ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Biciclişti — masini rivale de mediuAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Credeţi că cea mai strălucită realizare a omenirii în domeniul liberei după inventarea de roată - aceasta masina? Dacă este aşa, atunci sunt greşite, deoarece, conform sondajului cea mai mare invenţie cel mai mult în ultima sută de ani, a găsit o bicicletă.

Părea să fie că acesta poate fi de obicei mai uşor de biciclete din copilărie noastră - constructie simpla: cadru şi două roţi la care se adaugă o unitate de mecanic, dar oamenii credeau de folosire asociat cu două roţi conduce ca o modalitate de a muta numai începutul secolului al XIX-lea. Şi aceasta conjectura transformat revoluţionare, totul despre moda si usurinta de circulaţie.

Aveţi două vizualizări de timp şi împrejurări, inventarea unei biciclete. Prima este că o bicicletă a fost inventat la inceputul secolului al XIX-lea ţăranului rus Artamonovilor. Designul său este mai mult ca scuter decât de obicei tip de biciclete. A doua ipoteză atribuie inventarea bicicletei Karl von Dreze, un inventator german care a construit în 1817, şi în 1818 sa patentat "masina de mers pe jos. În orice caz, această invenţie strălucitoare de inginerie care au suferit multe modificări şi îmbunătăţiri, pe scară largă a intrat în utilizare, acest tip şi de transport a devenit indispensabilă.

Unitatea mecanice de putere într-una vigoare uman este capabil de incredibil. Acest mountain bike, capabile de a depăşi obstacole dificile trasee de netrecut şi biciclete de sport, viteza maximă a sa este comparabilă cu viteza medie de deplasare a maşinii, şi, de călătorie mii depăşirea de mile Maşină de rasă de bicicletă, şi mărfuri şi de pasageri, si extreme. Nu mai vorbim de copii şi biciclete urbane care sunt sau au fost practic oricine.

gânduri de Inginerie în curs de dezvoltare din ce în ce mai sofisticate, componente şi piese de o bicicletă anexate la această formă de transport funcţionalitate unic, simplitate, fiabilitate, dimensiuni compacte, posibilitate de a forma şi transportate. În plus, operaţiunile de ceea ce poate fi comparată cu o bicicletă pe ecologice şi ieftine? El nu are nevoie de realimentare, speciale de îngrijire sau de depozitare. O bicicletă pentru simplitatea ei de proiectare lor silentioase, durabile şi de încredere.

Biciclişti - un prieten loial şi tovarăşe, ceea ce facilitează munca noastră în multe sfere ale vieţii. Biciclişti - o călătorie şi transport, şi de agrement, de divertisment, precum şi locul de muncă, şi chiar de auto-exprimare. Se poate observa aproape peste tot. De exemplu, notele în timpul unei călătorii bicicletă în întreaga Rusia a constituit baza de cărţile lui Soljeniţîn "Miniaturi". Şi pe străzile aglomerate din China mega-oraşe, pur şi simplu nu poate fi reprezentat fără biciclete.

Un bărbat şi o bicicletă pentru două sute de ani, împreună, şi prietenii lor cresc zi de zi mai puternic.

Nu va fi o greşeală să se presupună că bicicleta - este transportul de viitor, că îndepărtat şi nesigur, atunci când utilizarea combustibilului toxice din cauza problemelor de mediu asupra securităţii omenirii va fi imposibil, şi numărul critic de automobile vor construi un nivel global ambuteiaj comune tuturor drumuri si strazi.

ecofriendly.ru

Duminică, 03 ianuarie 2009
Vizualizări: 1838

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237