ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Banca Centrală ca instrument de organizare pentru prăbuşirea ştiinţifice. Articolul № 5.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Banca Centrală ca instrument de organizare pentru prăbuşirea ştiinţifice. Articolul № 5. "Şi ultimul cerşetor, în anumite
mediului poate fi cel mai bogat om ".
PrutkovO parte esenţială a tuturor fenomenelor distructive care au loc în Republica Moldova, Rusia şi alte ţări în domeniul economic, este Banca Naţională - ajustare de vârstă. Acesta este motivul pentru ca o entitate independenta economic a fost creat. Capitalul social al acestor bănci se ridica la o sumă modestă, de aproximativ 3 miliarde de ruble în "vechi" de bani. Această schimbare radicală în sistemul de guvernare, pentru că până atunci am avut în spate pe un picior de egalitate Bilete URSS Banca de Stat şi note Trezoreria Statului, diferă doar în denumire. Toate veniturile de la emiterea lor şi de circulaţie este o proprietate naţională. În acest caz, Banca de Stat a fost finanţat de instituţii, cu lucrările sale ordinare funcţionarilor publici să facă faţă cu abilităţi mediocre.

Inainte de a vorbi despre funcţii, încercăm să înţelegem meritele statutul juridic al Băncii Centrale Europene (CB), şi cărora le aparţine, în cazul în care în mod repetat de Administraţia Prezidenţială a ridicat problema naţionalizării sale. Important pentru noi, pentru a cita pasaje din lege, care nu poate agită imaginaţia oricărui fraudelor cele mai avansate. Ostap Bender nu este un vis.

"Banca de Rusia - instituţie independentă punct de vedere economic, exercitându-şi cheltuielile din venituri proprii. Guvernul RSFS Ruse nu este responsabil pentru obligaţiile Băncii din Rusia, precum şi Banca de Rusia nu este responsabil pentru obligaţiile Guvernul RSFSR ... Bank din Rusia condusă de către preşedintele Băncii. Oficiul Băncii din Rusia se efectuează pe o bază colectivă Consiliului de Administraţie al Băncii. Banca din Rusia aprobă anual de alocare a profiturilor şi o estimare a costurilor acestora. Banca din Rusia şi agenţiile sale sunt scutite de toate tipurile de stat şi locale impozite, taxe şi impozite ". Aşa cum vom vedea, de la menţionarea în număr de articol 1 pe care Banca este deţinută de RSFS Ruse în fapt, nici o urmă. După toate, de proprietate şi a vândut în primul rând ca dreptul de a gestiona, şi de eliminare a profiturilor este întotdeauna apanajul exclusiv al proprietarului. Nu este angajat în calitate de angajaţi parts profituri de orice Corporation.

Din această perspectivă, Banca Centrală poate fi privită doar ca o societate privată cu nivelul salariilor la ordinele diferă de la nivelul de salarizare a funcţionarilor publici. Mai recent, încearcă să pulbere cumva absurditatea evident, atunci când o companie privata sa monopolizeze baza se imprimă toţi banii din ţară şi ea la toate persoanele fără precedent în istoria de profit cămătăresc fără să plătească, în acelaşi timp ca agricultori sau mineri, nu taxe. Suma dobânzilor singura componentă a acestui venit este numeric egal cu bani de aprovizionare, emise, inclusiv de Ministerul de Finanţe, înmulţită cu rata de titlurile cu discont. Link-uri că veniturile din muncă ale Băncii Centrale nu există.

Un decretele mai recente ale Băncii Centrale a căzut în categorie de contribuabili, dar la această zi sunt plătite doar cu suma rămasă după toate cheltuielile, care contrazice fundamental metoda de calcul al profitului. În plus, numărul de articol 1, a treia parte a apelantului: "Banca de Rusia este independent de organele administrative şi executive ale puterii de stat". Acest lucru se face după ce toate instrumentele financiare au fost deja în mâinile corporaţiilor private. Ar trebui să se înţeleagă că în cazul în care orice ţară în lume, contrar bunului simţ a reuşit să creeze un Centralătion instituţie financiară, independent de Guvern, aceasta înseamnă că este supusă clan de corporate banking internaţionale, precum şi îndeplineşte această funcţie în ţara de mediator. O ţară în acelaşi timp, pierderea suveranităţii sale economice.

