Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/03/health_pchel_perga01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Bee ambrozie
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bee ambrozieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


O albină bucătar albina pâine urmează: polen de albine-obnozhkoy intrat în stup spaţiu mezhramochnoe, descarcă sarcina lui prin trecerea un fir de praf colectate în celule de ceară. Apoi, de impact a capului albine compactat polen în celule, şi sigiliul de asemenea, stratul superior de saliva ei, care, după cum spun oamenii de stiinta, este o compoziţie de minunat şi unele enzime specifice, precum şi alte albine se toarnă imediat acest strat de miere.

Posibilitati de alimentatie pâine de albine, sub forma larvele toate sistemele necesare de viaţă. Formarea este programul stabilite de albine, care implică exact acele particule de saliva, care albinele sigiliul stratul superior al agatat polen. Timp de trei zile în masă a larvelor de creştere în 1500! O astfel de activitate biologică până în prezent a nici un produs in lume.

Bee pâine este saturată cu elemente minerale - potasiu (40%), magneziu (25%), fier (17%), calciu (17%) şi vitaminele A, C, D, E. Acest potasiu defineşte construcţie şi de funcţionare a muşchiului cardiac, de schimb substanţe şi a toxinelor din organism, magneziu - construcţia şi funcţionarea sistemului nervos, fier reglementează sistemul hematopoietic, compoziţia sângelui şi activitatea de hemoglobină, calciu "responsabil" pentru construirea sistemului osos, structura oaselor si rezistenta. Primele experimente cu privire la utilizarea de pâine de albine (ambrozie) pentru tratamentul bolilor au arătat rezultate remarcabile - un efect terapeutic are loc în termen de zile. Multi apicultori nici macar nu stiu cat de mult acest medicament este unic, creat de natura.

Studiile clinice efectuate în clinici de specialitate, spitale şi centre cardiace, maternităţile, antenatale St - Petersburg şi regiunea Leningrad.

Perga tratează întregul spectru al bolii - anemie, insuficienţă cardiacă, atacuri ischemice cardiace, accident vascular cerebral, hepatită, ulcer gastric, alergie, gripă, o încălcare a potenta, infertilitate masculina, abuzul de alcool, dependenta de droguri, leziuni cap afectiuni ginecologice.

Oamenii de stiinta au descoperit cheia pentru descifrarea programul de reabilitare, întruchipate de albine. Acest mic-cheie a fost magic salivă umane. Aceasta este, de droguri trebuie să se dizolve ca bomboane şi, în orice caz, nu am băut apă pentru o jumătate de oră după ingestie.

Mecanismul de acţiune al Ambrosia este destul de simplu. Aşa cum ştim, lipsa de potasiu din organism duce la o deteriorare a muşchiului inimii, tulburări de metabolism, toxine rău. introducă artificial de potasiu în organism sub formă de preparate farmaceutice nu este posibilă - tratament într-un foarte lung - de potasiu cu părere de rău digerat - şi plină cu multe efecte secundare - distrugerea a mucoasei, perturbare a microflorei intestinale. Bee pâine, Ambrosia - un produs natural, este de potasiu în formă combinată şi a fost iniţial programat pentru a îndeplini funcţia de saturare a organismului. Prin urmare, efectul terapeutic cât mai curând vizibile - navele sunt elastice, care se dizolvă în plăci, imbunatateste circulatia cerebrala, reface microflora. Ce este deosebit de valoros - o ambrozie de droguri nici contraindicatii - cu excepţia pentru persoanele cu alergii la produse apicole - în scopul de a preveni aceasta poate fi consumat întreg.

Tratamentul tulburărilor genitale (tratamentul Pergo)
Sub influenţa de pâine de albine îmbunătăţeşte fluxul de sânge la partea inferioară a corpului şi organele periferice, aşa că el este folosit pentru mărirea potenţei, tratamentul infertilităţii masculine, adenomul de prostata. Pentru a creşte potenţa de droguri luate cu regularitate o dată pe zi, cu o viata sexuala activa - de 2-3 ori pe zi. Numărul hoggedatozoidov ea creşte de 2-3 ori şi creşte motilitatea lor.

pâine de albine are, de asemenea, un efect benefic asupra stării de sănătate a femeilor gravide şi a dezvoltării fetale. Cel mai bine este să se aplice un tratament Pergo în primele luni de sarcina pentru a preveni toxaemia şi avorturi, iar în ultimele luni - pentru a îmbunătăţi imunitatea mamei şi a copilului. În perioada de dupa nastere, de droguri restabileşte rapid pierderea de sânge şi chinurile facerii vigoare îmbunătăţeşte lactaţiei. Acceptarea de droguri de 1-2 ori pe zi timp de 2 ani

Tratamentul state posleinsultnyh (tratament Pergo)
Studiile au aratat ca fluxul sanguin cerebral este restabilită atunci când orice formă de accident vascular cerebral cauzat de ocluzia vaselor de sânge, precum şi ruperea lor din cauza hemoragie. Rezultate bune au fost, de asemenea, observată cu traumatism craniocerebral. Cultivarea elasticitate vas de sânge, funcţionarea redusă a centrelor creierului afectate.

