ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Buruienile împotriva crizeiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


De obicei, cuvântul "iarba" de la cultivatori a emotiilor negative. Scandalos le va smulge jurat ca duşmani în toate modurile posibile, vacanta de vis pentru a crea site-ul perfect, fără nici rădăcină buruienilor. Toate eşecurile asociate cu culturile în gradina de legume şi pentru a crea o condiţie pentru prezentabil lor adorat o sută de părţi, acestea vina razneschastnye buruieni. Dar Alexandru Kotmyshev din satul Kashirsky zona Korystovo are pentru buruieni dragoste speciale. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acestea ajuta-l să crească o cultură mare, a scăpa de boli şi înveselească. Nu ma credeti? Săptămâna trecută, corespondentul nostru a vizitat Comentariile lui Alexandru Nicolaevici pe site-ul său şi am constatat acest lucru.

- Buruienilor poate fi comparat cu o persoană obişnuită care trăiesc într-o perioadă de criză, atunci când circumstanţele vieţii pe toate laturile presat, dar el încă mai supravieţuieşte, - spune Alexander Kotmyshev. - Am iarba acelaşi caracter. solului anual este dezgropat, în vrac, în alegerea rădăcinile ei, şi buruienile sunt încă în ea să se adapteze, să crească, intindem la lumină, şi chiar prospera. La un moment dat, am fost lovit de vitalitatea lor, precum şi pe site-ul meu aceste plante trăiesc în libertate.

De îndată ce Alexander Nikolaevici au această oportunitate de a lucra pe teren, pe propriul site-ul său, el a observat că diferite colturi locuite de diferite plante. După examinarea cu atenţie această problemă, el a ajuns la concluzia că fiecare fir de iarba creşte în locul său fără scop. Ea este o persoană informaţii utile, ar trebui să fie capabile doar să aud şi de a beneficia. De exemplu, apariţia unor sălbatice margarete multe, şi Convolvulus grădinar cicoare va spune despre grija rău a solului. Asta este, a devenit mai dens, iar acum necesită, în primul rând, de adăpare şi prăşit. În cazul în care câmpurile de legume, cum ar fi cartofi, quinoa captivat apoi este un semnal că terenul trebuie să se bazeze pe acest vegetale. Îngrijit sol fertil bine ca iarba si urzici cu un păduche. Soluţionarea pe un anumit loc, ele înnobilează chiar acest plasture mic de teren în humus. Deci, nu va grabiti pentru a le distruge. Exagera îngrăşământ, de asemenea, nedorite. Faptul că aţi overdid cu potasiu, anunta fericit să vă bug-infestate, muştar sălbatic şi ridichi. În acest caz, ele nu ar întârzia apariţia. Ca răspuns la lipsa îngrăşămintelor tei, coada-calului distractiv zakolositsya, cinquefoil urca gâscă şi măcriş cal. Dacă nu vine de trifoi, este timpul pentru a lega cu alimentare cu azot, ai nevoie pentru a energiza zemelku de potasiu. Panselute si păpădii pe gazon verde honking proprietar de acidificare a solului. Desigur, întotdeauna luate în considerare numai plante puternic. Druzhnoe floare tot felul de buruieni la mai multe site ori pe parcursul sezonului, solicită stăpânului său cum să fertilizeze solul în toamna şi primăvara să îmbunătăţească fertilitatea. Toate meu buruieni Alexandru Kotmyshev recunoscător pentru aceste sfaturi.

- Deja am uitat atunci când cumpără îngrăşăminte. Pentru mine, pentru că totul este la îndemână - Alexandre mă duce la complot cu ierburi înalte în complot aripa de est. - Aici am cultul coada soricelului, măcriş, urzici, musetel, semene ciulini, coada-calului, leguminoase, păduchi şi trifoi alb. să cosească iarba de cateva ori pe sezon şi forma îmbogăţit cu azot, siliciu, zinc, fosfor, potasiu, calciu, sulf şi molibden, etc compost teanc. Aceste plante conţin astfel de elemente utile. O parte din iarba taiata este în îngrăşământ lichid. Este obţinută din fermentat Este foarte aceste plante şi este foarte util pentru culturile de legume. mai multe ori castraveţi sau morcovi cu sfecla fertiliza, ei umfla ca un buruienilor, recolta pare excelent.

