ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aromamagiya — mirosurile de tratamentAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Originile acestei metode ale medicinei naturale sunt ori din Egiptul antic, la Roma, Grecia, China. Chiar şi oamenii primitivi au observat efecte de arome diferite, atunci când predarea într-un incendiu sau o altă uzină.

Plante - sunt vechi şi cel mai minunat esenţă care a locuit vreodată planeta noastră. Ei au o, bun de energie puternică, capacitatea de a vindeca si proteja de influenţele externe. De fapt, plantele, la fel ca în primul rând, şi în acelaşi timp, cel mai lipsit de apărare colonişti de pe planetă, şi numai pentru cei implicaţi care supravieţuiesc în medii ostile. Puteţi arunca în gura de alimentare în vârstă de gunoi (sau plictisit), o floare, şi el chiar a trebuit să dump un morman de gunoi, va trăi (şi suferă, desigur). Nici o creatura de pe pamant are un astfel de forta de viata extraordinar, ca plante. Principala componentă activă de aromoterapie sunt uleiuri esenţiale. Aceasta este chintesenţa de plante care posedă energie din patru elemente: pământ, apă, foc şi aer.

Se poate părea că mirosurile nu pot fi la fel de eficace ca şi pastile şi injecţii, la care toţi suntem obişnuiţi să. Cu toate acestea, efectul de arome de plante destul de vizibile, şi puteţi vedea acest lucru pe experienţele lor. remedii naturale naturale au fost stoarse produse chimice, în doar câteva decenii. Dar acest lucru demonstrează numai farmacologie egregor puterea, mai degrabă decât cu privire la eficienţa consumului de stupefiante.

Este cunoscut faptul că cele mai puternice antibiotice nu sunt sintetice, şi anume de legume. Tu nu au avut loc, de ce plantele nu suferă de aceste boli care afecteaza oamenii si animalele? Se pare că plantele au dezvoltat pe parcursul a milioane de ani de abilitatea excepţională de a sintetiza aceste antibiotice sunt eficiente, mutatii chiar bacterii si virusuri, pentru care pastilele nu sunt un obstacol serios - nu se poate adapta la ele.

În plus, moleculele de uleiuri esenţiale creşte acţiunea agenţilor chimici în 40-10 de ori. Unul dintre principalele avantaje ale acestor molecule este că acestea sunt în organism un timp scurt (aproximativ 20 minute), şi de a face o afacere fără a provoca efecte secundare nocive.

Principiul de aromoterapie este atât de simplu şi de neînţeles. celulele sensibile, receptorii mucoasei nazale, percep mirosurile şi transmite instantaneu informaţii în sistemul nervos. Ce se întâmplă mai departe şi cum - nu este important. Mai presus de toate, în care funcţionează. Deci poate vindeca o multime de boli. Dar pe noi ne interesează în acest prim act, care au uleiuri esenţiale pe coajă de energie. Iată o clasificare elementară de plante în funcţie de proprietăţile lor.

Conduce o aură după o boală gravă: portocaliu, muşcată, cuişoare, ghimbir, cedru, lavanda, Rhaponticum, mandarine, eucalipt.
Clarifică, îmbunătăţeşte luminozitatea Aura: bergamota, Rhaponticum, tamaie, smirna, cimbru, salvie.

agresive de energie Neutralizează, vampirismul: bergamota, cuişoare, ghimbir, kayaput, chiparos, levantica, tamaie, Rhaponticum, melisa, ienupar, menta, patchouli, coada soricelului, fenicul, arbore de ceai, magnolie, eucalipt.
Vindecă rănile aură asociat cu o pierdere irecuperabilă: Frunze de dafin, oregano, pin.

Patching o aură deteriorat: verbină, maghiran, ghimbir, levănţică, tămâie, Rhaponticum, balsam, oregano, pin, arbore de ceai, salvie.

Restaurează, întăreşte, sigilii aura:, amar portocale cuisoare, cedru, scortisoara, nucsoara, menta, lemn de santal, Thuja.

Netezeşte si armonizeaza aura: muşcată, ylang-ylang, kayaput, chiparos, tamaie, Rhaponticum, smirnă, a crescut, de arbore de ceai.

Eliminarea proceselor stagnantă în aură: isop, pin.
Dezvoltarea chakrele superior: ylang-ylang si patchouli.

Aura Actualizări: cedru, menta, rozmarin, pin.

Dezvoltarea chakra inimii: rozmarin.

Îmbunătăţeşte imunitatea aură: frunze Bayh, kayaput, rozmarin, cimbru.

După cum puteţi vedea, aproape toate plantele au un impact benefic asupra energiei, şi aşa mai fproteja împotriva influenţelor agresive externe. De exemplu, dacă aţi mers cu copilul dumneavoastră, nu va scădea mai mult de câteva picături de ulei de eucalipt chiparos sau pe haine, şi apoi nu deochi şi pagube nu înseamnă nimic. (Cypress - o plantă-deţinător, el este considerat apărătorul cele mai versatile) Pentru haine. - Desigur, dacă te temi de deochi, mai ales atunci când merge în locurile publice, cum ar unde vizitatorii pot fi un duh rău: spitale, instituţii birocratice, etc e.

