduri tropicale, unde numărul de specii de arbori pe un singur hectar de peste două sute. Imaginea prezentate mai jos, este de fapt două planete diferite.
Deşerturile acoperă 30% din suprafata Pamantului, pădurile tropicale - 6%.
/ Articles/08jul09_nature/3.jpg
Apus de soare pe Pamant si Marte
Tu nu plătesc nici o atenţie la apus de soare, jocul de culori şi joc minunat de lumina? Ai nevoie de a arunca de pe Marte, unde a şi vag disc mic de Soare va învăţa să iubească şi toate admira apusul soarelui stralucitor de pe Pamant.
Marte primeşte doar 43% din lumina soarelui asupra a ceea ce devine planeta noastră.
/ Articles/08jul09_nature/4.jpg

Junglă de beton şi tropicale junglă
Te uiti la aceste jungla de beton de zgârie nori, Vitrine de ardere, publicitate luminoase, milioane de masini, mii de mile de comunicaţii şi involuntar să mă întreb dacă strămoşii noştri au avut o dată a trăit într-o pădure deasă umbrite de copaci şi peşteri, s-au adunat de fructe şi vânat. Cel mai uimitor este faptul că multe pe planeta noastră continuă să trăiască bine, la fel ca şi strămoşii noştri. Următoarele fotografii Maasai sat. Contrastul dintre aceste comunitati este enormă. Pentru Masaya niciodată, a vizitat oraşul civilizaţiei occidentale, New York - e ca si cum un oraş străin.
/ Articles/08jul09_nature/6.jpg

Selecţia artificială
Omul a luat mii de specii de plante şi animale, cu calităţile necesare şi utile, ca urmare a primit o varietate de plante şi rase de animale, foarte diferite de caracteristicile originale ale acestei specii.
Să luăm, de exemplu, câini. Prin selectarea de la o generaţie la cele mai înalte sau mici câini, un om a adus rase de câini, care arată foarte diferite una de cealaltă, în ciuda faptului că, în continuare aparţin aceleaşi specii. De exemplu, inaltimea la greaban câini din rasa Dane cea mai mare este de aproximativ un metru (record de 154 cm). De creştere a câinilor acelaşi cel mai mic roci Chihuhua precum şi Yorkshire Terrier-ul este de aproximativ 20 cm (6.3 cm record). Aceasta este, de creştere în greabăn a celui mai mare câini o depăşeşte pe cea de creştere a pitic rase de peste 5 ori?
Imaginaţi-vă dacă unele foarte dezvoltate fiinţe mai face astfel de "experimente" peste om. Creşterea cea mai mică de oameni ar fi în zona de un metru, iar cele mai ridicate din regiune de cinci metri.
w.ecology.md/articles/08jul09_nature/5.jpg ">
Sursa: http://www.priroda.su

Miercuri, 08 iulie 2009
Vizualizări: 1789

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
95
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
306
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
238