ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E în ajunul Motor Show din Paris (+ Video)BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E  în ajunul Motor Show din Paris (+ Video)

 


Lumea auto pare a fi obsedată de electrificarea echiipajelor autopropulsate. Nu întotdeauna este clar: sau  nivelul tehnologic al civilizaţiei  „a atins” posibilitatea de a răspândi transportul electric pe scară largă, sau frica de teorie controversată privind impactul uman asupra încălzirii globale şi-a atins scopul.

Gigantul auto german a hotărât să prezinte maselor largi modelul conceptual al unui scuter electric (electroroller) înainte de a prezenta detaliile dezvoltării sale la Paris Motor Show.

Motoroller-ul este unul dintre cele mai populare mijloace de transport urbane din Europa. Si este surprinzator că, europenii pragmatici nu au început electrificarea echipajelor individuale anume cu ei. Ar fi fost o pregătire foarte eficientă a pieţei şi a infrastructurii pentru maşinile electrice viitoare.

Noul electroroller nu este un lucru utilitar, ci mai degrabă un atribut modern cu diverse suplimente noi ultramoderne. Mini Scooter E este echipat cu un conector pentru un smartphone, care este, de asemenea, folosit ca o cheie electronică pentru a pune în funcţiune  această minune cu două roţi. Dar cu aceasta funcţiile lui nu se limitează. Fiind conectat la electroscuter şi utilizând software-ul special de la BMW, smartphone al posesorului fericit va fi şi un navigator GPS, music player şi, desigur, telefon, conectându-se prin Bluetooth la un set de căşti fără fir. Nu este un lucru inovator, dar totuşi încă un pas în evoluţia comunicaţiilor.

 

BMW prezintă electromotoroller Mini Scooter E în ajunul Motor Show din ParisBMW MINI Scooter E  nu se limitează la citirea pasivă a coordonatelor de la GPS satelit şi vorbe la un telefon mobil în timpul conducerii. Mini Scooter E este capabil să "comunice" cu alţi electrorolleri, şi să avertizeze şoferul despre apropierea unui alt " Mini Scooter E". Mai mult ca atât, electroscuter va ilumina cu far scooter-ul întâlnit de acelaşi model.

Scuterul de la BMW repetă stilul retro al modelului original, construit în 1959  şi  devenit foarte popular în anii 60 din secolul trecut.

 

 

 

Sursa

Marţi, 23 noiembrie 2010
Vizualizări: 3366

Citiţi de asemenea

ONU a aprobat miercuri una dintre cele mai importante schimbări din ultimele decenii ale politicii sale privind droguril...
37
Compania Sanabul a fabricat primele din lume mănuși de piele din cactus.Potrivit companiei, materialul produs pe bază de...
63
Retailerul britanic ASDA și-a deschis următorul său magazin în formatul "fără ambalaj".Se spune că acesta este cel mai m...
59
Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
713