În plus faţă de impactul asupra aurei, uleiuri esenţiale, au capacitatea de a armoniza starea psiho-emotionala a omului. Uite, ce frumos au proprietăţi plante.

Este încurajator: portocaliu, balsam de lamaie, coada soricelului.
ridica starea de spirit: muşcată, coriandru, kubeba, iarba de lamaie, mandarine, melisa, trandafir, citronella.

De ieşire din depresie: busuioc, cuisoare, muscata, iasomie, isop, Lippia lamaie, mandarine, neroli, cimbru, citronella, salvie.

Returnează interesul in viata: maghiran lamaie,, rozmarin.

Elimină complexe: busuioc, muşcată, smirnă, ienupăr, musetel.

Complexe de inferioritate: muscata, musetel.

Contribuie la depăşirea timiditate: cimbru.

Ajută să facă progrese în serviciul cunoştinţelor, creativităţii: bergamota, lamaie si lemn de santal.

Conduce, armonizeaza energia de familie: vanilie, tămâie.

Norocul a individului: verbină, scortisoara, maghiran, balsam de lamaie, Thuja, magnolie.

Farmecul Persoana: portocala amara, isop, neroli, trandafir, magnolie.

Adaptarea la noile condiţii: de lamaie.

Aceasta ajută la depăşirea dificultăţilor: Angelica, maghiran, ienupăr, patchouli, piper negru, musetel, Thuja, fenicul.

Dezvolta natura fără sudură: ghimbir, ienupăr, nucşoară.

Eliberează de vina: pin.

Suprimarea de teamă: imortelă, ylang-ylang, maghiran, smirnă, lemn de santal, fenicul, salvie.

Eliminarea de lene si apatie: bergamota, cuisoare, ylang-ylang, ghimbir, kmin, coriandru, var, ienupar, nucsoara, neroli, pin, salvie, tarhon.

oboseală mintală: anason, Amyris, scorţişoară, Lavandula, tei, menta, patrunjel, piper, cimbru, chimen.

Alina stres şi tensiune nervoasă: gălbenele, benzoin, bergamot, vetiver, angelică, ylang-ylang, cedru, balsam de lamaie, morcov, neroli, patrunjel, a crescut.

Refreshing în vigoare: mesteacan, grepfrut, iasomie, ghimbir, cardamom, smirnă var,, niauli, arbore de ceai.

Incredere: vetiver, iasomie, trandafir.

Se calmeaza, echilibreaza sistemul nervos: levantica, tamaie, oregano, lemn de trandafir, telina, violet.

Sedativ, de relaxare: dafin, tei, musetel, mandarine.

Claritatea minte: gălbenele, bergamot, isop, kayaput, lamaie, maghiran, ienupăr, morcov, niauli, patchouli, citronella, eucalipt.

Energizeaza, inspiră: iasomie, nucsoara.

Activează activitatea mentală: rozmarin.

Ameliorează anxietate, se referă la: lemn de santal musetel,.

Defalcare: un copac de pin.

Evident, spectrul de proprietati utile este foarte larg. Şi le-a utilizat cu succes firmele avansate. buchete speciale de mirosuri creat în mod deliberat în supermarket-uri mari pentru a "stimula" cumpărători în birourile pentru a încuraja partenerii Conformitate la locul de muncă pentru a creşte eficienţa. De exemplu, companiile din Japonia, in special parfumuri spray de flori şi lămâie.

Lamaie, întâmplător, îmbunătăţeşte eficienţa mentale cu 10-20% şi neutralizează radiaţiile nocive. Deci, dacă lucraţi la un computer, miros de lamaie tu chiar nevoie. Iar dacă aveţi de a testa sau o excursie pe jos la dentist, Surround-te cu parfum de vetiver, iasomie si trandafiri - care va elimina stresul, vă dau putere şi încredere.

Multe arome florale în structura lor chimice similare cu substanţele care produc şi oameni pentru a activa diferite mecanisme emotionale. "Remote control" mecanism pentru acesteMI se află în sistemul limbic, una dintre structurile cele mai evolutionarily vechi ale creierului responsabile pentru cele mai profunde dorinte si mai puternice emoţii. Deci, de ce nu profita de asta?

De exemplu, sunteţi conştient, în scopul pentru care utilizarea parfum sau Koln? În cazul în care, apoi, că de la tine este doar un miros plăcut, este sarcină foarte dificilă. În primul rând, este foarte dificil de a găsi o aroma cu adevarat delicioase la un preţ rezonabil. În al doilea rând, gusturile de oameni sunt foarte diferite, astfel încât nu există nici o garanţie că alte place ceea ce doriţi. (I preferă, în general de a argumenta despre gust, cu un fierastrau circular în mână, sau, în cel mai rău caz, cu un topor, pentru ca un alt argument, ca regulă, nu se aplică). În al treilea rând, este dificil de a găsi dozaj corect, astfel încât să nu treacă de frontieră, dincolo de care nici unul din voi este ca parfum de la magazin, sau nu miros nimic. (Uneori, te salut la mana cuiva, sau de a lua telefonul şi apoi trebuie să se spele pe mâini, astfel încât să nu se simtă toată ziua să însoţească un miros ciudat) În al patrulea rând., Mirosul de parfum - nu este tot - de ea amestecat cu mirosul tau natural astfel încât, în final, pot rândul său, nu ce v-aţi aşteptat. În al cincilea rând, altele percep parfumul tau diferit decât tine.

