ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Băutura de detoxifiere a ficatului și pierderea în greutate din 6 ingrediente


Lămîie, ghimbir și... n-o să vă vină să credeți!

Potrivit medicilor, starea bună a ficatului este un factor decisiv pentru sănătatea generală. Prin urmare, detoxifierea poate oferi numeroase beneficii.

Anume, afectarea funcției hepatice poate fi cauzată de consumul de alimente prelucrate, lipsa activității fizice, poluarea mediului, consumul de alcool.

Deci, pentru a opri acest proces, trebuie să curățați ficatul. Această băutură delicioasă, naturală, din 6 ingrediente vă va ajuta în acest sens!

Procedura de curățare a ficatului implică utilizarea alimentelor ușor digerabile. Acest suc puternic vă va oferi numeroase substanțe nutritive importante, antioxidanți și electroliți.

Deci, de ce veți avea nevoie:

Ingrediente:

6 frunze de varză kale

½ lămîie decojită

2 mere roșii (tăiate)

1 rădăcină de ghimbir (aproximativ 1 cm)

1 sfeclă (curățată)

3 morcovi (curățați)

Metoda de preparare:

Timp de preparare: 8 minute

Număr de porții: 2-4

Puneți toate ingredientele într-un blender sau storcător. Dacă utilizați un blender, ar trebui să adăugați 1-2 cești de apă, apoi amestecați și  scurgeți. Dacă utilizați un storcător, pur și simplu amestecați toate ingredientele.

Beți sucul cu gheață.

Puteți păstra restul sucului într-un borcan de sticlă.

Beneficii pentru sănătate.

Varza kale.

Varza kale conține multe clorofile care elimină toxinele din sînge și neutralizează metalele toxice, pesticidele și substanțele chimice.

Lămîia.

Fructele citrice, cum ar fi lămîile, sînt bogate în vitamina C — sintetizează toxinele în substanțe care pot fi ușor absorbite de apă și, prin urmare, stimulează funcția hepatică.

Merele.

Merele sînt bogate în compuși care sînt benefici pentru curățarea și eliminarea toxinelor din tractul digestiv.

Rădăcina de ghimbir.

Ghimbirul este extrem de util în tratarea problemelor digestive, cum ar fi balonarea, flatulența și constipația.

Sfecla și morcovii.

Aceste legume sînt bogate în beta-caroten (vitamina A) și flavonoide vegetale și stimulează și îmbunătățesc funcția hepatică.

Miercuri, 06 ianuarie 2021
Vizualizări: 672

Citiţi de asemenea

Un videoclip complet, pas cu pas despre cultivarea castraveților în cîmp deschis, toate îngrățămintele și tratamentele î...
644
Intoleranța la gluten este o reacție alergică a tractului digestiv la această componentă. Aceste semne tăcute nu ar tr...
119
Nu aruncați cojile albe de usturoi cînd îl curățați. Și strângeți-le și păstrați-le. Acesta este un instrument valoros...
591
De pe harta planetei noastre aproape au dispărut ultimele pete albe, iar cele mai misterioase locuri s-au transformat în...
329