ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Bucuraţi-vă de baie!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Obiceiul de a merge la baie cu o mătură merge înapoi la origini foarte băii de naştere în Rusia. Un alt vechi triburi slave sunt utilizate pe scară largă în mături baie de mesteacan, stejar, paltin si alte plante.

Nu e de mirare, spune înţelepciunea populară: "În baie mătură -" Domnul, "În mătură baie valorează mai mult decât bani", "fără o mătură Banja - că, fără ţeavă samovar. De ce sunt strămoşii noştri ca o atitudine rezonabilă pentru a matura? Care sunt acestea găsit?

mătură organism Pohlestyvanie - un fel de masaj care creşte circulaţia, promovează contrast ulterioară a temperaturilor, mai intens transpiraţie şi de a creşte volumul de substanţe. Utilizaţi o mătură ajută la deschiderea porilor si spalare din aceste toxine diferite şi microbi. pe piele substanţe volatile Efecte conţinute în frunzele de mătură, neutralizeaza efectul de agenţi patogeni diferite. Uleiurile esentiale sunt eliberate în piele, pentru a îmbunătăţi metabolismul şi pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Nici o coincidenţă faptul că oamenii spun: "Această zi nu este una veche, care, în parishsya baie.

Pentru utilizarea abur mesteacan, stejar, ienupar, eucalipt, Rowan sau chiar maturi urzică. Fiecare dintre ele are propriile sale particularităţi.
Mesteacăn ajută cu dureri în muşchi şi articulaţii, după activitatea fizică. speciale său avantaj - o expansiune majoră a bronhiile mici. Pentru astmatici şi fumători mesteacan nuiele de neînlocuit.

Stejar - bun de aliniere la căldură şi de masaj piele. Aroma de stejar previne creştere excesivă a tensiunii arteriale la camera de aburi.
Eucalipt - dă un gust unic al corpului.
Krapivny - este un instrument excelent radiculite şi boli ale articulaţiilor.
crengi de conifere (brad, ienupăr) stimula transpiratia, imbunatateste circulatia sangelui.
mătură Ash intensifică procesul de excitaţie în sistemul nervos - elimină efectul de relaxare a procedurilor interne de baie, pregăteşte bine corpul să lucreze atât de aplicat cu succes în prima jumătate a zilei.

Prin Polina Pavlova
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=2298&cat=6

Marţi, 03 iunie 2008
Vizualizări: 2030

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237