Femeii amestec: 3 picaturi de ylang-ylang + 3 picaturi de rozmarin + 2 picături de muşcată.
MENS amestec: 2 picaturi de cedru + 4 picături de patchouli + 3 picaturi de bergamota.

Set de uleiuri esenţiale s-ar putea fi mai scumpe decât parfum. (Acest 100% ulei de e nu poate avea un pret sub $ 7 pe 10 mililitri). Cu toate acestea, este meritat. Încercaţi, nu vor fi dezamăgiţi, pentru sigur. naturale natural miroase, cum ar fi produsele alimentare naturale, de calitate, mult superioare substitute produse pendule. În plus, în ultimele decenii, a creat o mulţime de parfum cu miros, mai degrabă decât respingătoare atractiv. Toate acestea chimie noi a fost mult mai mare decât faptul că nu clasici francezi - chiar bunicul uitate "shipr" sau bunicii "crini" - mult mai bine. Există un risc ridicat nu pentru a sublinia atractivitatea acestora, şi de prost gust.

mirosul direct din sticla cu ulei, nu poate părea foarte plăcut, dar dacă este folosit în doze corespunzătoare, acesta creează exact mirosul trecătoare şi magice care ar fi aşteptat de la spiritele.

Acum hai sa vorbim despre modul de utilizare a uleiurilor esentiale. Primul lucru pe care nu după locul de muncă - acesta este de a lua o baie, după adăugarea spate 5-6 picaturi de ulei pur. Aflat in baie, aroma inhaleaza conştient, şi veţi simţi imediat ca stresul este eliminat, iar sufletul devine mai uşor.

După o baie sau duş poate provoca de petrol la punctele de active: intre sprancene, depresie occipitale, earlobes, cot, încheietura mâinii, punctul de jos a sanului, zona din jurul ombilicului, linia de interior femurului şi tibiei, centrul a piciorului. Numai în acest caz, nu trebuie să utilizaţi uleiuri esenţiale pure, şi diluat. Pentru a face acest lucru, se iau 10 ml de ulei de bază (de cedru adecvat, seminţe de struguri, sau de altă natură, fără miros) şi se adaugă la 6-7 picături de esenţiale.

Puteţi aplica, de asemenea, câteva picături de ulei pur de la pieptene şi pieptene părul.

Îmbrăcăminte, lenjerie şi lenjerie de pat va primi o aromă plăcută, atunci când se adaugă câteva picături de ulei esential in apa de clătire. Un alt mod - pentru a livra 7 picaturi pe un tampon de vată, se pun într-o pungă de plastic cu găuri mici şi pus într-un sertar pentru lenjerie. Sau într-o sticla cu pulverizator mic cu apă, se adaugă 5 picături de ulei esenţial şi un pic de pulverizare acest amestec pe foi sau de îmbrăcăminte.

În cele din urmă, aerul interior este aromat cu aromakuritelnits - care sunt vândute în magazine ezoterice. Scopul acestei proceduri este acela de a curata aerul de energie negativă şi să stimuleze starea de spirit anumite funcţii sau de un alt parfum. De exemplu, in dormitor, puteţi crea Erosmediu chirurgicale, dacă utilizaţi afrodisiace. Şi în timpul iernii nu aruncati coaja de portocale şi mandarine - le-a pus pe baterie, sa aromă umple festival de aer.

După cum puteţi vedea, uleiuri esenţiale, au o dată o serie de funcţii utile: regenera aură, protejează împotriva energiei agresive, în special creşterea atractivităţii, te elibereaza de stres, elimina unele probleme mental. Eu nu vorbesc despre diferitele proprietăţi medicinale. Reacţiile adverse la utilizarea de uleiuri esenţiale este, practic, nu au fost observate. Singura restricţie - acestea nu sunt de dorit să folosească femeile gravide.

Pe baza de preferinţă personală, puteţi alege un set de şapte uleiuri esentiale - pentru fiecare zi a săptămânii. Toate aceste metode de aromoterapie în complexe, în special atunci când sunt combinate cu puterea şi exerciţii respiratorii, duce sistemul nervos în echilibru optim şi să facă o aură de puternic si atractiv. Aceasta înseamnă că viaţa profesională şi cea personală, veţi fi în măsură să realizeze ceea ce au avut anterior plecat.

Şi, în sfârşit mentionat un alt aromamagii mare de proprietate. Dacă acest lucru se va ocupa de toţi membrii familiei, si casa va fi umplut cu arome de diferite plante, în curând vă sunt surprinşi să constate că atmosfera generală în familie semnificativ mai cald, dar relaţiile au devenit mai buna si primitoare. Verificaţi!

Miercuri, 21 noiembrie 2007
Vizualizări: 5156

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
32
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
58
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
155
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
141