ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Brutal experimenteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Zoozaschitniki lupta împotriva HLS de laborator, care a devenit un iad real pentru animale.

Vineri dimineata, la Moscova. doi tipi tineri în măşti hockey şi banner stretch respiratori cu maimuţe, care a descoperit craniul. Nu vivisecţie! Oprire Animal Cruelty! Bristol-Meyers "crima sponsorizat -!" Se aude din toate părţile. Această acţiune împotriva sucursalei ruseşti de compania farmaceutica Bristol-Myers Squibb, care este un partener-cheie în HLS laborator infam, cu sediul în Marea Britanie.

impas, zoozaschitnikov Istorie şi HLS are laboratoare de 10 ani. În 1999, un grup de activişti a lansat o campanie Stop Huntingdon Animal Cruelty (SHAC), care poate fi tradus din engleză ca "cruzime Stop pentru animalele de la Huntingdon. Până atunci, ei au închis felisa şi Hillgrove Farm consort Kennel, în cazul în care au crescut haită. Zoozaschitniki efectuat o serie de acţiuni puternice, inclusiv pichetelor de zi cu zi, demonstraţii la nivel naţional şi chiar şi schimbul de noapte. În timpul campaniei, a animalelor membrii Frontului de Eliberare a patruns in incinta fermei şi eliberat 26 puilor, care a constatat, ulterior, o nouă casă cu activiştii simpatic al britanice. După 10 luni de presiuni publice ferma a fost închisă, iar restul de câini au fost lansate spre libertate. După analizarea rezultatelor campaniei, adversarii de cruzime asupra animalelor a ajuns la concluzia că un consumator principal al ferma a fost un laborator de HLS, care plasează majoritatea de comenzi pentru pui.

apărătorilor zhitvotnyh

Compania Huntingdon Life Sciences (care ironic este fraza din titlu "ştiinţa vieţii") - cel mai mare laborator Europa dedicat experimentelor pe animale. Compania detine 70 de mii creaturi, inclusiv iepuri, pisici, hamsteri, câini, cobai, păsări şi maimuţe. Laboratorul este susţinută de ordinele comerciale organizaţiilor mari care produc bunuri de larg consum: tigari, produse chimice de uz casnic, pesticide, medicamente, erbicide, coloranţi şi aditivi alimentari, îndulcitorii şi organismele modificate genetic (OMG). Se estimează că la fiecare trei minute în interiorul zidurilor HLS ucide un animal, dar o zi tastat aproximativ 500 de cadavre. În zeci de laborator de clienti, cu toate acestea, în conformitate cu zoozaschitnikov, doar câteva dintre ele furnizează% infuzii de numerar 45. În "Big Three" HLS parteneri şi este unul din Bristol-Myers Squibb.

De-a lungul anilor, vivariu suferit pierderi semnificative. Activiştii cu jurnaliştii meticulos au putut scoate rufele murdare în instanţă publicului britanic. De mai multe ori ele au pătruns în laboratorul spaţial, eliminând ceea ce se întâmplă pe o cameră ascunsă. Imagini oribile de tortură au luat la televizor: iepuri vii fiind îngropat în ochii de reactivi chimici care mananca creierul literalmente departe de animale. O altă experienţă comună este aşa-numitul LD-50, când grupul de mamifere lucrat doze letale de greu de droguri, atât timp cât jumătate dintre subiecţi nu a murit. Aceşti compuşi chimici atunci când ingerate provoca dureri incredibile, multe animale sunt ucise doar în durere. Foşti membri ai laboratorului, care nu au putut tolera un astfel de abuz longer de creaturi vii, a făcut o contribuţie importantă la ancheta, spune presa despre aceste experimente inumane. Apoi a urmat o serie de publicaţii şi incriminatoare scandal imens, care a dus la multe firme au refuzat să coopereze cu HLS. Vivariul pierdut circa o sută de clienţii săi şi valoarea acţiunilor sale a scăzut. În 2005, New York Stock Exchange (NYSE) pentru prima oară în istorie a anulat acţiunilor tranzacţionate în cadrul companiei, care a fost purtat împotriva luptei sociale. Şi sa întâmplat datorită mixteforturile stnym de 2 milioane de oameni din întreaga lume care au semnat o petiţie împotriva HLS.
<
apărătorilor zhitvotnyh

Acum SHAC funcţionează în trei moduri: le organizează acţiuni de protest împotriva companiilor care investesc banii în dezvoltarea HLS, furnizori de bunuri vii, şi instituţiile financiare în faţa marilor bănci, acţionari şi formator de piaţă. Participanţii SHAC atinge boicotarea masa de laborator, concentrându-se pe faptul că "a face afaceri cu HLS, devii un complice la o crimă." Se pare că argumentele de activişti a ajuns la urechile de întreprinzători. Potrivit expertului, al cărui nume nu a fost dezvăluită, pierderea a două clienţii vor faliment de laborator. În plus, acest lucru contribuie la situaţia nefavorabilă de pe piaţă ca urmare a crizei globale. Gestionarea HLS, Brian Cass refuză să facă orice comentariu cu privire la situaţia companiei, numindu-l "viitorul incert".

