ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Apocalipsa 2012 este anulat. Să ne trăiască!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Mayan ofensat "interpretarea dilettantish" calendaristice de la strămoşii lor

Liderii unuia dintre cele mai mari culturi pre-columbiene din Europa Centrală triburi americani au declarat oficial că, povestea faimosului blockbuster, Hollywood civilizaţie, nu spre deosebire de doar nu a murit în 2012, dar vor primi o forţă nouă de dezvoltare. Oamenii de stiinta sunt de acord în totalitate cu furie şi optimism la descendenţii Maya.

Nu, nu am spus, şi agenţii de asigurări de la Hollywood, care a dat acordul, în principiu, să plătească toate costurile de producţie de film Ronald Emmerich, "2012", supraestimat propriile lor competenţe. Şi de încredere, picturi scriitor, care, în cele mai bune tradiţii de "utopie", a afirmat că comentând cu privire la detalii cu privire la orice documente istorice, este permis să se abată de la sursa originală, de a recurge la "ficţiune creativă" şi "speculaţiile de creatie."


Este greu de spus de ce este îndoielnic ipoteza că mayaşi antice prezis sfârşitul lumii în 2012, bazată pe traducerea inscripţionările de pe Stela în Chiapa de Corzo, a fost cuprins de un entuziasm fără precedent în cauză. Cu toate acestea, după un număr de cărţi pe această temă okolonauchnyh film-crash Ronald Emmerich, "2012", conform căruia lumea aşa cum l-am cunoscut, ar dispărea după numai trei ani. Si lasa prostiile astea, la vedere s-au dovedit mare.


Ceea ce la început părea, cu ficţiune şi speculaţiile de un celebru scenarist la Hollywood Harold Clauser totul în perfectă ordine. pricepere, folosind datele din jurnalele de legende mayaşă şi vizionarilor din ţările ibero-americane, el a fost capabil să-şi prezinte viziunea lor proprie de apocalipsa care găseşte înţelegere în acest venerabil "Creatorul kinofantastiki", aşa cum regizat de Emmerich.

Într-adevăr, "2012" a fost cu adevărat o imagine a unui cult, nu a adus doar creatorii lor profituri de milioane de rulare, dar a determinat, de asemenea, comunitatea globală de un val de raţionament filosofice, religioase, dezbateri şi discuţii academice. "Nu ma asteptam un astfel de bîzîit în jurul acestui film - să spun mai târziu Emmerich. - Orice vedere filmul ecran lat despre aşa-numita sfârşitul lumii - este o ţintă pentru atacuri de critici şi fanatici religioşi, sau ghid spre viitor. În ultimul meu loc de muncă a fost ceva înseamnă: gândesc zi de a veni, criticii au atacat cu furie, daca nu este o opera de arta în general, şi studiu documentar din Biblie şi calendarul, pre-columbiană era indian. "

Cu toate acestea, ar trebui să existe o rezervă de mici dimensiuni. De la furie la creatorii de "2012" brusc atacat de nici un mijloc de renume mondial, nu critici de film, clerul, şi chiar oameni de ştiinţă. Dimpotrivă, blockbuster notorii, în general, a primit aprobarea Comentarii din American reviste de prestigiu, tema de mântuire a tuturor lucrurilor care trăiesc în chivotul găsit un răspuns din partea liderilor religioşi şi futurişti specialiştii au fost forţate să recunoască că este descrisă în "2012", scenariu de apocalipsa este destul de dreptul de a exista. Şi pentru a susţine foarte Emmerich, nimeni nu se aplică - tatăl ekshena la Hollywood a considerat cifra de neatins.

Morale şi juridice specifice cutit a fost blocat in spatele lui Harold Clauser. Iar cei care script-ul filmului, considerat cel mai inofensiv din punct de vedere juridic de materii juridice. În ajunul unui nou 2010, unul dintre bătrânii Maya din El Salvador a declarat oficial că domnul
şi ce fel de apocalipsa, a prezis presupune calendarul vechi indian, nu poate fi vorba. In acest fel, la sfârşitul unei ere a cincea şi începutul erei sasea a Soarelui, în funcţie de convingerile nativi din America Centrală, nu înseamnă colapsul civilizatiilor.

"Faptul că 21 dec 2012 pe socoteala curent va începe o nouă eră în evoluţia omului, strămoşii noştri, şi într-adevăr a prezis - a spus preoţi Mayan din San Salvador Joaquin Reyes. - Dar niciodată nu au spus că toţi oamenii trebuie să moară. Ce strămoşii noştri - este cel mai probabil un avertisment pentru generaţiile viitoare. Viaţa nouă trebuie să aibă loc în mod necesar, spun ei zeii nostri. Cu toate acestea, nu ar trebui să vină în detrimentul de a distruge vechea viata.

Potrivit unor preoţi maiasa pe întreg teritoriul din Mexic şi Guatemala la Honduras şi Columbia au emis deja un comunicat, esenta care este redusă la simplu la prima vedere, formula: Fall of Man va veni doar atunci când fiecare lucru de viaţă vrea să se sinucidă, că, în sine este absurdă .


