Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/clon/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Atacul clonelor sau începutul sfârşitului.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Atacul clonelor sau începutul sfârşitului.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Clonarea nu mai este un subiect de domeniul în viitorul îndepărtat. Această metodă de inginerie genetică a devenit un fapt real de viaţă. Clonarea umană poate fi realizată în viitorul apropiat. De lucru în această direcţie a fost deja declarat de către oamenii de ştiinţă americani şi britanici în mass-media.

Oamenii de ştiinţă care au dezvoltat tehnica de clonare, a învăţat să transforme celulele somatice ale organismului de sex. Ei au fost capabili sa induca celule somatice să împartă, în sex. Şi a pus într-o celulă codul genetic, care va construi corpul, de la care provin celulele somatice. Astfel, corpul uman poate fi repetată. Reţineţi că nu există din nou, dar numai repetate.

Până în prezent, ONU constată că încercarea de a interzice clonarea umană a eşuat, şi se pregătesc să dezvolte un cadru juridic pentru clone.

"Eşecul să interzică clonarea în scopul reproducerii înseamnă că aspectul de oameni clonate - este doar o chestiune de timp", - a declarat într-un interviu cu The Associated Press un expert în domeniul drepturilor omului Brendan Tobin.

Filozoful Francis Fukuyama, profesor de economie politica internationala la Universitatea Johns Hopkins, autor al "posthuman Viitorul nostru: Consecinţele revoluţiei biotehnologiei" (el a devenit celebru cu cartea sa "sfârşitul istoriei"), cunoscut ca oponent feroce al clonarii umane.

Potrivit Fukuyama, dezvoltarea biotehnologiei va solicita în mod inevitabil, introducerea anumitor tipuri de interdicţii şi mai bine decât au intrat cât mai curând posibil. Un motiv pentru acest lucru -, experienţa tristă a omenirii, care nu este întotdeauna rezonabilă pentru a trata descoperiri.

Fukuyama în cartea ei citează numeroase argumente în favoarea interzicerea totală a cercetării în domeniul clonarii umane.

Unul nu poate fi decât fericit: mulţi oameni de ştiinţă cred că clonarea umană nu este posibilă din motive biologice. Ei cred că ovocitului dispozitiv de primate, inclusiv clonarea umană le face practic imposibilă.

Dar, în acelaşi timp, o singură dată şi zbura în spaţiu a fost considerat imposibil. Deci, timpul va spune.
Marţi, 13 noiembrie 2007
Vizualizări: 3336

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
47
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
206
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
42
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
133