Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/webhttp://www.l-navigator.ru/public/news/15/1386/Boroda000antichnaya_2.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Beard!
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Beard!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Un pic de istorie ...
În aproape toate culturile, barba antice a fost considerat un semn de maturitate, putere si intelepciune. Acesta a fost facut da chiar şi un jurământ, referindu-se la barbă, de exemplu, "Prin barba Profetului. Forma şi curăţate determinat barba statutul social al proprietarului. Hinduşii vechi la ocazii speciale vopsit barba într-un roşu sau albastru închis, răspândirea ei "fan".


Barbă În Asiria conducători vechi ondulate niveluri barba. In Egiptul antic, faraonul a purtat o prindere "barba din metale preţioase sub formă de impletituri, Cuba. După moartea faraonului purta o barba ... sotia sa. În Grecia antică purta barba în formă de con. În Iudeea antica, barba a fost considerată ca ornamentul principal al bărbaţilor, pentru a finisa a fost interzisă prin lege. In Roma antica, tinerii au început să se bărbierească pentru a atinge douăzeci de ani, această zi este sărbătorită ca o sarbatoare. În Europa de Vest, în secolul XVI a venit moda pentru "Imperial" - a subliniat barba mici. Portret de un complement frumos mustaţa sub diferite forme (există chiar şi speciale "nausniki", care pune pe o noapte de somn nu strica mustăţi părul "). În Franţa în secolul al şaptesprezecelea au fost "zbura" - o barbă mică în formă de "Bush" a parului sub buză inferioară lui.


În Rus barba antică era considerat un semn de maturitate şi de vitalitate. Omul care a avut parul facial abundent a fost considerat aproape de zei şi protejate de spiritele rele. La momentul de Ivan cel Groaznic boieri, negustori, ţărani respectat barba stufoasă, care aminteşte de o lopată. Şi numai un nebun ţarul Petru I încearcă să copiaţi cultura a unor ţări europene au introdus schimbări în tradiţia veche de secole - propria lui forfecare în largul lor, bărbi boieri ...


Beard împodobeşte

Barbă De ce chirurgie plastica, în cazul în care exterioara este usor de "ajustate", cu barbă şi mustaţă? Iată câteva sfaturi pentru a face dreptate.
Înaltă, robustă costume barbati barba, creşte vizual capul - face armonioasă corp proporţii mai mult.
Pentru oameni de statură mică arata mult mai impresionant simbolic neobemnaya barba.
Bruneta ar trebui limitată la mai puţin solide vegetaţie.
Blond - sunt mai largi şi mai densă de forme bărbi.
fata triunghiular este uşor să se adapteze rotunjite barbă larg.
Un rotund sau nominală totală vizual "trage" cu un trapez barba, unghiulare.


FEMEI LOOK barba

- Barbatii cu o barbă - este, de obicei, oameni cu vederi stabilită pe viaţă. Conservatorii. Ele fac parte din categoria de intelectuali - oameni de ştiinţă, scriitori. In general, barbatii cu o barba - o raritate în zilele noastre (Ioan K., 27 de ani).

- Nu-mi place un om cu o barba. Ei au un aspect scruffy - alimente rămâne la mustaţa şi barba. De fapt, puţini oameni participă la barba (Larissa M., 1922).

- Cum un soţ a decis să crească barbă. El a blocat jacheta ei prins, cu mult blestemat. Şi o dată se ajunge la un coleg într-o maşină şi spune: "Tata, arunca?". Apoi, soţul ei a dat seama că a fost timp pentru a scapa de barba. Este vechiul său (Margarita Maksimova, 36 de ani).

- Beard - o masculinitate. Acest sălbăticie. Este sexy. Cum la îngrijiri în trecut. Atunci când bărbaţii erau vânători, a fugit de mamutii ... (Victoria, 1943).

- Beard - o personalitate bărbaţi genial. Un om cu o barbă atrage întotdeauna atenţia. Este un mister. În barba ascunde un zâmbet, viclean, viclean. Există o zicală - "rade in barba lui." Dar toate necunoscut atrage (Ludmila, 54 de ani).

- Dacă este elegant ras, şi cu nişte chips-uri, e misto dude! (Elena, 19 de ani).

