ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Aura alimentarăAura alimentară


Vreau să citez rezultatele unor experimente,  descrise în cartea lui M.I. Volosianco şi I.A. Potapov „Alchimia întineririi organismului. Abordare netraditională". Unul dintre experimente a fost, după cum urmează.

Iniţial, şobolanii nou-născuţi au fost hrăniţi cu laptele natural, de la care ei  au huzurit şi au crescut rapid. Dar apoi, laptele a fost înlocuit cu un amestec artificial, care, după componenţa sa, a fost complet identic cu laptele natural, până la enzime. Unica diferenţă dintre acest amestec şi laptele natural a fost în faptul că ingredientele sale nu au fost obţinute din materie vie, ci artificială. Însă, ca urmare a substituţiei, şobolanii au început să moare unul după altul.

De ce ? La urma urmei, ei primeau în continuare întreaga gamă de proteine, grăsimi, carbohidraţi, vitamine, minerale, enzime şi toate celelalte componente ale laptelui natural, dar, în formă unui amestec artificial. Însă durata vieţii a şobolanilor pe hrană artificială a fost chiar mai scurtă, decât pe apă simplă.

La următoare etapă a experimentului în amestecul artificial au început să adauge un pic de lapte natural, doar câteva picături. Ca rezultat, şobolanii din nou s-au simţit foarte bine, au devenit  ageri şi vioi ca şi altă dată. Ce a conţinut laptele natural, şi ce a lipsit într-un amestec, fabricat artificial? La urma urmei, amestecul aproape sută la sută, reproducea compoziţia moleculară a laptelui. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost suficient pentru a susţine viaţa în şobolani.

Aura alimentarăConcluzia aici ar putea fi următoare: savanţii au creat un amestec artificial, dar nu au inclus în structura lui doar un element inerent tuturor lucrurilor vii - o structură de câmp invizibil, cunoscută sub numele de "biocâmpul", "aură", "suflet". Este cunoscut faptul că toate fiinţele vii posedă biocâmpul, de îndată ce acesta dispare, organismul viu imediat se transformă într-un fara viaţă,  în cadavru.

Experimentul de mai sus ne permite să aflăm că biocâmpul posedă nu numai fiinţele vii, dar şi alimente. Biocâmpul este energie. A doua lege a termodinamicii afirmă: "Energia este luată de nicăieri şi nu dispare nicăieri, ci doar se transformă dintr-o formă în altă". Organismul uman, de asemenea, are această energie, numită biocâmpul. El primeste aceasta energie din alimente. Această energie  este atât de puternică, încât chiar şi o minusculă fracţiune din aceasta este suficientă pentru a menţine funcţiile vitale ale organismului.

 

Andrei Polipovich

Sursa

Sâmbătă, 30 octombrie 2010
Vizualizări: 2725

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
282
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
211
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
361
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
353