ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

An Inconvenient Truth (An Inconvenient Truth)Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Omenirea este aşezat pe o bombă cu ceas ticăie. În cazul în care marea majoritate a oamenilor de ştiinţă sunt corecte, atunci avem doar 10 ani, pentru a evita o catastrofă majoră, cu cele mai grave inundaţii, secete şi epidemii de toate pe care am trăit.

Oamenii din exercitarea de îmbogăţire şi industriale de creştere nesfârşită complet uitat cat de fragile planetei noastre. În mod specific de fragile sunt condiţiile la care suntem atat de obisnuiti sa. Este arderea necontrolată a combustibililor fosili şi creşterea continuă a industriei, pe aceasta poate duce la faptul că planeta Pământ este un loc ceresc să rămână în vigoare pentru supravieţuire în condiţii extreme.

Pe această si multe altele avertizează în legătură cu Al Gore, în lucrarea sa "An Inconvenient Truth". Al Gore - Fostul U. S. vice-preşedinte Clinton, de preşedinte al canalului american de televiziune Current TV, consilier la Google, un membru al consiliului de administraţie al corporaţiei Apple, castigator al ONU pentru Mediu (UNEP), "Luptătorii pentru conservarea planeta Pamant", 2007, Premiul Nobel Premiul pentru Pace 2007>. După înfrângerea în alegerile prezidenţiale din 2000, este hotărâtă să lupte împotriva încălzirii globale. Înarmat cu un diapozitiv care arată că îşi asumă întreaga lume, Gore explică ştiinţei şi latura politică a încălzirii globale, a posibilelor consecinţe grave în viitorul apropiat, dacă nu pentru a limita creşterea emisiilor de dioxid de carbon cauzate de activităţile umane.

An Inconvenient Truth - Rezervă

Rezervaţi politica din Alberta ("Ala") Gore, An Inconvenient Truth. Încălzirii globale. Cum de a opri catastrofa la nivel global "spune despre ecologie şi ameninţarea cauzată de încălzirea globală. Autor al cartii de mulţi ani a companiei la adresa omului impactul negativ asupra mediului. Avertismente de oameni de ştiinţă despre schimbările climatice şi descrieri înfricoşătoare de dezastre recente, cum ar Uraganul Katrina, scene alternative din biografia lui Gore, care arată cum a ajuns să realizeze că încălzirea globală - nu mai este o problemă politică şi morală "alegere" cu care se confruntă civilizaţie.

Autor al cartii:

"Uneori se pare că climat de criză nostru este lent, dar, de fapt, se întâmplă foarte repede, devenind o ameninţare cu adevărat universal. Şi pentru a învinge această ameninţare, trebuie sa recunoastem prima existenţei sale.

De ce sunt liderii noştri, credem noi, nu aud astfel de avertismente tare despre pericol? Ei rezista adevărul, pentru că în momentul de recunoaştere va fi in fata de datoria lui morală - de a acţiona. Doar mult mai uşor de a ignora avertismentele de pericol? Poate, dar adevărul incomod nu dispare doar pentru că nu este văzut.


An Inconvenient Truth - Film

An Inconvenient Truth - Rezervă Filmul documentar "An Inconvenient Truth", cu Al Gore în rolul principal, bazat pe cartea lui omonim, desigur, a fost unul dintre cele mai importante evenimente în documentare americane de anul trecut. Şi poate nu doar anul trecut, şi nu doar în documentare.

Pentru prima dată a fost eliberat din New York si Los Angeles pe 22 mai anul trecut, iar în noiembrie tarifele sale au depăşit 20 milioane dolari ca acest kinozhanra foarte diferite - acum ia cu privire la obligaţiile pe locul al patrulea în lume o dată pentru totdeauna existenţa de documentare . În 2007, filmul a primit două nominalizări la Oscar, în documentarul "şi" cântec pentru film, si Institutul American de Film a numit-o una dintre cele mai mari evenimente ale anului. Cuvintele "An Inconvenient Truth" a devenit sinonim, dar filmul în sine a venit de la rubrica "este toată lumea trebuie să ştie.

Nu a fost nimic deosebit noi despre ameninţarea încălzirii globale în film - Gore Avesute asamblate aceste ameninţări împreună şi au arătat publicului că "Pământul atârnă în balanţă. Impactul a fost uluitor. Şi a jucat un rol, chiar, deşi oarecum prelungit, povestea propriei vieţi Gore. contul său de la moartea tragică a surorii ei, care era bolnav de cancer, dar medicii au aflat despre aceasta numai atunci când aceasta era deja prea tarziu pentru a face ceva despre el, este în rezonanţă cu ideea principală a filmului: "Salvaţi lume, este prea târziu!"

Te sfătuiesc pentru a vedea toata lumea, precum si recomanda prietenilor. Filmul conţine imagini unice de topire a gheţarilor, clipuri video interesante şi ilustrative şi dovezi foarte puternice şi fapte. Toate acestea sunt prezentate limba discret si cu umor.

Trailer:

Luni, 09 februarie 2009
Vizualizări: 1989

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
136
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
113
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
137
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
375