Judecător pentru tine: pacienţii în comă la paine de albine accident vascular cerebral administrat în doze mici de aproximativ 1 g (pe marginea unei linguriţă) sub limbă de 4-5 ori pe zi. Sub acţiunea de saliva începe programul. Ca o regulă, dintr-o comă în a doua zi, trei zile mai târziu pacienţii încep să se aşeze, iar o săptămână mai târziu a mers la o plimbare. Experienţa a arătat că fluxul sangvin cerebral este restabilită atunci când orice formă de accident vascular cerebral, precum şi prejudiciul craniană. Tratamentul Pergo îi ajută pe oameni mai în vârstă care au dezvoltat dementa cu vârsta şi pierderi de memorie - sunt reveni la normal

Prevenirea şi tratarea bolilor infecţioase
Bee pâine - o mare profilactic pentru adulţi şi copii. În acest caz, trebuie să luaţi o singură doză pe zi, cu grijă rassasyvaya sub limba - 0,5 g de copii, adulţi - 2 grame (o lingurita trimestru). Bee pâine este pus sub limbă şi să păstreze până la resorbţia completă, literalmente în ziua a treia sau a patra a existat un aflux de forţe noi, scade oboseala. Efectuat curs (40 g) se stabilizează sistemul imunitar, astfel încât, chiar şi cu boala in floare, gripa şi SARS este probabilitate mare ca omul nu devine bolnav, sau transferul boala foarte usor.

Tratamentul de gripă, infecţii virale respiratorii, durerilor de gât, faringită, hepatită

La cursul la care vrei să 60-100 g de pâine de albine, şi luând droguri a crescut de 3-4 ori pe zi timp de 2-4 (d, de asemenea, pune sub limbă, şi nu cu apă potabilă pentru o jumătate de oră). După primele două zile de temperaturi ridicate incepe procesul de vindecare.

Tratamentul alergiilor alimentare, piele şi alte boli

Bee pâine tratarea alergiilor alimentare la copii, care este de obicei din cauza imunităţii slabă şi de lipsa de vitamine şi minerale. În studiile clinice la copii cu alergii şi erupţii cutanate acoperită, pentru admiterea 4-5 zile ca suplimentele de manifestare a bolii de piele dispare complet. În aceste cazuri, copiii de droguri este de 3 ori pe zi, timp de 0,5 g Desigur, în cazul în care a avut loc toleranta organismului de testare produse apicole.

Raspund bine la tratamentul bolilor ambrozie, cum ar fi psoriazis, dermatită atopică, eczeme, herpes. Scopul de droguri - de 3-4 ori pe zi, timp de 2-4, plus trebuie să se aplice crema cu propolis pentru lubrifierea de piele afectate.

Tratamentul alergiilor alimentare, piele şi alte boli
pâine de albine tratează alergiile alimentare la copii, care de obicei este cauzată de imunitate scăzută şi lipsa de vitamine si minerale. În aceste cazuri, medicamentul este administrat de 3 ori pe zi, 0,5 g Desigur, în cazul în care acesta a avut loc toleranta organismului de testare produse apicole. Raspund bine la tratamentul cu boli pâine albinelor, cum ar fi psoriazis, dermatită atopică, eczeme, herpes. Scopul de droguri - 3 - 4 ori pe zi pentru 4-6 picături.

Rezultate interesante au fost obţinute în tratamentul de albineîn caz contrar, pâine de boli gastro-intestinale - gastrita, colita, ulcere ale stomacului şi duodenului. Sub acţiunea microflorei de droguri şi mucoasa intestinală recuperat la 3-4 zile. Primi suplimente în tratamentul acestor boli - de 3 ori în 6 - 8 picături.

Utilizarea drogurilor cu hipotonie şi hipertonie
doză unică de tratament cu pâine de albine, care prevede stimularea de apărare ale organismului, pentru adulţi este 1 - 2 (2 - 3 comprimate) pe zi pentru copii 0.5 - 1, (1 - 2 comprimate) pe zi la Jumătate sau cerere pensiune completă. Creşterea în doză unică nu oferă un efect semnificativ, deoarece stimularea corpului este cheltuit doar această sumă, iar restul este pur şi simplu utilizării ca alimente nutritive.

Acest produs este un high-energie, astfel încât percepţia de ea depinde de timpul de ore - pe stomacul gol sau dupa mese - este ambiguă. Chiar si dozele mici de pâine de albine fluxului de sânge creşte la stomac. Prin urmare, înainte de recepţia fluxului sanguin masă sporit la stomac scade tensiunea arterială, suferă de hipotonie, precum şi persoanele cu tensiune arterială normală se confruntă cu disconfortul ca urmare a fluxului de sânge de la cap. În 30 - 40 min. condiţie de presiune normalizată şi neplăcut dispare. Deci, bun venit la masa ar putea fi recomandat tensiune arterială ridicată, pentru care este loc numai pentru beneficiul lor, ca un mijloc de a reduce în mod eficient şi de a restabili presiunea la normal.

În tratamentul de pâine de albine ar trebui să fie considerată o condiţie mai mult - el nu poate bea orice - orice lichid pentru cel puţin o oră. De albine are o pâine excelent acru - gust dulce, precum şi sarcina principală la momentul admiterii - nu să-l mănânce imediat. Spin-off, este, desigur, nu va provoca, ci va duce la consum inutil de produs de valoare, fără a beneficia de mult pentru a organismului.

Sursă

Sâmbătă, 20 martie 2010
Vizualizări: 9627

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
171
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
142
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
141
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
146