Rusia a aderat recent la lupta internaţională împotriva HLS. Cele mai multe laboratoare naţionale partenere implicate în producţia de droguri. În martie 2006, a fost prima acţiune în faţa Oficiului mitropolit al companiei Astellas Pharma. De obicei zoozaschitniki Rusă efectuate pichete lor teatrale din acţiuni la nivel mondial Săptămâna împotriva vivisecţie. Obiectivele pentru atac au fost alese dintr-o lista, care atârnă pe www.shac.com portal. "Noi nu sprijini metodele violente. Ar trebui să fie activităţi separate SHAC animală şi Frontul de Eliberare, care poate acţiona independent de celelalte. Cu fiecare dată noastre acţiuni sunt colectate, mai multe şi mai multe persoane, oamenii sunt interesaţi întâmplă, citiţi pliante noastre. Oferim oamenilor să boicoteze produse servicii clienti HLS. În plus, deţinătorii de acţiuni care fac obiectul unui boicot de laborator ", - a spus Chaskoru" Anastasia, unul dintre organizatorii pichet împotriva Bristol-Myers Squibb.
apărătorilor zhitvotnyh

Zoozaschitniki extinde o listă specială de companii care nu au produsele lor pe animale. Aceste mărfuri sunt numite "imorale" şi au inscripţia «vegan» sau «Vegetariene» pe ambalaj. În Rusia, una dintre aceste companii are o reţea de magazine de vânzare produse cosmetice Lush manual, care a afirmat cu tărie refuzul de a testa produsele lor pe animale. "Noi nu trebuie doar să nu cumpere materii prime, care este testat pe animale, dar nu funcţionează cu orice companie a carei reputatie deteriorate implicarea în vivisecţie. Vom urmări cu atenţie originea ingredientelor. Noi credem că acest lucru este inuman. Nu toate rezultatele testelor obţinute ca urmare a experimentelor pe animale sunt de asemenea valabile pentru om. Aceste informaţii pot fi de încredere. Alternative există - suntem de testare a produselor lor pe voluntari sau culturi de celule ", - a spus" Chaskoru "în biroul din Rusia Lush. Zoozaschitniki şi unii oameni de stiinta cred ca omenirea este timpul să renunţe vivisecţie, pentru că ştiinţa modernă oferă multe posibilităţi de a evita această operaţie barbară. "Cultura de celule prelevate din corpul uman şi a crescut separat. Acest lucru vă permite să înţeleagă modul în care aceasta ar afecta substanţei asupra tesutului uman. Dar există şi dezavantaje - este doar ţesături şi dificil de prevăzut modul în care se comportă într-o substanţă chimică întregului organism ", - a declarat Anastasia.
apărătorilor zhitvotnyh

Cu toate acestea, rezultatele experimentelor pe animale sunt, de asemenea, foarte inexacte. Unii oameni de ştiinţă cred că putem spune că ele sunt mai precise decât doar ipoteze mentale. 97% din toate substanţele care au fost marcate ca periculoase în ceea ce priveşte femeile gravide, de fapt, în condiţii de siguranţă. Aceste substanţe au fost identificate, de exemplu, oxigen, unele vitamine, extracte de fructe şi legume. Şi un număr de produse chimice periculoase, animalele de fermă este mult mai stabil decât de oameni.Şi 70% de droguri dăunătoare sunt sigure pentru cimpanzeu gravide. www.zhestokosti.net Portal conduce fapte cumplite: 1950 - 1960, ca urmare a thalidomidei de droguri ca un sedativ pentru femeile gravide mai mult de 10 de mii de copii-au născut cu malformaţii (absenţa a membrelor). Şi în anii 60 în Marea Britanie a murit 3500 de pacienţi cu astm care au folosit inhalatoare izoprenalinovye aerosoli. Şi în tot acest produs a fost aprobat pentru utilizare în laborator HLS. Alexander Nicolsky, Doctor în ştiinţe biologice, profesor de la Universitatea Populară de prietenie, a comentat pentru "Chaskora" această situaţie: "Eu cred că numai 20% din vivisecţie nu poate fi înlocuită. Orice altceva, în opinia mea, ar putea fi foarte bine imitat de software. După toate, în majoritatea cazurilor este permisă rău. În produsele finite încă testat pe oameni. Când specialistul creează un produs nou, acesta reprezintă aproximativ pericol relativă. Aceste experimente, pe care le pune pe animale, stipulează doar că de cunoştinţe anterioare. Prezintă simpla a experimentului se bazează pe cunoştinţe anterioare. Cred că oamenii ar trebui să îşi asume responsabilitatea şi să pună experimente similare asupra lui insusi. "
apărătorilor zhitvotnyh

"Aş dori să dezvolte strategia noastra activist, pentru că în Rusia situaţia nu este mai bună decât în Europa. Doar nu o face, nimeni nu a investigat activităţile de laboratoare. Atrocităţi au fost întâmplă peste tot, inclusiv în Rusia "- Anastasia plânge. Planurile de activişti - campanie de sensibilizare a opiniei publice ample, care HLS devreme sau mai târziu să ducă la închiderea nu numai, ci şi toate laboratoarele implicate în vivisecţie. "Vom lupta pana la sfarsit. Pentru animale - creaturile cele mai neputincios de pe planetă care nu pot sta în picioare pentru ei înşişi. Cine o va face, dacă nu ne? "- Spune zoozaschitniki.


Alexander Tushkina
Foto: Kontanistova Olga
chaskor.ru

Marţi, 08 septembrie 2009
Vizualizări: 3892

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
56
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
99
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
274
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
136