De exemplu, până în 1913 Statele Unite au avut un sistem statal de finanţare, de trezorerie şi băncile centrale ale statelor individuale. Lupta pentru înfiinţarea de societăţi private similare Federal Reserve System (FRS) în SUA a fost mult mai dur, a durat timp de decenii, urmată de o baie de sânge şi a fost finalizată doar până în decembrie 1913. Script-ul de prezentare de bancherii internaţionale, SUA este descrisă în faimoasa carte de Ralph Epperson "mâna invizibilă" (Sankt Petersburg, STP INES, 1999, 450 pp.). Aici sunt extrase din aceasta fragmentare a urmări relaţia scenarii, U. S. Federal Reserve - Banca Centrală a Rusiei. "Sistemul a fost creat pentru a face exact opusul a ceea ce asigura poporul american. Noua lege va crea inflaţie ori de câte ori are încredere nu sunt dispusi sa. De acum depresiuni va fi stabilit pe o bază ştiinţifică. Sistemul a fost creat pentru a oferi situaţie critică în economie. Acum este un instrument de distrugere economică ia luat locul. " Dacă acest text pentru a înlocui cuvântul "poporul american" pe oameni "rus" şi să includă această frază nu este de a Fed, şi de către Banca Centrală, nu găsim aceste gânduri orice inexactităţi.

În dovada de valabilitate a acestor hotărâri judecătoreşti se referă la numărul de articolul 5 al Băncii Rusia. "Principalele obiective ale Bancii din Rusia sunt: managementul monetară, asigurarea stabilităţii rublei, protejarea intereselor deponenţilor de bănci, de supraveghere a băncilor comerciale. Acest lucru este de divulgare. De fapt, vom vedea că sistemul "a fost creat pentru a face exact opusul a ceea ce asigură americane (în limba rusă) de oameni." Factology întâmplă ne-a dat in articolele precedente. Am avut o defalcare completă a acestor ani, moneda de circulaţie rublei (goluri până la 10-15% din debitul total al schimburilor comerciale nevoi), rubla a căzut în zeci de mii () de ori!, Sunt dificil de a găsi investitori ale căror interese nu au fost încălcate şi-ar fi restabilit eforturile depuse de Banca Centrală . Nu vă găsească, şi băncile comerciale, a căror scară largă furt ar fi fost împiedicat în timp. Lanţul de accidente relevă o intenţie clară numai să se întâmple sub supravegherea Băncii Centrale. Şi înţelepciunea nu este cu adevărat refuza, deoarece persoana care a efectuat deprecierea de bani în zeci de mii de ori în cea mai bogată ţară în câţiva ani, în absenţa unei agresiuni externe, război civil, este pur şi simplu imposibil să nu pună în Guinness Book of Records. Este pe umăr doar foarte Heracle (aşa cum ei îl numesc pe preşedintele Băncii Centrale) al epocii moderne. Fără a Băncii Centrale de a realiza ceea ce sa întâmplat ar fi imposibilă dacă ar vrea, nici măcar teoretic, pentru că în sistemul de Banca de Stat toate pompate din industria fondurilor a mers la Trezoreria de Stat.

Aparent, Gerashchenko VV perfect urmat doar toate cerinţele nu trebuie să facă publice, pentru alte motive este pur şi simplu de neconceput pentru a explica indispensabil sa ca preşedinte al Băncii Centrale, după un adevărat eşecuri catastrofale din orice punct de vedere juridic, precum şi toate care îi sunt atribuite domenii de lucru. Nimic altceva decât să acopere internaţională globală nu poate fi explicată prin faptul că incercari repetate de a Dumei de Stat, Administraţia Prezidenţială, pentru a aduce cel puţin unele simţ în funcţionarea sistemului valori mobiliare nu sunt concludente.

Pentru a completa imaginea, trebuie să menţionăm numărul de articol 10. "Rubla este singurul mijloc de plată pe teritoriul RSFS Ruse. Şi acum, înarmaţi cu acest extract, vă rugăm să încercaţi din nou în orice companie de vânzare imobiliare din Moscova sau Sankt Petersburg şi ajung acolo ruble pentru cel puţin, nu plat, dar în cameră. Nu pot. Şi, într-adevăr, totul este în temeiul legii, o interdicţie pe calcule şi de stabilire a preţurilor în dolari, pentru protecţia de la rata de penetrareSunt pe piaţa internă sunt în vigoare. Pai, atunci, că, în unele locuri (sau aproape oriunde), puteţi vedea semne de preţuri în USD, astfel încât acestea sunt aparent crezut Banca Centrală, pentru a SUA nu au nimic. Toate eforturile Băncii Centrale de a promova interesele americane şi anti-rusesc nu este rău evaluat. Începând cu un modest, am indicat anterior capitalul social de 3 milioane de ruble, activitatea sa "de uzură de" membri de profit pentru o zeci de ani înmulţit nu numai lor avere personală, dar, de asemenea, capitalul social al companiei. Astfel, numai rezervele de aur al Băncii Centrale, format, după cum se ştie, din profitul se apropie de 40 miliarde dolari. Creşterea de capital în sute de mii de ori - asta e chiar misto de concepte Rusă. Asta ar fi Pskov ţărăneşti astfel de rata de creştere de capital, deoarece, uneori, de lucru şapte zile pe săptămână, şi de la zori la amurg. Şi totuşi, unde urcă, el nu poate organiza lucrurile ştiinţific, El nu are studii superioare economice.

Joi, 08 februarie 2007
Vizualizări: 3933

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
259
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
260
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
599
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
229