Diferitx puncte în regiunea Alexandre preţuieşte tufişuri coada soricelului si pelin. "Ştii foarte bine că o împodobeşte bun om al societăţii, ar fi venind la el - deţine uşor mîna pe un gradinar coada soricelului sucursala. - Aproape de paturi de plantare necesare urmatoarele plante: coada soricelului este întotdeauna mai bine. Sale flori şi tulpini emit anumite substanţe aromatice. Aici ei sunt cei care au favorizat creşterea plantelor cultivate. Un pelin descurajează dăunători grădină.

Pat de ierburi de la Alexandru Kotmysheva înconjurat cu atenţie tufişurile şi urzici. Sa dovedit că prezenţa lor stimuleaza eliberarea de uleiuri esenţiale. Ceai şi un balsam de mentă şi de la producător la comanda mai gustoasă şi mai benefic decât vecinii lor.

Şi în apropiere de pomi fructiferi în grădina solului-aclimatizate. Peste boboci ei parfumat păstrate circling polenizatori insecte.

- Aici este animalul meu de casă în creştere - Majestatea Sa brusture - Alexandru Kotmyshev mă conduce la un colţ de grădină umbrită. - B. Atunci când nu bolnav - am ajută întotdeauna în: dureri de cap, creşterile de temperatură sau zanoyut articulaţii, salvaţi-l lasă - imediat pus acolo unde doare. Acesta este un minunat de plante-vindecator poate face minuni.

Proprietăţi de vindecare de brusture şi multe retete sunt scrise cu un grădinar într-un caiet mare de ansamblu. Majoritatea consiliilor populare, Alexandru a încercat pe mine. El spune - efectul de asomare. Rădăcini de brusture, inulină, cum ar fi bogate. Asta este tot toxine care ne poate scoate din mediul înconjurător, el însuşi adună. ulcer gastric şi ulcer duodenal, hepatită, boli hepatice şi renale, pancreatită, plante brusture este pur şi simplu de neînlocuit. Printre altele, ea normalizeaza metabolismul, este foarte eficient pentru diabet şi urolitiaza. Folosind proprietăţile sale puternic anti-inflamatoare, putem câştiga şi furunculoză mastita. Brusture are, de asemenea, activitatea antitumorala puternic. El a fost o forţă retardat chiar de creştere a celulelor canceroase şi a programului lor de moarte.

- De la petioles lopushka fac o inversare gem timpuriu - zâmbeşte Alexandru. - Când am bucătar, am adăuga rubarbă, măcriş de lămâie sau în el. Butaşi pot fi puse chiar pe tunica, varza - toate gustoase şi folositoare. Din rădăcini de brusture prepararea cafelei bine. cai uscate, am prăji într-o tigaie, la sol într-o râşniţă de cafea şi ceai.

Sa dovedit că ceaiul din frunze de patlagina-au ajutat Alexandru Ivanovici renunţ. O mână de iarbă uscată, el preparată cu apă clocotită, bea supa timpul zilei. La un astfel de producător de ceai "stau" cu câteva luni, iar efectul nu ne aşteptăm. Acum, el este doar un stil de viaţă sănătos.

- Cazul în care nu voi eşua. Harvest legume şi fructe de la mine în acest an va fi anulată. Toate medicamentele sunt treptat recoltate din grădină. Înţelepciunea de a se adapta şi a supravieţui voi avea destul, că am învăţat de la buruieni. Cred că "iarba" pentru nimic numit iarbă. Este un mare beneficiu.


Svetlana Petrushova

Sursă

Marţi, 04 mai 2010
Vizualizări: 2979

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
275
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
203
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
359
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351