ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cadillac WTF — masina de veci Pe de combustibil nuclearAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

New York, designer de Lauren Kulesus inventat pentru conceptul Sadillac marca "permanente" masina cu un reactor de toriu în locul motorului cu ardere internă.

Potrivit autorului, materiale şi tehnice de umplere maşină ar fi o sută de ani, fără reparaţii în timpul funcţionării de zi cu zi.
Pe ideea de un Cadillac World Toriu combustibil pentru vehicule (WTF), proiectantul a determinat reflecţia asupra mediului neprietenos tradiţionale combustibili şi sa gândit că lupta împotriva daunelor aduse mediului pentru a explora toate posibilităţile.

Cadillac WTF

El a ajuns la concluzia că pentru o masina care este proiectat să funcţioneze fără reparaţii şi de alimentare cu combustibil pentru o suta de ani, cea mai bună sursă de energie decât un reactor nuclear nu, pentru a găsi. A sugerat ca o toriu de combustibil radioactiv slab, Lauren Kulesus a pornit de la faptul că acest element este distribuit în crusta de aproximativ aceeaşi ca şi staniu este mai puţin periculoase decât uraniu sau plutoniu, în conformitate cu Rbcdaily.ru.

Cadillac WTF

Conceptul Cadillac World combustibil toriu puţin probabil pentru a vedea lumină în forma în care apare, totuşi, pe un creator planului, ar trebui să schimbe ideile oamenilor despre principiile de masina, scrie revista Cardesign.

anvelopă obişnuită înlocuieşte caseta din 6 cercuri, realizate din material susceptibil de a nu se deterioreze în ultimii ani. Fiecare roată este acţionată de un motor de inducţie care călătoresc val, şi electronice sunt sensibile loturi depuse de putere.

Design foarte de Cadillac WTF este flexibil şi capabil să transforme pe principiul de muşchi, ceea ce îl face foarte intuitiv de manipulare caracteristici. De exemplu, unghiul de roţi, în mod automat de reglare la suprafaţă, în funcţie de contactul cu ei, ar putea varia.

Din motive de securitate, reactorul este amplasat în partea din spate a maşinii. Exces de energie produsă poate fi folosit pentru încărcare, de exemplu, alte masini baterii.

Pe celelalte părţi ale designer-concept-car nu este informat.
Cadillac WTF


Miercuri, 21 ianuarie 2009
Vizualizări: 4237

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
199
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
336
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
433
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
232