În 2011, probabil o probabilitate mare de accidente majore - probabil una dintre cele mai mari în secolul XXI. Acest greu aceeaşi configuraţie a Soarelui, Uranus si Luna Neagra a fost înregistrată în 1927-lea - anul alt record al cutremurului din China. Apropo, horoscopul 2012, care pare a fi un sfarsit al lumii regulat, nu doar şocuri speciale şi nu Herald.


"Am onoarea de a respinge zvonurile despre previziunile cumplită a calendarului de strămoşii noştri - continuă Joaquin Reyes. - Lumea se confruntă cu interpretarea sa cu adevărat amatori. Acest tratament este periculos în sine, deoarece aceasta poate provoca panică în rândul populaţiei. Nr catastrofe globale vechi Maya a prezis, asa ca oamenii ar trebui să trăiască şi să se bucure de viaţă. Desigur, in timpul liber sa se gandeasca la viitor - ambele sale şi planeta sa. "

Conform informaţiilor distribuite prin intermediul mass-media latino-americane, reprezentanti ai Mayan chiar intenţionează să dea în judecată scriitor "2012", se presupune că încearcă să discrediteze credinţele etnice de indieni din America Centrală. Potrivit zvonurilor, inculpatul principal în acest caz ar trebui să facă scenaristul de "2012".

Sam Harold Clauser refuză în continuare orice comentariu pe acest subiect. Între timp, pariul SUA de asigurare companii de pe Hollywood Blockbuster, este în curs de dezvoltare activ planurile de a vă proteja investiţia.

"În ultima vreme la sfârşitul emisiunii a fost într-adevăr o problemă critică pentru noi toţi - a declarat intr-un interviu cu mass-media occidentale mexican episcop catolic Joan Daewoo. - Pe fondul creşterii frenetic al tehnologiei, creşterea numărului de autoturisme, poluare, în curs de desfăşurare dezastrele provocate de om om cumva atrage automat picturile sale apocaliptice. Teama de aşa-numita problemă-2012 - dovada. Dar dacă reprezentanţii culturilor indigene ibero-american spune că Mayan Calendar glumă proastă, apoi modul în care este. "

Ar trebui să fie deosebit de remarcat faptul că zvonuri şi bârfe din jurul urmatorii trei ani de la sfârşitul lumii au profitat mii de escrocherii din întreaga lume. De exemplu, in Australia, o companie a început colectarea de fonduri pentru a construi superkovchega, capabil să reziste la unda de şoc a bombei atomice, pentru depăşirea efectelor inundaţiilor şi chiar aşteptaţi pentru orbita Pământului, racire globala. Biletele pentru nava de salvare ", ca într-un film de la Hollywood, a fost deasupra norilor - de la 20 de milioane de dolari. În prezent, activităţile de "salvatori" de către poliţia locală. Aceste acţiuni sunt organizate periodic în SUA, Canada, Marea Britanie şi Germania.

"Nu spun că ele sunt numeroase - spune profesorul de filosofieUniversitatea din Wisconsin, Abigail Dill. - Să ne întoarcem la istoria secolului al XX-lea. Nu este nici un secret faptul că lucrările releu de război HG Wells of the Worlds ", la sfârşitul anilor 40-e în Marea Britanie a provocat această panică. Oamenii au fost dispuşi să-şi vândă toate lor de proprietate pentru a evita invazia de informaţii străine. Ceva similar se observă astăzi. Dar chintesenta dezastru iminent nu mai este extinderea martieni, şi previziunile de dispariţie iminentă a pământului. Ostatic în trecut şi mitul a devenit calendarul Maya, care este acum toată lumea încearcă să interpreteze în felul lor.

În acest sens, este necesar să se adauge că, la ora actuală, mulţi experţi aşa-numitele în domeniul grupurilor etnice ibero-americane nu sunt conştiente de calendarul Maya infam.

Aici este ceea ce profeţiile cronologiei indian vechi al poporului a spus "Wikipedia": "Ca şi alte popoare care au trăit în America Centrală, la acel moment, Maya a crezut în natura ciclică a timpului şi a astrologiei. De exemplu, calculele lor de mişcare a lui Venus abătut de la datele astronomice moderne pentru câteva secunde într-un an. Ei au imaginat universului, împărţit în trei niveluri: lumea interlopa, pământ şi cer. ritualurile şi ceremoniile religioase au fost strâns asociate cu ciclurile naturale şi astronomice. repetitive fenomene au fost observate sistematic, şi apoi afişate în diferite tipuri de calendare. Sarcina de lider religios al Maya a fost, prin urmare, în interpretarea acestor cicluri. În special, astrologia si calendarul Maya, "a cincea a Soarelui" - ultima rundă - terminat douăzeci şi un-douăzeci şi cinci decembrie, 2012 (solstitiul de iarna). "A cincea Sun" este cunoscut ca mişcare "soarele", deoarece, potrivit reprezentări ale indienilor, în această epocă se va muta pe Pământ, de la care toate vor pieri. Sfârşitul lumii, să fie urmat de un alt nasterea universului. Această dată este o mulţime de lzheprorochestv alarmist moderne şi speculaţii ezoterice. "

astfel de speculaţii cu privire la cultura Maya trebuie să se termine, asiguraţi-vă că preoţii ridicat de poporul indian. Asta înseamnă o Maya inundaţii apocaliptic - 2012 a fost amânată.
Sursă

Joi, 25 februarie 2010
Vizualizări: 3635

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
763
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
195
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
320
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
272