Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/webhttp://www.chaskor.ru/posts_images_200901/392_300_2579_yokid392.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Baby Yoga
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Baby YogaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Yoga - o modalitate de a se înţelege mai bine şi să se simtă în starea sa de sănătate, încrederea şi fericirea în fiecare zi. Incepand de a învăţa de yoga de la o vârstă fragedă, copiii pot înţelege cu uşurinţă esenţa acestor cunoştinţe vechi.

Vom publica în cazul în care introducerea unei copii de yoga - un fragment din cartea "Yoga în buzunar: practica copii", care se pregăteşte pentru publicare şi va fi lansat în primăvara anului. Planificate pentru a publica unele mai interesante fragmente din carte viitoare.

Practica de yoga, împreună cu această carte vă va arăta că toţi adulţii au copii mici, iar copiii - au în mare măsură adulţi.

Yoga, care în sanscrită înseamnă "legătură" - o stare naturală a copiilor. Un nou-nascutului sincer crede mama ei şi toate în jurul parte dintre ei. El vede lumea aşa cum este, fără discuţie, şi fantezii. Acesta este obiectivul de a practica yoga - pentru a deveni mai mult decât un pic ego-ul, şi să realizeze că lumea din afară - o continuare a lumii noastre în termen de. Mai în vârstă a copilului, mai are acest sentiment de apartenenţă la ceva mai mari. Poate că pe acest echipament, am citit în cărţi diferite, dar puţin cunoscute - este important să se simtă.

Copilărie - o perioadă de schimbări constante, rezultatele sale - toate viaţa de adult ulterioare, în cazul în care copilul se bucură de fostul sau de recoltare îngrozit din seminţe semănate în copilărie. Desigur, toţi copiii au un mod special prevăzută înainte de naştere: cineva mai puternic fizic, unele mai slabe, mai mult sau mai puţin flexibile, cu talente diferite şi înclinaţiile. Cu toate acestea, o mare parte din viata viitoare este creat dupa nastere.

Aproximativ două mii de ani sau chiar mai devreme, în India antică, medici şi oameni de ştiinţă ştiau deja despre relaţia dintre dezvoltarea fizică şi mentală a omului. Bazat pe aceste cunoştinţe, ei au dezvoltat ştiinţa Hatha yoga - realizarea o stare de spirit armonioasă, prin curăţarea şi întărirea organismului prin posturi speciale, exerciţii de respiraţie şi procedurile de curăţare. După mai multe secole, cercetătorii occidentali au confirmat acest lucru, şi prin studiile empirice au constatat că copiii fac misto de domiciliu sau de locul de muncă mentale mai repede şi mai bine după activitatea fizică.
O astfel de activitate, în cazul nostru serveşte de yoga. Acesta se distinge de alte metode de dezvoltare fizică, astfel încât, în primul rând, să excludă concurenţa şi, prin urmare riscul de rănire şi stres, iar pe de altă parte, mişcările de yoga, combinate cu ritm de respiraţie speciale implica tot corpul, lucru pe toate domeniile de mobilitate a articulaţiilor, superficiale şi muşchii adânci, dar afectează, de asemenea, organele interne.

Există multe opinii diferite despre ceea ce copiii de vârstă mai bine începe practicarea de yoga. După ce a remarcat şi studierea diferitelor abordări de instruire şcoală tradiţională cunoscută guru pot fi rezumate după cum urmează: vârsta optimă pentru a începe studiul de posturi yoga simple şi exerciţii de respiraţie sub îndrumarea unui profesor - de opt ani. În 12 ani adaugă la respiraţie practici mai complexe şi unele proceduri de curăţare. De la patru la opt ani, copiii, de asemenea, se pot angaja în, dar ele sunt speciale, mai puţin exigenţi în ceea ce priveşte raportul dintre HD să urmaţi instrucţiunile. De la copii mici până la patru ani, cea mai mare parte a face gimnastica si miscarile de masaj, amintind de unele posturi de yoga. Această diviziune pe grupe de vârstă este în deplină concordanţă cu înţelegerea proceselor de creştere şi dezvoltare de medici şi psihologi moderne.

Face yoga pentru copiii noştri? Vital! Şi mai aglomerat oraşele mai mari să devină, mai am împins înapoi, prin natura, mai multă muncă şi mai puţin timp pentru a deveni părinţi în comunicarea de familie, mai evidente este sentimentul nostru de izolare din principal. Rezultatul acestor evoluţii - bolile copilăriei nesfarsite, stari, agresivitate, incertitudine si teama. Copilul nu mai simte ceAm fost sub protecţia această lume - el are să se apere. comparaţie constant cu un coleg sau un personaj fictiv de reviste si filme, de a mânca în grabă, televizorul şi calculatorul devasta treptat rezervei de aur a puterii, chiar şi în activităţile zilnice normale. Treziţi-vă dimineaţa sau du-te la culcare, la noapte este o problemă cu totul. Roata este blocat în jurul o veveriţă mică de rulare.

practica yoga la domiciliu sau la scoala poate fi o cale de ieşire din această roată, este prin a lucra cu corpul si senzatiile sale revine Yoga la soldul iniţial şi mintea, şi sentimentele. cursuri de yoga va ajuta la construirea unui fundament solid pentru succesul la scoala, sport, arta si relatiile cu familia, colegii şi profesorii. În plus, clasele se va adăuga la sănătatea copiilor fizice şi a evita astfel de probleme frecvente ca o încălcare a postură, scolioză, platfus, depresie adolescente.

chaskor.ru
Vineri, 30 ianuarie 2009
Vizualizări: 2423

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
171
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
143
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
142
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
146