- După nuntă, soţulHal ferma, nu chiar gândesc la barba. Si apoi, un aparat de ras rupt. El nu a ras de 2 luni. Apoi, el a decis să crească barbă în mod special. De dragul experimentului, astfel încât să nu se simtă jenat atunci când oamenii să acorde o atenţie să-l ... prima dată în vara anului ras barba, şi a crescut de iarnă. Si apoi, familiarizaţi cu toate, că are o barbă (Elizabeth Andreevna, 48 de ani).

- Bunicul meu este un raschesochka speciale Beard. El îl foloseşte în mod constant. Chiar mai mult decât de obicei. Pentru că în capul lui de par doar un pic. (Alina, 14 ani).

Caut barba

- Beard - acesta este un domeniu normal de sex masculin. De ce scoate în cazul în care creşte? Cu o barbă este foarte convenabil, protejează împotriva rece de iarnă şi de vară - de la tantari. Convenabil, care nu rade in fiecare zi. Pielea nu este iritata de ras. Acelaşi tip pieptene. Am avut barba lui in oglinda. Da ... şi pe capul meu, un pic de par, acestea sunt moi si rare, şi tare şi barba gros - este frumos (Ivan B., 72 ani).

- Cred că pentru o viata normala, nu au nevoie de o barbă. Beard - un şoc, în cazul în care o persoană doreşte să iasă în evidenţă. Şi în afaceri de clienţi potenţiali împinge (Andrei, 27 ani).

- Am să "crească" barba pentru ca am folosi un aparat de ras electric. Am o piele sensibilă. Bărbierit la fiecare trei zile. Am o barba nu cresc bine. Da, este vechi şi cu mine, iar fetele spun că este a trage cu sus (Boris, 1932).

- Am să o barbă, pentru că este - frumoasa. Am asa arata respectabil. Parul de la forfecare frizerie, şi barba doar eu (nu avea încredere în nimeni). Beard - o demonstratie de putere a omului. Anterior, a crescut barba întreaga lor viaţă. Trece razant pe lângă el - echivalent cu fetele taie părul. Eu nu simt că barba - este închisă. Este de la mine în creştere. Ca parul de pe mâinile sale. Şi dacă mâinile păros - este, de asemenea, închisă? Femeile ca barba mea. Când am început să poarte barbă, cu atât mai mult am început să acorde o atenţie, acordând complimente. Am o barba pentru a face faţă (Alexandru, 35 de ani).

- În fiecare dimineaţă, bărbierit, şi că seara a avut regrowth paie. Dar să crească o barbă sau mustaţă nu va fi niciodată. Fete prefera barbatii îngrijite (Michael, 28 ani).

- Beard - o relicvă a trecutului. Cu o barbă merge numai manivele şi cercetători ... Sau, dacă tu guys eşti mergi la vanatoare (nu femei), ei înşişi nu permite să se relaxeze - de a se rade. Te prind peşte sau conuri colectate - nu înainte. Iar atunci când ieşi la civilizaţie, este necesar să se bărbierească (Victor E., 40 de ani).

- Beard distinge omul de femeie (Vasile, 46 ani).

- Barba este un simbol de maturitate, ea a subliniat statutul de sex masculin şi de identitate. Este, de asemenea, o responsabilitate pentru el, deoarece este nevoie de grijă deosebită atunci când unul nu este suficient de mult timp, barba este un lux. Dar zece ani mai târziu, am barba cu siguranţă otraschu. (Serghei, 33 ani)

Barbă - Barba este determinată pur naţionalitate. În limba rusă (slavă) barba - la nivelul ochilor, creste cu o lopată, barba parul drept si cret. În ţările de Est pe par obrajii nu cresc o barbă cu o pană - un îngust, drept şi moale. Şi indienii, spun ei, destul de "fără păr," ca femeile (Igor, 44 de ani).

Desigur, oricine are o opinie -, deoarece se referă la barba. Pentru unii părul facial nu-i place, şi cineva cu migală atrage preţuite frumusete sub forma de romburi, patrate, triunghiuri sau ... nu contează dragi de barba sau nu.
Mai presus de toate, omul a fost bun!


Sofia Inkizhinova
http://www.l-navigator.ru/
Joi, 13 noiembrie 2008
Vizualizări: 18665

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
62
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
37
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
113
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
292