ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Asociaţia «Pentru Familie» susţine legea care protejează copiii de propaganda relaţiilor sexuale netradiţionale
 

 

Organizaţia obştească "Pentru Familie" a semnat, de rînd cu alte 100 de organizaţii neguvernamentale din 33 de state ale lumii, declaraţia în susţinerea Legii privind Protecţia copiilor de informaţii, care dăunează sănătăţii şi dezvoltării acestora adoptată în Federaţia Rusă.

 

În declaraţie se menţionează, în mod special, că Legea din Federaţie Rusă protejează inocenţa copiilor şi drepturile fundamentale ale părinţilor lor recunoscute de acordurile şi normele internaţionale.

"Prin intermediul acestei legi, Rusia apără drepturile omului de "valorile" fabricate artificial, care sînt implementate agresiv în societatea modernă".

Semnatarii au făcut apel către structurile europene şi internaţionale "să înceteze presiunile şi să respecte suveranitatea poporului rus", îndemnînd organizaţiile şi oamenii de bună credinţă, "care realizează importanţa protecţiei sănătăţii psihice a copiilor, să se pronunţe în spijinul Rusiei, dar şi a Ucrainei şi Moldovei care, la fel, se confruntă cu aceleaşi presiuni în legătură cu adoptarea unor legi similare".

Directorul Asociaţiei, Vitalie Marian a comunicat pentru Agenţia "Infotag" că iniţiativa de a semna o astfel de declaraţie vine din partea unei organizaţii neguvernamentale din Spania.

"Noi am decis să semnăm acest document întrucît multe structuri europene au început să facă presiuni asupra Rusiei în legătură cu legea adoptată", a remarcat el.

Potrivit lui, declaraţia a fost expediată săptămîna trecută către Guvernul şi Duma de Stat a Federaţiei Ruse, întregului bord de Membri ai Parlamentului European şi unui număr mare de reprezentanţi ai Consiliului Europei, precum şi Delegaţiilor Naţiunilor Unite.

 

 

 

Sursa: noi.md

 

Marţi, 03 septembrie 2013
Vizualizări: 1275

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
71
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
93
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
75
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
188