ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bionics: termitelor de tehnologie în clădireAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Megapolis termite

"Clădiri" termite sunt construite din naturale "materiale de constructii biodegradabile". rezidenţii înşişi a capodopere clădirii trăiesc şi lucrează în condiţii confortabile. Aer condiţionat şi controlul umidităţii în localurile se realizează fără nici consumul de energie. palate de apa termitelor efectuate de "bine", umplut cu apa subterană. Alimentar este, de asemenea cultivat în pereţii acest uimitor "clădire". Stroyindustrii Homo sapiens este doar doar pentru a învăţa din aceste insecte.

Строение термитника

Structura movilă

furaje Termitele pe pastă de lemn. Nu ars soldurile din lemn du-te la "îngrăşământ" grădini "movilă, în care cresc ciuperci. Ciupercile sunt foarte exigenti, temperatură şi umiditate, astfel încât turnul de "termitele" proiectat ", astfel încât cel mai bun mod pentru a se asigura că convecţie naturală de aer, şi pentru a atinge astfel productivitatea maximă crescut" produse agricole ".

Termitele stabili cu exactitate Pamantului camp magnetic, şi în conformitate cu direcţionează în mod clar furnizarea de a fi construit zgârie-nori pe părţile laterale ale lumii.
Ca rezultat, de est şi de vest "fronturi" clădiri "termitelor mai larg, razele slabe ale dimineaţa şi seara soarele este doar puţin mai cald sus" clădire ". Suprafaţa îngustă a movilei este întotdeauna axat pe soare la amiază fierbinte.

Термитник ориентированный по сторонам света

Termite orientat spre cardinale

Şi de ventilaţie laterale arbori verticale şi pasaje "proiectat", astfel încât cel mai bun mod de a prinde briza răcoritor şi a scăpa de excesul de căldură. Pasaje în care un vânt fierbinte începe să arunce în aer - blocat temporar. Termitele debitului de aer controlat în mod constant în interiorul clădirii. "

 Термитник и здание, построенное человеком

Termite si constructii construite de om

Omul este doar relativ recent, a decis să adopte o "construcţie de know-how a acestor insecte stravechi. Probabil prima cladire, de construcţie a fost folosit tehnologia termitelor de construcţie poate fi numit Eastgate Shopping Centre din Harare (Zimbabwe). Sistemul de ventilaţie pasivă oferă condiţii confortabile într-o clădire cu un minim de energie cheltuită.

Câtă energie ar putea salva omenirea în fiecare an, în cazul în care privit cu atenţie şi faunei sălbatice?


În concluzie, o mică selecţie de fotografii de arhitectură capodopera "termitelor.

Термитник, напоминающий развалины древнего замка

-Ca Termite ruinele unui castel vechi.

Homo sapiens и небоскрёб термитов

termite Homo sapiens şi zgârie-nori

Joi, 04 martie 2010
Vizualizări: 5896

Citiţi de asemenea

La finele lunii aprilie, parlamentul a votat în primă lectură  proiectul de lege care prevede introducerea unui mor...
68
În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
229
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
263
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
445